SKOLELEDER SØGES TIL SKOLEN I FREDERIKSSTAD, DER ER KENDT FOR SINE MUSIKALSKE OG NATURG...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Forestil dig, at du bliver skoleleder på en skole, hvor bierne summer og nysgerrige børn samler honningen på skolens mark og bagefter smutter ind til inspirerende musikaktiviteter. På Hans Helgesens-Skolen er der stor erfaring for at have blik for børnenes alsidige personlige udvikling – fagligt og socialt.

Skoleforeningen søger en engageret skoleleder til Hans Helgesen-Skolen per 1. august 2020, der med overblik viderefører skolens igangværende indsatser. Skolens nuværende leder har efter 8 år som leder på skolen søgt nye udfordringer.

Skolen ligger i den smukke hollænderby Frederiksstad, der byder på smukke kanaler midt i marsken og ligger tæt på Vesterhavet.

Ud over lederen er der pt. ansat 6 lærere og 4 pædagogiske medarbejdere i SFOén.

Din lederopgave bliver blandt andet at arbejde målrettet med fælles værdier, kultur og en pædagogik som tager sit udgangspunkt i Skoleforeningens vedtægter, indsatsområder og den overordnede målsætning for arbejdet med læreplaner.

Hans Helgesen-skolen har særlig fokus på musikken med sit eget børneorkester Frederiksstad Orkester og er en del af fagnetværket ”Zukunftschule” og ”Ackerschule”, hvor elever dyrker egne grøntsager.

Hans Helgesen-Skolen er i en udviklingsproces, hvor vi med respekt for hinandens forskellighed vægter, at alle bliver set og hørt og hvor nærvær, åbenhed, tryghed og en varm omgangstone altid er i fokus. På Hans Helgesen-Skolen skaber vi spændende læringsmiljøer ud fra de behov, børnene viser os.

Som ny leder vil du indgå i tæt og spændende netværksledelse sammen med de øvrige 3 skoler i fællesskoledistriktet sydvest og med dagtilbud i Frederiksstad. Samarbejdet med byens forskellige foreninger (både danske og tyske) og de to tyske naboinstitutioner vægter vi som en berigelse.

Er det her dig?

  • Du er optaget af elevers læring og ser berigelsen i som pædagogisk leder også at have undervisningstimer.
  • Du er lyttende og vægter dialog højt
  • Er teamplayer, visionær, fleksibel og formår at træffe klare beslutninger
  • Du er optaget af personaleledelse og at få det bedste frem i medarbejderne
  • Du ser glæden ved den administrative side af arbejdet.
  • Du færdes hjemmevant i naturen med vandrestøvler, såvel som i mødefora med dagsorden og overblik.
  • Du bringer humor med på arbejde.

Vi ønsker os en leder med ledelseserfaring, gerne med en ledelsesuddannelse eller lysten til at tage en, og som i samarbejde med alle aktivt vil medvirke i videreudviklingen af skolens professionelle læringsfællesskab.

Se også nærmere på foreningens hjemmeside www.skoleforeningen.org og få et mangfoldigt indblik i en spændende pædagogisk hverdag i vores mindretalsinstitutioner.

Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte områdechef Eberhard von Oettingen (0049 461 5047 117).

Løn og ansættelse efter gældende overenskomster ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig. Skolelederen har det pædagogiske-, ledelses-, personalemæssige samt administrative ansvar iht. de regler og retningslinjer, der gælder ved Skoleforeningen.

Ansøgning med relevante bilag (bl.a. kopier af eksamensbeviser på læreruddannelsen og udtalelser) og angivelse af stilling og jobnummer (41107) sendes elektronisk til [email protected]

Ansøgningsfrist er torsdag den 11.06.2020, kl. 8.00

Samtaler er planlagt til uge 26 og 27. De særlige omstændigheder med Corona-udfordringen gør, at du skal være indstillet på særlige vilkår der kan være givne i ansættelsessamtalerne.

Stillingen skal besættes per 1. august 2020 eller snarest derefter. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Udlandet
  • Torsdag den 11. juni 2020

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2