Uddannelsesleder, som evner at skabe et stærkt studieengagement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du være med til at sætte retningen for uddannelse af fremtidens lærere, og vil du medvirke til at skabe et stærkt studieengagement blandt vores lærerstuderende i Roskilde? Brænder du for et stærkt samarbejde mellem uddannelse og den lærerprofession vi uddanner til? Er du en holdspiller, der har lyst til at indgå i et stærkt og dynamisk ledelsesteam i Center for Skole og Læring?

Professionshøjskolen Absalon søger en engageret og visionær uddannelsesleder, der brænder for at gøre en forskel for studerende på læreruddannelsen i Roskilde.

På Absalon sætter vi de studerende i centrum. Vi ønsker at vores studerende engagerer sig i deres uddannelse og lærer så meget som overhovedet muligt, så de bliver stærke medudviklere af skolen i region Sjælland.

Din profil
Vi forventer, at du har en god professionsforståelse med kendskab til folkeskolen, ligesom kendskab til læreruddannelsen vil være en fordel.

Samarbejde og relationer er vigtigt for dig. Vi forventer, at du har stærke relationelle kompetencer, er samarbejdsorienteret og fleksibel, samtidig med at du er resultatorienteret, kvalitetsbevidst og handlekraftig. Du indgår konstruktivt og løsningsorienteret i arbejdsfællesskaber på forskellige niveauer i og på tværs af organisationen.

Du er en engageret og synlig leder. Du brænder for de studerende, og du er optaget af at videreudvikle og styrke studieengagementet. Du formår at engagere og motivere studerende og medarbejdere. Derudover kan du kombinere en anerkendende og delegerende ledelsesstil med en stærk evne til konstruktivt at udfordre de steder, hvor opgaveløsningen kan blive endnu bedre. Du har blik for at involvere både studerende, samarbejdspartnere, medarbejdere, lederkolleger og chef i relevante aktiviteter, når der er behov det.

Du er strategisk og analytisk tænkende. Både når du løbende følger op, men også når du forbedrer de forhold, som betyder noget for de studerendes oplevelse af uddannelsens kvalitet og sammenhæng. Du er systematisk i din tilgang til arbejdsopgaverne, og du har stort engagement i den direkte kontakt til studerende og undervisere.

Du er udadvendt og evner at optræde scenevant i de aftagermiljøer, der knytter sig til lærerprofessionen. Vi forventer, at du er optaget af uddannelsessektoren og de aftagermiljøer, der knytter sig til lærerprofessionen. Du er netværksskabende, og det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med at opbygge og indgå i netværk i og omkring skoleområdet.

Du er en stærk kommunikator med politisk tæft. Du er velformuleret på skrift og i tale, og du er indstillet på konstruktivt at finde pragmatiske løsninger og gode kompromisser, der bygger bro og bringer os videre. Du indgår i den samlede centerledelse med godt humør, og er en udpræget holdspiller.

Derudover forventer vi os, at du har:
  • kendskab til eller interesse for uddannelsessektoren og kerneområderne grunduddannelse, efter- og videreuddannelse samt forskning og udvikling
  • interesse for eller erfaring med personale- og forandringsledelse
  • relevant akademisk uddannelsesbaggrund på kandidat-/masterniveau.


Dine arbejdsopgaver
Virkeliggørelse af Absalons strategi. Du udmønter handleplaner og politikker i praksis, samt styrker indsatserne til endnu bedre at fastholde vores studerende på læreruddannelsen. Vi stiller høje faglige krav til de studerende og finder det vigtigt med studenterrettede aktiviteter, hvor vi arbejder med og videreudvikler studieengagement og det gode studiemiljø.

Bidrage til udmøntning af 10 ambitioner for læreruddannelsen. Danske Professionshøjskoler har sat retningen for læreruddannelsen, der har stor betydning for den daglige drift af læreruddannelsen i på Absalon. Det sker i tæt samarbejde med studerende, medarbejdere på campus, ledelseskolleger og centerchef. Du kan læse mere her.

Daglig personaleledelse med et skarpt blik for det gode arbejdsmiljø. Du er i dialog med medarbejderne om opgaveporteføljer, prioritering af opgaver og opfølgning i forhold til kvalitet og samarbejde, aftalte indsatser og mål samt optimal ressourceanvendelse. Du har øje for medarbejdernes kompetencer, og styrker deres udvikling i at kunne varetage opgaver inden for studieengagement og øvrige kerneopgaver i centeret.

Faglige ambitioner og ledelsesmæssige indsatser. Du er i stand til at omsætte dine faglige ambitioner til ledelsesmæssige indsatser og handlinger. Du får fagligt ledelsesansvar på tværgående ansvarsområder på læreruddannelsen og i centeret – bl.a. i forhold til praksissamarbejde samt øvrige områder efter aftale.

Dine kollegaer
Du bliver en del af Center for Skole og Læring, der er et af syv faglige centre på Professionshøjskolen Absalon.

Center for Skole og Læring driver læreruddannelsen og har ansvar for alle efter- og videreuddannelsesaktiviteter inden for skoleområdet, samt al Absalons forskning og udvikling med relevans for skolen. Derudover er Center for Undervisningsmidler (CFU) en del af Center for Skole og Læring.

Vi består af 1 centerchef, 6 uddannelsesledere, 1 CFU-leder og ca. 140 medarbejdere. Vi er forankret på to af Absalons lokationer i hhv. Roskilde og Vordingborg. Vi har et omfattende og godt samarbejde med de 17 kommuner i vores region. Du får personaleansvar for ca. 25 videnmedarbejdere, og du bliver ansvarlig for daglig drift og udvikling af læreruddannelsen i Roskilde i samarbejde med dine ledelseskolleger og centerchef.

Du refererer til centerchefen, og bliver del af en stærk og dynamisk ledelsesgruppe, der arbejder med at skabe synergi mellem kerneområderne; læreruddannelse, efter- og videreuddannelse, forskning og udvikling samt CFU. Vi lægger vægt på at fastholde og videreudvikle det gode studie- og arbejdsmiljø, der kendetegner Center for Skole og Læring. Vi arbejder dedikeret på at vedligeholde og udvikle studieengagement, og ser vores studerende som helt centrale aktører i arbejdet med at udvikle læreruddannelsen i Absalon.

Du vil – afhængig af dine kompetencer og profil – få tværgående ledelsesopgaver og ledelsesansvar for faglige ansvarsområder på læreruddannelsen og i centeret. Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder d. 1.februar 2020 eller snarest herefter
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Centerchef Stina Møllenbach på telefon 7248 2393
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 24. november 2019
  • Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 49 og uge 50/51.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Roskilde
  • Søndag den 24. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1