FGU NORD søger skoleleder til vores afdeling i Gladsaxe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

FGU NORD søger skoleleder til vores afdeling i Gladsaxe

Stillingen er med tiltrædelse 1. august 2022

Den forberedende grunduddannelse (FGU) er et fleksibelt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse og som heller ikke er i beskæftigelse. FGU Nord har til formål at give eleverne viden, kundskaber, færdigheder, afklaring og motivation til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller alternativt at opnå ufaglært varig beskæftigelse.

FGU består af tre spor; almengrunduddannelse (AGU), produktionsgrunduddannelse (PGU) og erhvervsgrunduddannelse (EGU). Undervisningen på de FGU er reguleret i fagbilag og læreplaner, og undervisningen afsluttes med prøver (læse mere her https://emu.dk/fgu). Alle forløb tilpasses individuelt til den enkelte elev og kan justeres undervejs, så eleverne får de bedste forudsætninger for at få deres fremtidsdrømme opfyldt i forhold til uddannelse og job. På den måde kommer du til at have et tæt samarbejde underviserne fra de andre spor, hold og værksteder, samt skolens vejledere.

Det er en stilling med et bredt spænd af opgaver i en forholdsvis nystartet organisation fra 1. august 2019. Derfor er det nødvendigt at du har faglig og personlig ledelsesmæssig tyngde og evner at eksekvere. Du er åben, anerkendende og involverende i din ledelsesstil, som er præget af stærke relationskompetencer og du kan gå foran i skabelsen af en fælles sund samarbejdende tillids- og relationsbaseret kultur med fokus på vores kerneopgave i tæt samarbejde med den anden skoleleder, samt resten af ledelsen.

Vi forventer at du har følgende kompetencer:

Du skal have en lederuddannelse eller tilsvarende og gerne have suppleret med en pædagogisk uddannelse eller erfaringer. Du skal desuden have omfattende erfaring med ledelse af uddannelse på ungeområdet og det forberedende område og derigennem have erfaring med målgruppen.

Du står for følgende:

  • Ledelseserfaring fra undervisningssektoren
  • Erfaring med uddannelsesudvikling og udviklingsprojekter
  • Solidt kendskab til uddannelsesområdet, herunder det forberedende område og FGU-målgruppen, herunder erfaring med denne målgruppe fra optageområdet.
  • Omfattende viden om og indgående forståelse samt erfaring med lovgivningen samt bevillings- og styringsprincipper og vilkårene på statsligt selvejende institutioner og specifik viden om FGU-området.
  • Erfaring med udvikling af uddannelsernes indhold og etablering og implementering af institutionens pædagogiske didaktiske grundlag
  • Erfaring med at omsætte strategi, mål, ideer og ambitioner til konkrete handlinger og gerne erfaring med forandrings- og fusionsprocesser.
  • Erfaring med kvalitetsarbejde herunder bl.a. elevtrivselsundersøgelser og efterfølgende afrapportering til ministeriet.
  • Erfaring med Strategisk kompetenceudvikling af medarbejdere
  • Dialogbaseret ledelse baseret på åbenhed og tillid
  • Erfaring med arbejdstidsplanlægning, etablering af lønpolitik og lokallønsaftaler
  • Ledelse af forskellige faggrupper fra akademiske undervisere til håndværkere.
  • Arbejde med GDPR i forhold til analyse af institutionens status, tilpasning af procedurer og formidling internt og eksternt.
  • Have IT kompetencer og være god til at planlægge og arbejde struktureret samt kan sikre at tidsfrister og deadlines bliver mødt

Vi tilbyder:

  • en skole i opstartsfasen og i rivende udvikling med mange faglige og pædagogiske udfordringer i dagligdagen, som du kan være med til at forme og stå i front for på skolen i Gladsaxe.
  • tæt samarbejde med vores anden skoleleder i Ballerup.
  • tæt samarbejde med ledelsen bestående af rektor, ressourcechef, skoleleder og administrativ leder.
  • en elevgruppe, som har behov for en særlig forberedende indsats for at blive i stand til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i ufaglært beskæftigelse.

  • en personalegruppe, som brænder for vores målgruppe og et godt arbejdsmiljø
  • en spændende og altid anderledes hverdag
  • mulighed for at præge og forme den nye forberedende grunduddannelse på FGU Nord.

Løn og ansættelsesforhold

FGU Nord har to matrikler, en i Gladsaxe og en i Ballerup. Hver skole rummer omkring 180 elever og omkring 35-40 medarbejdere. Den ledige stilling er på skolen i Gladsaxe.

  • Stillingen er en fuldtidsstilling og ansættelsesforholdet er uden øvre arbejdstid.
  • Ansættelsen følger retningslinjerne for ledere i staten.

Stillingen er med forventet tiltrædelse den 1. august 2022

Ansøgningsfristen for stillingen er den 1. juni 2022 kl. 12.00

Samtaler vil foregå i Gladsaxe på følgende datoer:

  1. runde den 20. juni 2022
  2. runde den 24. juni 2022

Skriftlig ansøgning sendes til:

Mail: [email protected]

mrk. Skoleleder Gladsaxe

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om FGU Nord på www.fgunord.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Tina Jensen på 28780870 eller skoleleder Charlotte Hyldgaard på telefon 25 10 73 10

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Søborg
  • Onsdag den 01. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1