Skoleleder til Fællesskolen Hammelev Sct. Severin

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Vi er klar – er du?
Er du vores nye skoleleder, som kan være med til at sætte retning og sikre fortsat udvikling i samarbejde med elever, forældre og personale på Fællesskolen Hammelev Sct. Severin?
Vi søger ny skoleleder og vi vil gerne have dig med på holdet fra den 1. august 2020.

Hvem er vi:
Fællesskolen Hammelev Sct. Severin er en fællesskole på 2 matrikler.
Fællesskolen er en grundskole med 0.-6.klasse. Samlet har vi knap 700 elever.
317 børn bruger skolens to gode, kreative og spændende SFO/klub-tilbud.

I Haderslev by ligger Sct. Severin, og her har været skole siden 1924. Her møder 523 elever ind. Skolen rummer 3 spor på hver årgang. Afdelingen huser også specialklasserække og flersprogsundervisning.

“Hammelevafdelingen” ligger i landsbyen Hammelev ca. 7 km. fra Haderslev centrum. Afdelingen har ét spor på årgangen og knap 180 elever. Skolen huser tillige kommunens tilbud til elever med læseudfordringer; ITK-klassen.

Hvad kendetegner vores skole
  • Vi har fokus på at være et godt lære- og værested. Den enkelte elevs trivsel og udvikling er betydningsfuld for os. Vi har plads til alle elever
  • Vi værner om og sætter stor pris på et højt forældreengagement både i elevernes faglighed og trivsel og at det omsættes i samarbejde med de professionelle på skolen
  • Begge afdelinger er et vartegn for det område, som de geografisk er placeret i
  • En lang tradition for et stærkt samarbejde mellem pædagoger og lærere – vi vægter det højt og tillægger det stor betydning
  • Nærvær, ansvar og fællesskabsfølelse både blandt elever og personaler
  • Mangfoldighed blandt elever, forældre og personale
  • Vi er realistiske og vil gerne blive dygtigere. I kommende skoleår vil vi særligt have fokus på at styrke og udvikle overgange, tværgående teams og PLC.

Vi lytter (efter stemmer), gør du?
  • Barnets stemme. Du skal være lydhør for barnets stemme; lytte efter, at barnet trives både fagligt og socialt
  • Forældrenes stemme. Forældrenes stemmer er meget afgørende for os. Skolens medarbejdere er forpligtet på tæt dialog med skolens mange forældre. Forældrene er betydningsfulde for barnets udvikling og trivsel. Gode dialoger mellem skole og hjem er afgørende for barnets muligheder
  • Den samarbejdende stemme. Bestyrelser, udvalg og samarbejdspartnere har også en stemme og noget afgørende at sige – og deres stemme skal du kunne høre, også i det fjerne
  • Medarbejdernes stemme. Medarbejdernes stemme er central for kerneopgaven. Du skal være optaget af, at den enkelte medarbejder oplever sig set, hørt og forstået.

Din stemme er afgørende
Din stemme har en fremtrædende plads blandt organisationens mange stemmer.
Du skal være både klar og tydelig og kunne konfrontere os omsorgsfuldt, hvis vi mister fokus på de mange stemmer.
Du skal have erfaring med både at have og tage ordet – og samtidig give plads til de andre.
Du skal sætte pris på at være den afgørende stemme – men gennem indsigt og erfaring have gehør for, hvordan det udleves i en organisation af kompetente viden medarbejdere på mange niveauer.

Derfor har vi brug for:
  • En leder, som er stærk til at lave processer og strategier
  • En leder som kan sikre en sund økonomisk drift
  • En leder, som kan være med til at visualisere, oversætte og holde retning
  • En leder, som har flair både for det administrative og det pædagogiske
  • En leder, der evner ledelse på 2 matrikler
  • En leder, som har blik for elevernes udvikling, læring og trivsel i både skole og SFO
  • En leder, som vil være en del af et visionært lederteam med bred erfaring og et insisterende fokus på den gode skole for eleven. Som er nye sammen, men hurtigt har fundet hinanden og som tænker højt og har store ambitioner.

Du refererer til ordførende chef på skoleområdet, og indgår i det strategiske arbejde sammen med de øvrige skole- og dagtilbudsledere i distrikt nord samt i skoleledergruppen for hele Haderslev Kommune. Du kommer tæt på beslutningsprocesser, og bliver samtidig en del af en dynamisk organisation, hvor åbenhed, tillid og det dobbelte lederskab er en fundamental del af ledelsesgrundlaget.
Du har ledelseserfaring og gerne en diplomuddannelse i ledelse eller anden lederuddannelse, men vigtigst er, at du kan se dig selv som en aktiv engageret medspiller i udvikling og drift af vores velfungerende skole.

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst og forhåndsaftalen for ledere og mellemledere i folkeskolen i Haderslev Kommune.

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning.

Har vi vakt din interesse?
For mere information er du velkommen til at kontakte de 2 bestyrelsesformænd Helle Gemmer 23 44 94 97 og Maria Saastamoinen Matthiesen 42 74 81 22, konst. skoleleder Anne-Marie Andersen 21 21 63 86/74 34 35 50 eller Børn og Ungechef Rasmus Rosendahl Graff på 28 34 92 79.
Vi ser gerne, at du besøger skolen med forudgående aftale. Du kan kontakte skolen via ovenstående telefon eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfrist:

Ansættelsessamtaler: 1. samtalerunde afholdes den 14. maj og 2. samtalerunde den 20. maj 2020. Forud for en eventuel 2. samtale vil kandidater blive bedt om at gennemføre en personprofilanalyse.

Haderslev Kommune har foretaget en lang række ændringer på børne- og familieområdet.
Som en del af Haderslev Reformen organiseres indsatsen i tre distrikter, hvor dagtilbud, skoler og et tværfagligt team indgår i samspil med hinanden og lokalområdet om at give børnene og deres familier den mest effektive støtte.
Derudover er en række medarbejdere og funktioner fortsat placeret centralt i kommunen, så der etableres et smidigt og konstruktivt samarbejde.
Haderslev Kommune har høje ambitioner med folkeskolereformen. Læs mere om visionerne her

Om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har indført røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2