Viceskoleleder med stærke relationskompetencer og stort hjerte for ALLE børn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Er du en inddragende, empatisk og lyttende leder? Brænder du for at skabe en inkluderende skole med plads og rum til ALLE børn? Og får du energi af at være tæt på praksis? Så står vi og mangler dig til vores skole.

Vores tidligere viceskoleleder har fået job som skoleleder på en anden skole, og vi søger derfor en viceskoleleder med det pædagogiske ansvar for 0.-4. årgang og faglig leder af skolens inklusionsindsatser, inklusionsvejlederteam og netværkspædagoger.

Vi forestiller os, at du:
  • er stærk i og optaget af relationsarbejde med både elever, forældre, medarbejdere og kolleger
  • er tillidsvækkende, udadvendt og har en humoristisk og empatisk tilgang til tilværelsen
  • ser værdien i at være tæt på praksis
  • ser vigtigheden i at give plads til og understøtte medarbejdernes mod og handlekompetence
  • er optaget af medinddragelse og gennemsigtighed i løsningen af kerneopgaven på alle niveauer
  • ser værdien i at arbejde på tværs i et bredt ledelsesteam


Om Munkekærskolen
På Munkekærskolen arbejder vi på, at alle børn er i trivsel - både fagligt og socialt. Vi tror på, at denne opgave bedst løses i fællesskab, og derfor er vi også en skole, hvor vi anser samarbejde mellem skole og hjem, kollegialt og tværkommunalt (herunder PPR, Familieafsnit, SSP, Læring og Udvikling mv.) som forudsætninger for at lykkes med kerneopgaven. Derfor prioriterer vi også faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse og arbejde i meningsfulde professionelle læringsfællesskaber højt. Vi vil rigtig gerne skabe den bedste sammenhængende dag for børnene, og derfor arbejder vi tæt sammen på tværs af skole, SFO, klub, Heldagsskole i både personale- og ledelsesgruppen.

Vi er en 4-sporet skole i Solrød Strand med ca. 900 elever. Vi har engagerede børn, forældre, lærere og pædagoger, så du skal kunne lide, at der sker noget, gribe bolde og få en masse gode idéer selv. Solrød Kommune er en lille kommune med stort råderum på de enkelte skoler. Kommunens vision er, at det skal være det bedste sted at leve og bo.

Skolens ledelse
Vi betegner vores team som hele kontoret - både sekretariat og ledelse - som ét team, hvor vi drøfter, reflekterer, udveksler, spiser, og hygger os sammen. Ligesom vi prioriterer samarbejdet på tværs for at skabe en god, sammenhængende dag for eleverne, lægger vi også vægt på at samarbejde på tværs i vores team. Vi sætter stor værdi i sparring på tværs af ledelsesgruppen, og vi tror på, at det gør os skarpere i vores beslutninger, når vi sammen udfolder og udfordrer vores perspektiver på komplekse ledelsessituationer.

Vi tror på og arbejder med stort råderum og tillid til, at den enkelte leder kan træffe gode beslutninger, ligesom der vil være rig mulighed for selv at være med til at definere og udfolde dine opgaver.

Vores team består af en skoleleder, tre pædagogiske ledere (0.-4. og 5.-9. årgang), en koordinerende leder, en SFO- og klubleder, to daglige ledere (SFO og KLUB), en sekretariatsleder og en skolesekretær.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med DLF.

Ansøgningsfrist mandag den 5. september 2022 kl. 15.00

Samtaler afholdes i uge 37.

Vil du vide mere?
Kig ind på vores facebookside og dan dig et billede af skolen på https://www.facebook.com/munkekaerskolen/ eller få et hurtigt blik gennem vores video fra årets skolestart https://www.youtube.com/watch?v=zLOAbz8RE1o

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Solrød Strand
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Kan du balancere strategiske mål og ”beboeren i centrum”? Og er du en synlig leder, der vil stå i spidsen for Hørgårdens videre udvikling og sikre drift?Vi søger en sundhedsfaglig og erfaren fo..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i København

    Den Danske Filmskole søger en ambitiøs .
    • Skoleleder
    • København
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Leder til Den Selvejende institution Birkholm Leder du efter en rolle, hvor du kan gøre en meget konkret forskel for mennesker, der har brug for hjælp til det meste? Drømmer du om at arbejde et s..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Der er nu en enestående mulighed for at blive forstander i [xxxxx] Som forstander på Blomsterhusene bliver du leder for et højt specialiserede botilbud til borg..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0