Børnehusleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du en ildsjæl med godt humør, der brænder for pædagogisk udvikling, og kan du se dig selv som leder af et ”Et børnehus i bevægelse”, så er det lige netop dig, vi leder efter.

Som leder af Tapdrup Børnehus, bliver du leder for et børnehus i hjertet af det lille lokalsamfund Tapdrup. Desuden bliver du leder for et DGI certificeret børnehus med fantastiske ude- og inde-faciliteter. Du får 10 loyale medarbejdere, der har viljen til at løse udfordringer.
Du får det pædagogiske, personalemæssige og økonomiske ansvar med sparring og støtte fra områdeleder, kolleger og administrationen. Du vil have stor personlig handlefrihed og høj grad af fleksibilitet i arbejdstid og arbejdsopgaver. Desuden vil du blive en del af et velfungerende lederteam, hvor du vil opleve, at du ikke står alene.

Om dig:
Vi forventer du er uddannet pædagog, gerne med ledererfaring og erfaring fra 0-6-års området.
Som leder er du:
  • god til at ”skære” igennem, når det er nødvendigt
  • tydelig og rammesættende og kan se kvaliteten i en god faglig diskussion
  • motiverende og kan forstyrre personalet fagligt og personligt
  • synlig, lydhør, omstillingsparat og saglig
  • involverende og insisterende i samarbejdet med forældrene
  • en person, der står ved dig selv - også i modvind


Om Tapdrup Børnehus
Vi huser 22 vuggestuebørn og 45 børnehavebørn. Vi betragter Tapdrup Børnehus, som et helt børnehus, hvilket betyder at vi arbejder på tværs af aldre og grupper, alt efter hvad der giver mening for børnene.
Vores børnehus har profilen ”et børnehus i bevægelse”. Her er der rig mulighed for store armbevægelser, enten i vores gymnastiksal, på vores dejlige naturlegeplads eller i den skønne natur lige uden for legepladsen. Som leder skal du gå forrest i arbejdet med at styrke den faglige profil for Tapdrup Børnehus.
Læs Job- og kompetenceprofilen her: https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=31b400c4-1663-4bd0-90f7-e558c9d37e65

Ledelse i Viborg Kommune:
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores Personalepolitiske værdier; https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/At-vaere-ansat-ved-VK/Personalepolitik – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD samt Viborg Kommunes Ledelsesgrundlag; https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/At-vaere-ansat-ved-VK/Ledelse og MED-aftale; https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/At-vaere-ansat-ved-VK/MED

Løn og ansættelsesforhold:
Løn efter gældende overenskomst og lokalaftale.
Ved ansættelse vil der blive indhentet straffe- og børneattest.

Samtaler:
Vi afholder første samtale den 12. september og anden samtale den 23. september. Kandidater, der går videre til anden samtale får lavet en profilanalyse. Du får tilbagemelding på analysen i slutningen af uge 38.

Få mere at vide om stillingen:
For yderligere information om jobbet som børnehusleder er du velkommen til at kontakte områdeleder Ib Nielsen på tlf.
25 74 95 00.
Der er mulighed for rundvisning i børnehuset ved at kontakte konstitueret leder Henny Thomasberg - ring på tlf. 30 57 14 80 eller skriv til [email protected] og aftal nærmere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Viborg
  • Søndag den 08. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1