Skoleleder på Overlund Skole - Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du lyst til at gå ombord i en unik ledelsesopgave og kan du stå i spidsen for processen frem mod indflytning på en banebrydende, bæredygtig ny skole i 2023?

Som skoleleder får du ansvar for den overordnede ledelse af Overlund Skole, og du får blandt andet ansvar den daglige ledelse af skolens personale, den pædagogiske retning, økonomi og budget. Overlund Skole ligger i den østlige del af Viborg by og er en af Viborg Kommunes største skoler med 722 elever og 77 ansatte.

Du får rig mulighed for at være med til at præge skolens fortsatte udvikling. Viborg Kommune er i øjeblikket i gang med et projekt om byggeri af en ny skole i Overlund. Vi kalder det for Lysningen; https://overlundrykkersammen.viborg.dk/. Din hovedopgave bliver at stå i spidsen for forløbet frem mod indflytning på den ny skole. Du får ansvar for at inddrage medarbejdere, ledelsesteam, elever og øvrige samarbejdspartnere.

Det særlige ved vores byggeri er, at det ikke blot er en skole, men tænkes som et samlingssted for bydelen Overlund. Du får derfor både før og efter indflytning ansvar for at få en hverdag til at glide i et hus med mange brugere og interessenter.
Som skoleleder skal du være med til at videreføre skolens gode samarbejdskultur, som er kendetegnet ved professionalisme, fællesskab og gensidig tillid.

Om dig
Vi forventer, at du har en læreruddannelse og en relevant lederuddannelse på plads. Du har erfaringer med ledelse af og i et ledelsesteam og kan lede efter værdier, både skolens værdier og Viborg Kommunes fælles værdier.
Vi forventer desuden, at du er en synlig og engageret skoleleder i forhold til personale, forældre og ikke mindst elever.
Du er god til at inddrage og har blik for arbejdsmiljø i forandringsprocesser, og du kan sætte retning for egen organisation og samtidig være medspiller i udvikling af den samlede Viborg Kommune.
Som leder er du god til at kommunikere, ligesom du har sans for at skabe relationer og finde løsninger i fællesskab.

Om arbejdspladsen
Overlund Skole er en fuldt udbygget skole fra 0.-9. klasse med tre spor i indskoling og på mellemtrinnet. I udskolingen er skolens klasser lagt sammen med Møllehøjskolen og har derfor mellem tre og fem spor i udskolingen.
Vi er en teambaseret organisation, hvor teamene er det bærende element i udvikling af og samarbejde om elevernes trivsel og læring. Skolen er kendetegnet ved stærke samarbejder mellem klasser, årgange og teams. Vi har et velfungerende elevråd og stærkt samarbejde med forældre og skolebestyrelse.

Om ledelse på Overlund Skole og i Viborg Kommune
Som leder på Overlund Skole bliver du en del af et meget velfungerende ledelsesteam.
På skoleområdet bliver du en del af et tværgående Børn og Unge-ledelsesfællesskab, hvor alle understøtter arbejdet med Fælles grundlag for børns læring;

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier;

Få mere at vide
Få mere baggrund og fakta om stillingen i job- og kompetenceprofilen; http://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=dc3cad88-d6c3-457a-92a0-8e748fd97626
– og læs mere om Overlund Skole på vores hjemmeside; http://ov-viborgskoler.aula.dk/.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte
Skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang, tlf. 87 87 10 50.

Souschef og pædagogisk leder på Overlund Skole, Berit Haarup, tlf. 20 56 05 02, kan også kontaktes for yderligere information om jobbet og rundvisning på skolen.

Løn og ansættelse
Løn efter forhåndsaftale.
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.

Samtaler
1. samtale afholdes den 15. januar 2020, og 2. samtale afholdes den 22. januar 2020.
For ansøgere, der går videre til 2. samtale, bliver der udarbejdet personprofil, hvor der i den forbindelse vil være et interview med en konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling den 20. januar 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Viborg
  • Tirsdag den 07. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1