Skoleleder til Louiseskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Skal du stå i spidsen for en skole, som gør en verden til forskel for børn og unge inden for specialområdet?

Vi søger en ny skoleleder til Louiseskolen, som med engagement og begejstring og i tæt samarbejde med vores ca. 150 ansatte, kan bidrage til skolens fortsatte udvikling til gavn for alle eleverne.

Louiseskolen er Haderslev Kommunes specialskole. Skolen har 5 afdelinger på flere matrikler. Vi har hver dag fornøjelsen af at lave god skole for omkring 240 unikke elever, som har hver deres forudsætninger for at lære at mestre livet – lige fra elever med multiple funktionsnedsættelser til elever, der tager folkeskolens afgangseksamen.

Det er altid vores målsætning, at den enkelte elevs forudsætninger og potentialer styrkes og udvikles gennem høj trivsel og faglige udfordringer.

Opgaver
Som skoleleder skal du både sikre ledelsen på tværs af afdelinger og den direkte ledelse af Louiseskolens seks øvrige ledere. Dine vigtigste opgaver bliver at sætte retning, facilitere udvikling på tværs og sikre samarbejde med ansatte, forældre og kommunale aktører.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • at sikre retning og rammesætning, som understøtter elevernes fortsatte trivsel, udvikling og læring
  • fortsat at styrke den tværgående ledelse af Louiseskolen med fokus på at sikre sammenhæng og genkendelighed på tværs af afdelinger
  • at understøtte og styrke sammenhængen mellem special- og almenområdet
  • at facilitere og styrke den fortsatte udvikling af samarbejdet i ledergruppen og i medarbejdergruppen herunder også i MED-regi
  • at sikre sikker drift gennem god økonomistyring
  • at skabe endnu flere positive fortællinger om Louiseskolen
  • at sikre et tæt inddragende samarbejde med forældrene på skolen
  • bidrage konstruktivt ind i vores fælles ambition om at styrke almenområdet til gavn for flere børn og unge – herunder at styrke sammenhængen mellem det almene- og det specialiserede skoletilbud.

Kvalifikationer
For at komme i betragtning til jobbet, skal du kunne nikke genkendende til, at du har:

  • stor viden om - og relevant uddannelse inden for det specialiserede skoleområde – herunder ledelsesuddannelse på diplomniveau eller højere
  • solid ledelseserfaring herunder både at lede gennem leder, men også en personalegruppe med mange forskellige fagligheder
  • kompetencerne til at sikre sikker drift og bæredygtig økonomi på en skole med stor kompleksitet.

Du er en synlig leder på skolen. Dine erfaringer og faglige kompetencer gør dig i stand til at se hele vejen rundt om barnet og barnets familie. Du er skarp på, hvornår og hvordan du inddrager og uddelegerer, og du evner at se det enkelte barn samtidig med, at du kan hæve dig op i et helikopterperspektiv. Du skal have stærke relationelle kompetencer og politisk tæft.

Dig som person
Du er en ildsjæl, som brænder for specialområdet, og som drives af at skabe de bedste rammer for eleverne på vores skole. Du trives med vores ambitioner, og det er tydeligt at mærke dit engagement. Selvom du er ambitiøs, møder du andre i øjenhøjde, og du prioriterer nærvær med ægte interesse i eleverne, deres familier og medarbejderne. Din rolige og tillidsskabende person smitter, og du balancerer det empatiske med evnen til at stille krav, sætte retning og skære igennem, for derved at skabe rammerne for gode og udviklende læringsmiljøer. Du ved, at medarbejdernes trivsel og udvikling er en forudsætning for at skabe gode resultater for eleverne.

Ved os får du
En enestående mulighed for at blive tværgående leder for en velfungerende specialskole med et stærkt forældresamarbejde og en fagligt velfunderet medarbejdergruppe.
Du vil blive del af en kultur, hvor vi vil hinanden, og hvor vi er sammen om at gøre en forskel for eleverne på vores skole. Vi er mulighedssøgende og bruger vores gode faciliterer og udeområder aktivt til at skabe udviklende læringsmiljøer.

Du vil referere til Skolechef, Line Dudal Lauridsen, og indgår i det strategiske arbejde sammen med kommunens skole- og dagtilbudsledere. Du kommer tæt på beslutningsprocesser og bliver samtidig en del af en dynamisk organisation, hvor åbenhed, tillid og det dobbelte lederskab er en fundamental del af ledelsesgrundlaget. Du vil indgå i en stærk tværgående gruppe af skoleledere, som støtter og søger inspiration ved hinanden. Her er højt til loftet, og der er ikke langt fra tanke til handling. Du har derfor rig mulighed for at sætte dit fingeraftryk og påvirke Haderslev Kommunes specialområde.

Interesseret i jobbet?
Få flere oplysninger ved at kontakte skolechef: Line Dudal Lauridsen på telefon: 51 94 38 99, mail: [email protected] , formand for skolebestyrelsen: Lene Mølgaard Jørgensen telefon: 31 27 22 54, mail: [email protected] , afdelingsleder Thomas Nielsen telefon: 23 81 89 16, mail: [email protected] eller afdelingsleder Martin Grün telefon: 20 14 30 22, mail: [email protected].

Du er også velkommen til at aftale et besøg på skolen efter lukketid ved afdelingsleder Martin Grün.

Læs mere om skolens værdigrundlag her.

Her kan du læse om skolens pædagogiske grundlag.

Ansættelse er pr. 1. marts 2024. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Om Haderslev Kommune
Folkeskolerne i Haderslev Kommune er organiseret i forvaltningsområdet Børn og Kultur. Der er på Skole- og Dagtilbudsområdet sat en tydelig retning for hvad vi er fælles om – nemlig børnene. Alle dagtilbud og skoler arbejder ud fra vores fælles Børne- og Ungepolitik. Der er fokus på kvalitet og systematik i måden vi går til kerneopgaven på, og alle skoler understøttes i dette arbejde gennem den strategiske handleguide. Du kan finde begge dokumenter her: Strategisk handleguide og Børne- og Ungepolitikken

Ansøgning
Send din ansøgning, CV samt bilag via ansøgningsknappen senest den 9. januar 2024 kl. 12.00.

Første samtalerunde forventes afholdt onsdag den 17. januar fra kl.15.00, og anden samtalerunde forventes afholdt torsdag den 25. januar 2024 fra kl. 16.00.
Der gennemføres personprofil mellem første og anden samtale, og du skal forvente at blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Skoleleder i Sydjylland

    Esbjerg Sygehus Grindsted Sygehus, Syddansk Universitetshospital søger pr. 1. oktober – eller efter aftale – en dedikeret og visionær uddannelseskoordinerende overlæge. Du vil få meget stor indfl..
    • Skoleleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Varde

    På Ansager skole er nærvær og involvering højt prioriteret. Skolens størrelse gør, at vi har et nært og tæt kendskab til hinanden – det gælder både alle elever og medarbejdere. Vi har et godt samar..
    • Skoleleder
    • Varde
    Få mere info
  • Skoleleder i Sydjylland

    Afdeling for Lungesygdomme, Esbjerg Sygehus søger en visionær og dedikeret kollega som uddannelsesansvarlig overlæge. Ansættelse snarest muligt eller efter aftale. Arbejdsområde: Opgaverne som .
    • Skoleleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Sydjylland

    I [xxxxx], søger vi en udviklingsorienteret botilbudsleder til Bo-gruppe C, som består af fire botilbud. De 4 botilbudDe fire botilbud, inkluderer Kirsebærhaven, beliggende ved So..
    • Skoleleder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 7
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 10
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 9
4. juni 2024 9
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7