Kristofferskolen søger ny skoleleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du være med til at drive en velfungerende og levende Rudolf Steiner skole i Roskilde, så vores elever fortsat har de bedste muligheder for at trives, lære og udvikle sig som hele mennesker? Og vil du sikre at de ansatte fortsat har god trivsel og høj arbejdsglæde? Vores skoleleder har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny skoleleder, der vil være med til at drive skolen videre frem, som en både traditionsrig og moderne steinerskole.

Det er vigtigt for os, at vores elever oplever en inspirerende skolegang, der medvirker til at udvikle både deres boglige, musiske, kreative og håndværksmæssige sider, med udgangspunkt i steinerpædagogikken, hvor vi søger at danne barnet ved at tale til og udvikle både tanke, følelse og vilje.

Om skolen

Kristofferskolen er en Rudolf Steiner skole beliggende i Trekroner ved Roskilde. Skolen er i god drift og med et solidt elevgrundlag.

Som steinerskole underviser vi efter en læreplan, der følger den steinerpædagogiske impuls og som er funderet i børnenes naturlige udvikling. Kristofferskolen er en skole med holdninger til det at gå i skole. Det betyder at vi lægger stor vægt på det personlige møde og fordybelsen, også i leg og samvær. Dagligdagen er præget af faste rutiner, rytmer og traditioner, der giver grundlag for ro til fordybelse og læring.

Skolens struktur er bygget op af teams, som i samarbejde med skoleleder, viceskoleleder, lærer/pædagog kollegiet og pædagogisk udvalg, spiller en central rolle for det pædagogiske virke. Der opleves en stor stabilitet i personalegruppen, med mange medarbejdere, der har en lang tilknytning på skolen.

Elevgrundlaget er robust, og skolen har ét spor med et elevtal på ca. 250 elever, en SFO med ca. 110 børn og en klub med ca. 50 børn.

På skolen arbejder vi løbende med udvikling, og fremtiden kunne fx være: at etablere skolens egen børnehave, udvidelse af skolen til 2 spor, sikre et fagligt/pædagogisk kvalificeret generationsskifte.

Vores forventninger til dig

Vores nye skoleleder skal være en person, der er synlig og favnende, har fokus på sammenhængskraft og som ser en væsentlig værdi i et levende samarbejde med hele organisationen. Vi søger en skoleleder med erfaring i ledelse fra friskoleverdenen og med forankring i – eller kendskab til og respekt for – den steinerpædagogiske impuls, og meget gerne med undervisningserfaring. Personen skal være synlig, udviklingsmindet og inspirerende, være en god kommunikator med både ledelseskolleger, ansatte, elever, forældre, bestyrelse og eksterne samarbejdspartnere.

Den rette kandidat har ligeledes sans og interesse for de administrative sider af det, at lede en friskole og har blik for en skoles administrative opgaver. Ledelsesansvaret for den daglige drift er uddelegeret til skolelederen og varetages i et tæt samarbejde med viceskolelederen. Det er vigtigt, at du har forståelse for den økonomiske side af at drive skole og at du som leder kan tage ansvaret for at fastholde skolens gode og sunde økonomi. Den del af ledelsesopgaven skal støtte sig til et godt og tæt samarbejde med såvel skolens administrative team som med bestyrelsen.

Af konkrete kerneopgaver kan vi fx nævne personaleansvar med MUS-samtaler, forhandle lokalaftale med skolens tillidsrepræsentant. Sikkerhedsansvarlig i samarbejde med skolens arbejdsmiljørepræsentant. Fagfordeling og skemalægning. Lave arbejdstidsaftaler. Etablere/fortsætte det nye samarbejdsspor om arbejdstidsregler.

Skolelederen er bestyrelsens væsentligste samarbejdspartner i bestræbelserne på at sikre en moderne steinerskole i verdensklasse. Som skoleleder skal du kunne skabe rammer, der kan hjælpe med at stimulere elever på alle klassetrin, og som har et godt blik for både helheden, den enkelte elev, den enkelte familie og den enkelte medarbejder. Det er vigtigt, at man som vores nye skoleleder kan vise, at man formår at skabe en arbejdsplads, der fortsat er attraktiv, både i forhold til at fastholde medarbejdere og tiltrække nye kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst og Organisationsaftale for ledere og øvrige ledere ved frie grundskoler, private gymnasiers grundskoleafdelinger samt efterskoler og frie fagskoler indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jesper Jørgensen på 60524972. Du er også velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder, viceskoleleder Nanna Ramnæs på 60619194 for at aftale en rundvisning på skolen.

Vil du søge stillingen skal vi have din ansøgning, CV og eksamenspapirer i hænde senest 29. marts 2022. Ansøgningen stiles til bestyrelsen og sendes til [email protected]

Samtaler kan forventes afholdt 4. april. 2. samtalerunde med egnede kandidater kan involvere en case og vil finde sted 6. april.

Vi forventer, at vores nye skoleleder kan tiltræde stillingen 1. august 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Roskilde
  • Tirsdag den 29. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1