Børnehusleder - Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Børn & Unge søger en børnehusleder til Bulderby, der kan stå i spidsen for Viborg Kommunes største børnehus – og et af Danmarks største.

Som børnehusleder i Bulderby får du blandt andet ansvar for den daglige personaleledelse, den pædagogiske udvikling og børnehusets budget. Du får ansvar for ca. 56 dygtige og engagerede pædagoger, pædagogmedhjælpere, pædagogstuderende og køkkenpersonale.

Bulderby kan rumme knap 300 børn fordelt på ca. 91 børn i alderen 0 - 3 år, ca. 176 børn i alderen 3 - 6 år – herunder en internationale gruppe, samt ca. 14 børn med autisme.

Du får ansvar for at fremme, styrke og udvikle et stærkt fagligt miljø i Bulderby til gavn for børn, forældre og medarbejdere.

Du skal desuden være med til, at sikre fokus på nye tiltag som f.eks. udvikling og implementering af den styrkede pædagogiske læreplan. Derudover er det en vigtig opgave at fortsætte arbejdet med TOPI (Tidlig Opsporing og Indsats) m.v.

Udover dig som børnehusleder består ledelsen i Bulderby af to pædagogiske ledere for almenområdet samt en pædagogisk leder for specialgruppen Katholt. Du bliver desuden en del af et solidt og velfungerende ledelsesteam i kommunens område vest, hvor du har direkte reference til områdelederen.

Som børnehusleder er du med til at sikre, at Bulderby indgår i en aktiv, udviklende dialog og samspil med resten af lederteamet og områdelederen. Du indgår aktivt i samarbejde med øvrige fagpersoner og ledere indenfor Børn & Unge i Viborg Kommune.

Om dig:
Det er en fordel hvis du er uddannet pædagog og/eller har erfaring fra dagtilbud. Du har erfaring med ledelse og har en relevant lederuddannelse eller er villig til at tage en.
Som leder er du tydelig og ved, hvor vigtigt det er at være til stede og tilgængelig. Du er et fleksibelt, stabilt og empatisk menneske, der kan skabe følgeskab hos medarbejdere og pædagogiske ledere i Bulderby.

Dine faglige kvalifikationer omfatter at du:
  • kan fungere som overordnet ansvarlig for ledelse af den pædagogisk udvikling i Bulderby i tæt samarbejde med de pædagogiske ledere.
  • er sparringspartner for dine pædagogiske ledere og kan støtte, inspirere og motivere deres faglige ledelsesudvikling.
  • har redskaberne til at organisere og udvikle Bulderbys fælles pædagogiske grundlag og den styrkede pædagogiske læreplan.
  • kan lede og fremme løbende kvalitets- og kompetenceudvikling via en stærk evalueringskultur.
  • er god til at kommunikere.
  • evt. har kendskab til børn indenfor autismeområdet.


Om Bulderby og Område Vest:
Bulderby, som blev indviet i 2015, består af fem særskilte klynger. I klyngerne Mellemgården og Sydgården er der vuggestue og børnehave. Nordgården er opdelt i to klynger som rummer hhv. vuggestue og børnehave samt en international gruppe. Den femte klynge, Katholt, er specialinstitution for børn indenfor autismespektret.

Bulderby har en fuld kost ordning, hvilket betyder at vi tilbereder alle måltider i løbet af dagen. Vi serverer sund mad, der samtidig er lækkert og indbydende. Køkkenet arbejder ud fra principperne bag måltidsmærket som er baseret på fødevarestyrelsens officielle anbefalinger.
Bulderby er en del af dagtilbudsområde vest, som består af ni børnehuse samt ca. 45 dagplejere. Dagtilbudsområdet er tilknyttet en administration, som servicerer alle enheder i området. Der er desuden tilknyttet pedelservice, som varetager de praktiske og vedligeholdelsesmæssige opgaver.

Ledelse i Viborg kommune:
Vi ser ledelse som en teamopgave, og det betyder, at vi deler erfaringer og løsninger af den fælles kerneopgave.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune her; https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/At-vaere-ansat-ved-VK

Få mere at vide om stillingen:
Ønsker du nærmere information om stillingen, eller at komme på besøg i Bulderby, kan du kontakte områdeleder Lone Frejo på tlf. 60 92 52 59.

Læs mere på vores hjemmeside om Bulderby; https://bulderby.viborg.dk/FrontEnd.aspx?id=843710 og om stillingen i den uddybende beskrivelse i job- og kompetenceprofilen; https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=df11a829-e865-469e-86a5-ac09e18cbb10

Løn og ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt forhåndsaftale for Viborg kommune.
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.

Samtaler:
Vi holder første samtale onsdag den 15. januar og anden samtalerunde torsdag den 23. januar. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 20. eller 21. januar 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Viborg
  • Søndag den 12. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1