Pædagogisk indskolingsleder til Vestervang Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg


Brænder du for pædagogisk skoleudvikling? Ser du administration som en naturlig del af jobbet? Og er du en samlende leder med hjertet på rette sted? Så er du måske vores nye, pædagogiske indskolingsleder.

Vestervang Skole i Viborg er med over 700 dejlige elever en af Viborg Kommunes største skoler. Hos os er lysten til at eksperimentere stor, når vi – sammen med forældrene – arbejder med at udvikle livsduelige børn og unge, der trives og mestrer livet.

Tæt på jobbet
Nålen på dit pædagogiske kompas er rettet mod skoleudvikling, elevernes læring og trivsel, forældresamarbejde, nærværende personaleledelse og kommunikation.

Du bliver leder for ca. 30 lærere og pædagoger og får ansvar for ledelsen af:

  • Indskoling og SFO i almen- og specialafdelingen i samarbejde med vores pædagogfaglige koordinator. Vi har en stærk tradition for teamsamarbejde med dygtige, erfarne koordinatorer på hver årgang.

  • Opstart af tre nye ALFA-klasser. Du får medarbejdere, som har uddannet sig det seneste år, samt et tæt samarbejde med læringskonsulenterne i PPL. Vores ALFA-klasser (almenklasser forberedt til børn med autismespektrumforstyrrelser) starter 1. august, og du kan læse mere om tilbuddet på viborg.dk


Tæt på dig
Vi forventer, at du har bred erfaring med pædagogisk ledelse i folkeskolen eller en tilsvarende organisation. Du arbejder anerkendende og bidrager til en involverende og inkluderende kultur med fokus på udvikling af trivsel og arbejdsglæde hos kollegaer, medarbejdere og elever.

Det er kendetegnende for dig, at du er:
  • en synlig og tydelig leder, som udstråler gejst, engagement humør og autoritet
  • naturligt engageret i dagligdagen på hele skolen
  • tilgængelig for skolens elever, forældre og personale
  • fokuseret på alle elevers dannelse, læring og trivsel
  • dygtig til at kommunikere til medarbejdere, elever og forældre
  • har evnen til at arbejde systematisk og omsætte viden til praksis

Tæt på os
Vestervang Skole er en ambitiøs og traditionsrig byskole, som ligger tæt på skov og natur. Her får du 130 kolleger, der hver dag arbejder for at skabe den bedste hverdag for vores børn.

Lige nu har vi 710 skønne elever, hvoraf de 610 går i vores almene afdeling fra 0. – 9. klasse. Desuden har vi 100 elever med Autisme Spektrum Forstyrrelse (ASF) fra 0. – 10. klasse, som går i vores specialafdeling. Indskolingen på Vestervang Skole har ca. 200 elever, som næsten alle bruger vores SFO.

Værd at vide om ledelse hos os
Skolens lederteam består af en skoleleder, en administrativ leder og tre pædagogiske ledere. De pædagogiske ledere har ansvar for indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.

Vi arbejder på tværs af alle tre trin. Du bliver derfor pædagogisk leder af både almen -og specialafdelingen og skal have et stærkt fokus på overgange og samarbejde mellem afdelingerne.

På skoleområdet bliver du en del af et tværgående ledelsesfællesskab i Børn & Unge, hvor alle understøtter:
  • arbejdet med Forskellige i fællesskab
  • brug af Tidlig Opsporende indsats TOPI og den tværfaglige model DTM
  • brug af de fire kommunale syn: Børnesyn, forældresyn, læringssyn og samarbejdssyn


Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Løn og ansættelse
Løn efter gældende forhåndsaftale.

Samtaler
Vi holder første samtale mandag den 23. august 2021 og anden samtale fredag den 27. august 2021.
Går du videre til anden samtale, får du udarbejdet personprofil på baggrund af et interview med en konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling. Profilen bliver gennemgået den 26. august eller efter nærmere aftale.

Få mere at vide
Læs mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Viborg
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1