Afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

For Specialområde Hjerneskade, Region Midtjylland, søges en energisk og handlekraftig afdelingsleder til Dagtilbuddet på Høskoven.

Om Specialområde Hjerneskade

Specialområde Hjerneskade er Region Midtjyllands tilbud til borgere med erhvervet hjerneskade. Specialområdet er organiseret under Psykiatri og Social, og er et ud af otte specialområder. Specialområde Hjerneskade består af fem døgntilbud, et rehabiliteringstilbud og dagtilbud alle geografisk placeret i Østjylland. Målgruppen er voksne med erhvervet hjerneskade og/ eller en varig fysisk funktionsnedsættelse.

Området er fagligt stærkt, i vækst og leverer højt specialiseret pædagogiske indsatser i tæt samarbejde med kommunerne.

Afdelingen på Høskoven består af et dag- og et døgntilbud. Dagtilbuddet er et aktivitets- og samværstilbud med pladser i henhold til Servicelovens §104. Dagtilbuddet har p.t. 21 interne borgere indskrevet og 25 eksterne borgere indskrevet.

Læs mere om Høskoven her: Høskoven

Du kan også downloade Specialområde Hjerneskades to foldere, som giver et supplerende indblik i, hvordan der arbejdes: Download folder 1 Download folder 2

Stillingen

Vi søger nu en afdelingsleder til Dagtilbuddet. Stillingen refererer til specialområdets driftsleder. Som afdelingsleder er du en del af det daglige lederteam på Høskoven og samarbejder tæt med Høskovens øvrige to ledere. Du får 17 medarbejdere i direkte reference (både dagtilbud, køkken og servicegruppen).

Du skal som leder sikre at dagtilbuddet på baggrund af processer arbejder med tilpasning af ydelsen så vi sikrer at vi forbliver et tidssvarende dagtilbud med fokus på alle indskrevne borgere. Der skal arbejdes med optimering af tilbud herunder ændring af åbningstider samt sikring af balance mellem indtægter og udgifter. Du vil derfor hurtigt som leder skulle træffe beslutninger der sikrer både kvalitet i tilbuddet og økonomisk bæredygtighed.

Du vil som leder blive understøttet og kunne arbejde tæt sammen med administration og HR.

Du indgår samtidig i specialområdets ledergruppe med afdelingslederne for de øvrige døgn- og dagtilbud og forventes at bidrage ind i den samlede udvikling af området. Dette indebærer f.eks. tværgående samarbejde med de øvrige afdelingsledere på Høskoven, afdelingsledere fra andre afdelinger, områdeledelsen samt med det faglige og administrative personale.

Du har som afdelingsleder ansvar for at føre Region Midtjyllands værdier og visioner ud i afdelingen samt for at efterleve Specialområdet Hjerneskades kerneopgave. Du vil få tæt dialog og samarbejde med kommunerne og skal løbende koordinere og tilpasse tilbud og ydelser, så de til enhver tid matcher kommunernes behov og ønsker i relation til borgerne.

Du skal samtidig kunne arbejde i et felt, som er politisk styret, og hvor Den Danske Kvalitetsmodel og socialt tilsyn er centrale parametre for kvalitet. Derfor skal du være i stand til at udfylde din lederrolle i et miljø, hvor der i forvejen er defineret retning og regler for driften, og en del beslutninger således er givet på forhånd.

Udvikling af Specialområde Hjerneskade, og dermed også udvikling af Høskoven og Dagtilbuddet, tager afsæt i en ambitiøs og gennemarbejdet strategiplan, hvor centrale omdrejningspunkter er høj sikkerhed og faglighed, sammenhængende indsatser og borgeren i centrum. Læs mere om det her: Målbillede og årsplan 2019

Din baggrund og faglige kvalifikationer

Den ideelle kandidat har erfaring og viden fra det kommunale område og meget gerne viden om, hvad kommunerne efterspørger i et dagtilbud. Det er afgørende, at du er afklaret i lederrollen, at du har lige dele fokus på proces og handling og at du som person fremstår tydelig og handlekraftig.

Vi vil desuden lægge vægt på følgende:

  • Ledererfaring på tilsvarende niveau
  • Praktisk arbejdserfaring med borgere med en erhvervet hjerneskade
  • Indsigt i lovgivning og sagsbehandling for dagtilbuddet efter Servicelovens §104
  • Erfaring med ledelse af teams og ledelse af faglig udvikling
  • Social- eller sundhedsfaglig uddannelse som f.eks. pædagog, sosu assistent eller sygeplejerske, gerne suppleret med lederkurser eller lederuddannelse
  • Gerne indsigt i det neuropædagogiske fagområde
  • Grundlæggende administrative kompetencer, herunder personale- og vagtplanlægning, lønforhold, økonomi, journalisering og IT

Din personlighed

Den ideelle kandidat er en fagligt velfunderet person med naturlige lederegenskaber og naturlig interesse for mennesker. Vedkommende kan se sig selv som en ansvarlig rammesætter og facilitator for en afdeling med motiverede medarbejdere, der hver dag løser en vigtig samfundsopgave for borgerne.

Vi vil desuden lægge vægt på følgende:

  • En selvstændig og robust person, der træffer beslutninger, støtter og følger op
  • En synlig og engageret leder i organisationen, både internt og eksternt
  • En leder der kommunikerer præcist, både mundtligt og skriftligt
  • En leder der kan indgå i mange forskellige samarbejdsformer og som har gode sociale kompetencer, herunder stærke samarbejdsevner, selvindsigt og evner til at skabe sociale relationer, vil vægtes højt
  • Dialogorienteret personaleleder der forstår at balancere værdier og faglighed med medarbejdernes behov for handlefrihed
  • Ser sig selv som rollemodel som leder ved at være bevidst om sin egen adfærd
  • Arbejder fleksibelt på tværs af en stor, politisk organisation med at udvikle organisationen og de faglige ydelser

Alle matrikler under Psykiatri og Social er røgfrie, hvilket indebærer, at du ikke ryger i arbejdstiden.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og i henhold til gældende overenskomst på området.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Viby J
  • Mandag den 04. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0