Fagligt stærk uddannelsesleder til Center for Ledelse og Oplevelsesdesign

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

På Professionshøjskolen Absalon ser vi uddannelse som en regional drivkraft. Vi ønsker at være en udviklingspartner inden for efter- og videreuddannelse af medarbejdere i private og offentlige organisationer. Vi oplever en flot vækst inden for efter- og videreuddannelse, hvor vi bl.a. på diplomuddannelsen i ledelse får flere studerende og mange spændende nye opgaver. Den udvikling skal vi fortsætte.

Vi søger en ny leder af vores efter- og videreuddannelse inden for ledelse. Området rummer diplomuddannelsen i ledelse, forskning inden for ledelse samt skræddersyede udviklingsforløb for primært offentlige organisationer. Du skal lede medarbejdere, der arbejder for at udvikle offentlige organisationer i Region Sjælland, og som forsker i ledelse og velfærdsinnovation. Derudover skal du være med til at fastholde den udvikling vi oplever, blandt andet ved at udvikle vores uddannelser og andre tilbud, så de skaber endnu mere værdi hos vores kunder.

Din profil
Du skal som uddannelsesleder i ledelse både være leder for en gruppe medarbejdere, og samtidig skal du bidrage til uddannelsens udvikling. Det kræver både et stærkt organisatorisk blik, fokus på detalje og struktur samt en stærk ledelsesfaglighed med det rette udsyn. Det er derfor væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

Dygtig og vellidt som leder. Du er en erfaren personaleleder med faglig og praktisk erfaring fra offentlige organisationer, eller du har omfattende erfaring med ledelse af større projekter. Du evner at understøtte, samle og inddrage et team af højt kvalificerede og motiverede medarbejdere og du kan lede processer med mange aktører. Du har fokus på den gode trivsel og stemning i teamet, og du motiveres af skabe resultater sammen med andre.

Du kan forene kvalitet og købmandsskab. Du formår at forene høj faglig kvalitet med fornuftigt købmandsskab. Du ved, hvordan du styrer de interne processer, så der er styr på både drift og udvikling, samtidig med at du vedligeholder vores kontrakter og opsøger nye.

Brænder for udvikling. Du har erfaring med, og du brænder for, at skabe udvikling hos personer og organisationer via professionelle kompetenceudviklingsforløb.

Orienteret mod samarbejde og den gode løsning. Vi søger en holdspiller, som også kan gå forrest. Du er som menneske fleksibel og udpræget samarbejds- og løsningsorienteret, hvilket kommer dig til gode, når du i samspil med vigtige interne og eksterne samarbejdspartnere skal levere projekter og resultater af høj kvalitet.

Du har lyst og evne til at give lidt ekstra. Du har en stor arbejdskapacitet også i perioder, hvor der en del at se til. Du mestrer at prioritere mellem mange vigtige og ofte hastende opgaver, fordi du ved, at dit arbejde i sidste ende er værdsat samt gør en forskel for dem, du løser opgaven for, og dem du arbejder sammen med.

For at lykkes i stillingen vil det være nødvendigt at du:
  • har viden om uddannelsesområdet – både driftsvilkår og udviklingsmuligheder (eller, at du alternativt hurtigt kan sætte din ind i det)
  • har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund på minimum kandidat-/masterniveau
  • kender til aftagerfeltets præmisser, og har et netværk på ledelses niveau, gerne i Region Sjælland


Dine arbejdsopgaver
Du bliver ansvarlig for den daglige drift og udviklingen af alle vores aktiviteter inden for ledelsesområdet. Konkrete arbejdsopgaver, der skal løses kan være:

Stå i spidsen for udvikling af uddannelsestilbud. Som uddannelsesleder skal du først og fremmest stå i spidsen for udviklingen af Diplomuddannelsen i Ledelse og andre uddannelsestilbud. Derudover skal du sikre, at uddannelserne bliver markedsført og leveret med høj kvalitet.

Fremsynet personaleledelse. Du skal som personaleleder være optaget af, at det bedste team sættes til den enkelte opgave, og at den enkelte medarbejder har mulighed for at udvikle sig.

Igangsætter og afslutter. Vi udvikler løbende, afprøver og igangsætter nye initiativer. Du skal formå både at se muligheder, men også at sikre en struktur og opfølgning, så vi når i mål på en effektiv facon.

Understøtte vidensdeling i teamet. Du skal understøtte teamet i dets samarbejde og med-virke til at skabe et frugtbart videnskredsløb mellem forskning, uddannelse og indtægtsdækket virksomhed.

Du skal sælge varen til aftagerfeltet. Du vil opleve, at en vigtig opgave vil være at sælge diplom i ledelse og andre skræddersyede udviklingsforløb til kommunerne. Dette indebærer at indgå i et stærkt partnerskab om uddannelse af ledere med kommunerne i Region Sjælland, og have en god og løbende dialog med vores studerende.

Dine kollegaer
Som uddannelsesleder får du personaleansvar for ca. 15 engagerede og erfarne medarbejdere, der arbejder med efter- og videreuddannelse samt forskning- og udviklingsaktiviteter inden for ledelsesområdet.

Center for Ledelse og Oplevelsesdesign er et af syv faglige centre på Professionshøjskolen Absalon. Centret består af en centerchef, to uddannelsesledere og 35 medarbejdere, der beskæftiger sig med grunduddannelse, efter- og videreuddannelse, forskning og udvikling. Vi har to docenter, der har det faglige ansvar for centrets forsknings og udviklingsaktiviteter. Du kommer til at referere til centerchefen og bliver en del af en lille, fagligt ambitiøs ledelsesgruppe, der lægger vægt på at kombinere et målrettet resultatfokus med et godt arbejdsmiljø.

Hos os vil du få et udviklende job med engagerede og motiverede lederkollegaer og fagligt dygtige medarbejdere. Derudover vil du få muligheden for at gøre en forskel for velfærden i det offentlige og få et spændende netværk.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. november 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte centerchef Randi Mølager på telefon 7248 2824.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 17. september 2019.
  • Vi forventer at afholde 1. samtaler den 23. september og 2. samtaler den 27. september 2019.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Roskilde
  • Tirsdag den 17. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1