Rekrutteringsfirma

Slagelse Kommune søger en erfaren og strategisk tænkende skoleleder til Antvorskov Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Antvorskov Skole er en skole med over 1.000 elever og ca. 120 medarbejdere. Den er på én gang fyrtårnet og slagskibet i Slagelse Kommunes skolevæsen.

Skolen er kendt for at gå foran i den pædagogiske udvikling, bl.a. på teknologiforståelse og databaseret læring. Gang på gang er det Antvorskov Skole, man kigger hen til, når forventninger til fremtidens folkeskole skal understøttes af solid dokumentation og gode resultater.

Den nye skoleleder skal fastholde og videreudvikle denne status.

Skolelederen får til sin hjælp en souschef, 3 afdelingsledere og en velfungerende administration.

Se yderligere under www.antvorskovskole.slagelse.dk.

Forventninger til den nye skoleleder

Skolelederen for Antvorskov Skole indgår i Slagelse Kommunes skolevæsen, hvor forpligtende fællesskab, høj kvalitet og inkluderende læringsmiljøer er i højsædet. Skolelederen skal give sit bidrag hertil ved at træffe modne beslutninger både opadtil, nedadtil og til siden. De vigtigste fokusområder er

  • Fastholdelse af Antvorskov Skole som en kvalitetsbevidst, inkluderende og udviklingsorienteret skole, hvor der aldrig er tvivl om professionalismen i arbejdet
  • En fortsat strategisk placering af Antvorskov Skole, ikke kun som førende i Slagelse Kommune, men også i den nationale frontlinje
  • Et tæt samarbejde med andre skoler i Slagelse Kommune, herunder en velfungerende brobygning fra de 3 fødeskoler (Flakkebjerg Skole, Hashøjskolen og Hvilebjergskolen) og et tæt netværk med alle Slagelse-skolerne.

Den kommende skoleleder skal således både kunne handle og kommunikere i et skolevæsen med stort decentralt råderum og deltage aktivt og loyalt i det forpligtende fællesskab, som Slagelse Kommune lægger vægt på i det samlede skolevæsen.

Det er også et krav, at skolelederen dels kan føre an i et godt skole/hjem-samarbejde, dels kan bruge lederteamet, medarbejderne og skolebestyrelsen til at skabe de bedste rammer for elevernes læring og trivsel – og herunder være konstant nysgerrig over for mulige forbedringer.

I sin personlige adfærd skal skolelederen være

  • engageret og udadvendt
  • på én gang handlekraftig og driftssikker
  • udviklingsorienteret og retningssættende
  • tydelig og overbevisende i sin kommunikation
  • lyttende og fleksibel i sit samspil med alle skolens interessenter og samarbejdsparter.

Skolelederen forudsættes at være uddannet som lærer (eller tilsvarende), suppleret med en lederuddannelse på mindst diplomniveau. Den forudsatte spændvidde i ledelsesadfærden forudsætter desuden betydelig erfaring med ledelse i skolevæsenet, herunder erfaring som den øverste skoleleder.

Slagelse Kommune spænder over et stort geografisk område og med et rigt liv i landdistrikterne og i købstæderne Slagelse, Korsør og Skælskør.

Slagelse Kommune er som mange andre kommuner udfordret af den demografiske udvikling, som giver et øget pres på kommunens økonomi og medarbejdere. Derfor er der igangsat en langsigtet og vedholdende kulturproces, hvor alle dele af kommunen opfordres til at være nysgerrige på den måde, opgaverne løses på, og ændre uhensigtsmæssige arbejdsgange og processer. Mantraet er, at fortidens redskaber ikke kan løse fremtidens udfordringer, og derfor inviteres alle medarbejdere og ledere ind i forandringsprocessen, hvor pejlemærkerne er

  • "Bedre velfærd for borgerne"
  • Udviklende arbejdsfællesskaber som grundlag for holdbare løsninger
  • Sikring af en arbejdsplads, hvor glæden ved at skabe velfærd og udvikle sammen med borgere og erhvervsliv er i højsædet

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på overenskomstvilkår for ledere i folkeskolen. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst på et attraktivt niveau.

Yderligere oplysninger

Slagelse Kommune samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til, at du kontakter:


for yderligere oplysninger. Der vil indgå test i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Det forventes, at du som ansøger besøger skolen, og besøg kan aftales med


Stillingen kan søges via nedenstående link:

https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1519&ERId=67105

Tidsplan

Ansøgningsfrist 15. maj kl. 24.00

Første samtale 19. maj kl. 16.30-21.30

Anden samtale 24. maj kl. 16.00-21.00

Forventet tiltrædelse 1. august 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Slagelse
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Roskilde

    Da vores uddannelsesansvarlige har søgt nye udfordringer, søger vi en dynamisk og engageret uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske til en rigtig spændende stilling i anæstesiafsnittet i Anæstes..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en daglig leder der i samspil med plejecenterlederen vil være en aktiv medspiller for at skabe et trygt hjemligt miljø for borgerne på plejecentret.Smedegade Plejecenter ligger i Slagels..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    Brænder du for at gå forrest, og kan du sikre følgeskab og opbakning på en anerkendende og medmenneskelig facon? - Så er det måske dig vi mangler til at lede vores mellemtrin-udskoling. Du ska..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder i Asnæs

    Vicerektor til Campus Odsherred i Asnæs Synlig og engagerende vicerektor søges til nyt Campus Odsherreds Gymnasium står midt i en spændende udvikling med omdannelse til Campus, hvor vi i ja..
    • Skoleleder
    • Asnæs
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3