Rekrutteringsfirma

Forstander med pionerånd og ledelseskraft søges til velrenommeret opholdssted for unge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slangerup

Kan du skabe retning, fællesskab og igennem din ledelsespraksis medvirke til etableringen af en sund, lærende og udviklende kultur? Og, vil du være med i en proces for videreudvikling af et højtudviklet specialpædagogisk behandlingstilbud for unge? Så læs med her:


Team Cura søger en forstander med erfaring fra specialområdet, gerne i kombination med en faglig indsigt i vores målgruppe

Om Team Cura:
Du kommer til en organisation i stor bevægelse, som igennem de seneste par år har opbygget en stærk faglig kultur og dedikation til arbejdet med unge med særlige behov. Siden opstarten i 2019 er organisationen vokset og udbygget så det i dag rummer ca. 35 medarbejdere.

Vi er beliggende i den skønne natur i Nordsjælland med fantastiske fysiske rammer for vores unge beboere. Vi oplever stor efterspørgsel fra kommunerne på vores 7 pladser ligesom vi får meget positive tilbagemeldinger fra vores beboere og deres pårørende.
Vi har stort fokus på at sikre den rette visitation, således vores faglige kompetencer anvendes målrettet på at støtte de unge under deres ophold.

Om Målgruppen
Målgruppen er unge i alderen 12-25 år som alle har en diagnose inden for autismespektret. Herudover kan de have komorbiditet i form af, spiseforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser, andre udviklingsforstyrrelser, OCD, selvskadende adfærd mv. Målgruppen kan være svingende i funktionsniveau med forskelligt behov for normering. Målgruppen omfatter ikke unge hvis primære problem er misbrug eller kriminalitet.

På vores hjemmeside ”Teamcura.dk” finder du filmen, herunder, som dels beskriver hverdagen men også giver dig et indblik i hvordan der arbejdes med og sammen med beboerne:

Om opgaven - Daglig drift og faglig udvikling:
Som forstander vil din primære opgave være at understøtte og sikre den fortsatte udvikling hen mod målet om at skabe den bedst mulige ramme for beboernes trivsel og udvikling. Derudover at skabe et arbejdsmiljø som skaber balance mellem effektiv drift og arbejdsglæde blandt vores medarbejdere. Dette sker i tæt samarbejde med stedets to afdelingsledere. Der vil således også være behov for god personaleledelse, fokus på daglig drift og administration.

Strategi for udvikling af Team Cura.
Du vil i egenskab af forstander, sammen med direktør og bestyrelse, være omdrejningspunktet for at have fokus på udviklingen af Team Cura. Samtidig med vores ønske om at sikre den fortsatte høje faglige kvalitet, ønsker vi at være på forkant med de behov som kommunerne løbende har til deres borgere. Derudover vil den nationale dagsorden indenfor vores målgruppe være forhold som skal indgå i den fortsatte udvikling af Team Cura.

Om dig
Du har en betydelig erfaring med ledelse, og en stor faglig bagage der tillader dig at have et bredt udsyn og et klart blik for, hvordan en organisation med stor diversitet, faglige spidskompetencer og menneskelig mangfoldighed forenes omkring samarbejdet på et fagområde med stor kompleksitet i opgaveløsningen. Du motiveres ved at få mennesker til at fungere godt sammen på tværs af teams, fagligheder, personligheder og kompetencer. Du er robust, fleksibel og tydelig i dit udtryk.
Du evner at gøre læring og udvikling til et fælles anliggende og du formår selv at bringe dine egne kompetencer i spil overfor en ledelsesgruppe og arbejdspladsen generelt.

Du trives med at have det endelige ansvar for den daglige drift, og blandt andet ud fra dette arbejde, at bringe nye faglige tiltag i spil.

Du tilbydes

  • En stilling med gode udfoldelsesmuligheder & perspektiver
  • En stilling, hvor vejen fra tanke til virkelighed/handling er kort
  • En udviklingsmulighed i en særligt ambitiøs organisation med stort potentiale
  • Gode muligheder for udvikling af egne kompetencer og sparring med en professionel bestyrelse
  • En organisation med høje faglige ambitioner, hvor direktør og bestyrelse er aktive samarbejdspartnere
  • En løn som matcher dine kvalifikationer

Du har:

  • Dokumenterede resultater i lederrollen, som øverste ansvarlige for en organisation eller virksomhed indenfor det pædagogiske specialområde
  • Et godt overblik og kompetencer i forhold til daglige driftsopgaver, planlægning, økonomi og koordinering, som følger med opgaven
  • En professionel lederuddannelse på min. diplom niveau gerne suppleret med en masteruddannelse
  • En relevant socialfaglig uddannelse eller anden relevant erfaring i arbejdet inden for specialområdet
  • Indsigt i og forståelse for, at vi er en privat organisation
  • Et ønske om at arbejde med unge som er psykisk sårbare, og har lyst til at gøre en forskel for deres udvikling og trivsel hos Team Cura

Vi afholder samtaler i uge 49/50 og skal derfor modtage din motiverede ansøgning senest d. 30. november. Har du spørgsmål inden da som du ønsker svar på er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Anders Krauch fra HumanAssist på tlf 2196 8060

Undervejs i samtaleforløbet indgår interview, to samtalerunder, strukturerede spørgerammer og evt. cases samt udarbejdelse af persontest i samtaleforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slangerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Slangerup
  • Onsdag den 30. november 2022

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Slangerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Slangerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Slangerup over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0