Chef til Vejle Musikskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vejle Musikskole søger en musikskolechef, der kan sætte en tydelig retning, sikre følgeskab og med begejstring og engagement gå forrest i en faglig og organisatorisk udviklingsproces.

Om jobbet

Vejle Musikskole vil fremad. Vi vil være knudepunkt for børn og unges møde med musikken og med tiden måske også med andre kulturfag. Vi har store ambitioner om at rage op i landskabet og om at være et anker i arbejdet med at skabe nye generationer af kreative og spilleglade borgere.

Den nye chef for Vejle Musikskole bliver et fagligt fyrtårn. Du sætter retningen og gør musikskolen til en stærk kulturinstitution og en synlig og relevant aktør i Vejle Kommunes kulturliv. Du har høje musikalske og kreative ambitioner på vegne af alle børn og unge i kommunen, og du samarbejder bredt.

Som chef for Vejle Musikskole melder du dig ind i fortroppen i musikskoledanmark, og du søger inspiration og netværk blandt dem, der er længst fremme i arbejdet med at skabe stærke musikmiljøer for alle børn og unge. Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til nye musikpædagogiske og didaktiske strømninger, og du evner og tør arbejde på tværs af både fagligheder, organisationer, kulturaktører og civilsamfund.

I Vejle Kommune ønsker byrådet at arbejde med idéen om at etablere en kulturskole. Som chef for musikskolen vil en af dine første opgaver derfor være at udforme og igangsætte en strategiproces, hvor du sammen med medarbejdere, bestyrelse og kulturdirektør undersøger potentialerne i at samle undervisning i kreative og musiske fag i én organisation. Du vil blive en gennemgående figur i denne proces, hvor du både er med til at formulere visioner, identificere udfordringer, lægge de første sten til nye samarbejder både internt i kommunen og med eksterne og sikre et bredt følgeskab både i din egen organisation, blandt forældre og samarbejdspartnere og i det politiske rum.

Du kan læse mere om jobbet i job- og personprofilen (pdf) her.

Kan du ikke åbne filen, kan job- og personprofilen findes her: https://www.vejle.dk/job/job-hos-os/ledige-job/chef-til-vejle-musikskole-146455/

Tiltrædelse 1. april 2020.

Vi forventer af dig

Som leder forventer vi, at du bl.a.:

  • Sætter dig i spidsen for en musikskole, der over de næste år kommer til at gennemgå en del forandringer både organisatorisk, pædagogisk og indholdsmæssigt, og hvor tværfagligt samarbejde og nye metoder skal kunne forstås og omsættes i praksis
  • Er en stærk lederprofil med dokumenteret ledelseserfaring
  • Understøtter direktøren i arbejdet i direktion, udvalg og byråd og i det hele taget har føling med virkeligheden i en politisk styret organisation
  • Er en generøs kollega til de øvrige chefer på området og rådgiver og sparrer med direktøren inden for det kulturelle felt
  • Sikrer en stabil økonomi på musikskolen og sikrer sammenhæng mellem nye initiativer og det økonomiske grundlag
  • Står for en gennemsigtig kommunikation i organisationen
  • Har en begejstring for og viden om musikskoleområdet
  • Skaber og vedligeholder stærke relationer i musik- og kulturskoleverdenen, herunder også blandt udøvende og andre interessenter.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter overenskomstvilkår i henhold til overenskomst for Musikskoleledere. Lønnen fastsættes efter forhandling og på baggrund af din profil og kompetencer.

Om os

I Vejle Musikskole er alle fagligheder ligeværdige i arbejdet med at skabe en musikskole, hvor man deler sin begejstring og samtidig understøtter børnene og de unges mod og vilje til at gå egne vej, hvor den formelle og den uformelle læring går hånd i hånd. Vi har 1.523 aktivitetselever, og vi underviser i Vejle, Give, Børkop, Jelling og Egtved. Vi er desuden tilknyttet MGK Syd med undervisningssteder i Kolding, Esbjerg og Sønderborg.

Du kan læse mere om os på www.musikskolen.vejle.dk

Ansøgningsfrist

4. februar 2020

Profilanalyse
Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen.

Børneattest

Vi indhenter børneattest.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=29ba1ecc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Vejle
  • Tirsdag den 04. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1