Uddannelsesleder med hjerte for unges uddannelse og nærværende ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Bliver du begejstret, når du hører om opgaver med at hjælpe medarbejdere til at få uddannelsesdriften til at køre, og lyser du op ved tanken om involverende, nærværende dialog og samarbejde.

Så er du måske den nye uddannelsesleder på ZBC i Vordingborg.

Kernen i stillingen er, i samarbejde med uddannelseschefen og områdernes engagerede undervisere, at drive og udvikle vores uddannelser inden for følgende uddannelsesområder:

  • Business – grundforløb og studieåret
  • FOOD – grundforløb og AMU
  • Data & kommunikation – grundforløb og skoleoplæring
  • Sikkerhedsvagt – grundforløb og AMU
  • Serviceassistent – grundforløb, internt hovedforløb og AMU

Ledelsesopgaven spænder derfor bredt over uddannelser, og du vil skulle lede lokalt i din afdeling, men med en stærk sammenhæng med ZBC fælles retning og samarbejde med organisationens øvrige afdelinger om at løfte drift og udvikling.

Se ZBC Vordingborg indefra – kom med på virtuel rundvisning: klik her.

Om jobbet

Du vil blive del af en ambitiøs organisation, der vægter en tæt kobling mellem uddannelser og erhvervsliv.

Målet er løbende at sikre de bedst mulige forudsætninger for at styrke viden, færdigheder og kompetencer hos vores elever og kursister for derved at uddanne til fremtiden og skabe uddannelser, der forandrer verden.

Vi leder efter en uddannelsesleder, der er trives i en kompleks ledelsesopgave og er glad for de unge mennesker, hvis læring og trivsel er i centrum for vores opmærksomhed.

Afdelingen er kendetegnet ved, at vi har plads til gode grin, ser muligheder frem for udfordringer og vi går gerne den ekstra mil for at finde fælles løsninger i nuet.

Som en del af en ambitiøs organisation som ZBC er det vigtigt, at du er åben og kan se dig selv i vores tilgang til god ledelse.

Som uddannelsesleder vil du få en god introduktion til vores ledelsespraksis og indgå i et fast udviklingsforløb i pædagogisk ledelse på tværs af alle ledelsesniveauer på erhvervsuddannelserne og ZBC10. Udvikling er vigtig for os, og du skal have mod på at udvikle dig selv som leder og sammen med dine kollegaer.

I denne stilling skal du arbejde med følgeskab til vores fælles pædagogiske, didaktiske grundlag som underviserne skal have som deres DNA i tilgangen til underviserrollen.

Den rette kandidat til stillingen vil formå at fungere som faglig sparringspartner for såvel den garvede underviser som den mindre erfarne i at folde grundlaget ud i praksis.

Vi arbejder tværfagligt med at geare underviserne til at facilitere læring, der imødekommer nutidens krav i forhold til pædagogik, didaktik, faglighed og bæredygtighed.

I samarbejde med uddannelseschefen og medarbejderne, får du ansvar for følgende:

Arbejdsopgaver

  • Varetage den daglige drift og ledelse af områdets uddannelser
  • Varetage dialog og samarbejde med interessenter for at sikre rekruttering til uddannelserne
  • Udarbejde budgetter og følge op på resultater
  • Koordinere skema-, uddannelses- og undervisningsplanlægningen bl.a. med studieadministration og den pædagogiske skemalægger
  • Sikre løbende udvikling af team- og medarbejdere
  • Udvikle uddannelsesområdernes kultur, organisation og uddannelsesmiljø med udgangspunkt i ZBCs strategiske retning
  • Udvikle og sikre den pædagogiske og faglige udvikling og kvalitet af områdets uddannelser

Med afsæt i de skitserede arbejdsopgaver ser vi gerne, at du har følgende:

Kvalifikationer og kompetencer

  • Gerne kendskab til erhvervsuddannelsessektoren med uddannelsesdrift inden for rammerne af bekendtgørelser. Det er ikke et krav, men vil blive vægtet i ansættelsesprocessen
  • Du har en relevant ledererfaring og gerne lederuddannelse som f.eks. en diplomuddannelse i Pædagogisk Ledelse
  • Du er en god kommunikator med flair for relationer og med fornemmelse for, hvordan dine budskaber opfattes og omsættes til handling hos dine medarbejdere
  • Du kan balancere krav og ressourcer med fokus på kerneopgaven, prioritere mellem mange vigtige og ofte hastende opgaver og navigere i en kompleks organisation og ofte travl hverdag
  • Du udøver datainformeret ledelse og følger systematisk op på vigtige informationer
  • Har udsyn og formår at koble den lokale uddannelsesledelse i Vordingborg med ZBC som samlet organisation på tværs af byer, samt integrere tværgående projekter til udvikling af uddannelserne

Ansættelse

Stillingen er en fastansættelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen snarest muligt og senest den 1. oktober 2024.

Ansættelsen sker jf. cheflønsaftalen i staten med mulighed for forhandling af sammensætningen af lønnen.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære arbejdssted vil være Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 4. august 2024. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Der vil blive afholdt to ansættelsessamtaler. Første ansættelsessamtale afholdes den 12. august 2024, mens anden samtale afholdes den 19. august 2024.

Du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedsprofil samt forberede en casebesvarelse i forbindelse med anden samtale. Personprofilen besvares forud for profiltilbagemelding den 15. august 2024.

Vi opfordrer alle kvalificerede, ansøgere uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Merete Helms, Uddannelseschef på tlf. 2519 0003 eller på mail [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Vordingborg
  • Søndag den 04. august 2024

Lignende jobs

  • Skoleleder på Næstved Specialskole

    Vores elever kan noget helt særligt – kan du noget helt særligt?Så kan du være vores nye skoleleder på Næstved Specialskole. Vores skole er et år gammel som selvstændig skole og vi er nået langt i .
    • Skoleleder
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0