Danmarks Slagteriskole ZBC i Roskilde søger områdeleder - Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du lyst til at lede vores dygtige faglærere som underviser på Danmarks Slagteriskole ZBC's uddannelser? Og kan du sammen med dit team sikre spændende læringsaktiviteter, fastholdelse af elever, effektiv service, høj faglighed og fortsat udvikling af vores uddannelser inden for slagterfaget? Kort sagt: ”Vil du være med til at gøre en forskel for unge uddannelsessøgende elever og kursister samt for slagterbranchen”?

Kan du nikke til ovenstående, så er du måske den områdeleder, vi søger. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet den 1. maj 2020.

Dygtig leder eller ledertalent
Vi søger dig, som er en kommunikativ stærk leder og har erfaring inden for ledelse. I kraft af din erfaring evner du at sætte retning, skabe følgeskab, skabe udvikling, koordinere og prioritere samt inddrage højt kvalificerede undervisere, som sammen skaber den bedste uddannelse for vores elever. Det er vigtigt for dig, at der er fokus på den gode trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergruppen, og du motiveres af at skabe resultater sammen med og gennem andre. Vi ser gerne, at du har erfaring med ledelse eller ledelse af projekter.

Om jobbet

Som områdeleder vil du, i samarbejde med uddannelseschefen, ledelsesteamet og de engagerede undervisere, udvikle og lede vores uddannelser til Slagter og Tarmrenser samt vores skoleslagteri og pølsemageri i Roskilde.

Vi befinder os lige nu i en spændende proces, hvor vi skal have de mange tiltag i forbindelse med vores vision, mission og strategi til at gå op i en højere enhed. Vi skal blandt andet have nye hovedforløb til at køre, og vi skal fortløbende sikre at uddannelserne og vores undervisere er gearet til nutidens krav i forhold til læring, pædagogik og faglighed. Har du viljen og lysten til at indgå i udviklingen af spændende uddannelsesområder, så glæder vi os til at høre fra dig.

Du kommer til at referere til uddannelseschefen i Roskilde, og du bliver en del af et fagligt og ledelsesmæssigt ambitiøst team bestående af fire ledere og en uddannelseschef, som alle lægger stor vægt på at kombinere et målrettet resultatfokus med et godt arbejdsmiljø for de ansatte og for vores elever.

Du får en stor grad af frihed og fleksibilitet i en dynamisk organisation, hvor dine ideer kan blive omsat til praksis, og hvor dit engagement har mulighed for at udfolde sig. Vi lægger vægt på, at du udvikler dig som organisations­medlem, blandt andet via videreuddannelse samt kollegial sparring og samarbejde.

Arbejdsopgaver

Du får ansvar for, i samarbejde med uddannelseschefen og medarbejderne, at:

  • Udmønte visioner, mål, strategier og handlinger for uddannelsesområdet.
  • Sikre den pædagogiske og faglige udvikling samt den daglige ledelse af uddannelserne.
  • Varetage den fortløbende ledelse og udvikling af medarbejdere på dit område.
  • Varetage den daglige drift og ledelse af uddannelserne.
  • Udvikle uddannelsesområdernes kultur.
  • Udarbejde budgetter og følge op på regnskaber og resultater.
  • Sikre driften af slagteri- og pølsemageri.

Kvalifikationer
Det er en klar fordel, hvis du:

  • Har interesse og erfaring med ledelse – du har gerne en relevant lederuddannelse.
  • Har et stort kendskab til erhvervsuddannelsesområdet og uddannelserne inden for slagterområdet.
  • Er engageret, kan engagere og begejstre andre.
  • Kan skabe ideer og kreative forslag til projekter.
  • Har personlig gennemslagskraft og kan navigere i en travl hverdag.
  • Som leder kan strukturere processer, så de bliver kvalificerende og inddragende samtidig med, at du følger systematisk op på de data, som er en vigtig del af arbejdet med at forbedre uddannelsen.
  • Har en stor arbejdskapacitet – også i de perioder, hvor der er en del at se til. Du er god til at prioritere mellem mange vigtige og ofte hastende opgaver, fordi du ved, at det er afgørende for uddannelsen og i sidste ende for vores elever og virksomheder.
  • Kan coache og facilitere medarbejdere i en team-organiseret arbejdsform.

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. maj 2020.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Maglegårdsvej 8 i Roskilde.

Du vil indgå i et lederteam af erhvervsuddannelsesledere på tværs af ZBC´s afdelinger samt være en del af ledelsesteamet inden for fødevareområdet. Du vil referere til uddannelseschef for området, Kirsten Dieckmann.

Ansættelse finder sted i henhold til gældende bestemmelser på området.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 11. marts 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt primo uge 12, 2020. Evt. anden samtale forventes afholdt i ultimo uge 12, 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Kirsten Dieckmann, Uddannelseschef på tlf.: 6198 4393 eller på e-mail: [email protected] eller
Ivan Kousholt, Uddannelseschef på tlf.: 2844 2065 eller på e-mail: [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Roskilde
  • Onsdag den 11. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1