Smedefaglærer til timelærerstilling - SNAREST

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

På HEG har vi aktuelt behov for en timelærer til smedeuddannelsen nu og her. Årsagen er flere elever i brobygning i foråret og hold, som har været udskudt pga. corona-situationen.

Stillingen er på fuld tid til med 4. juni 2021. Såfremt tilgangen af elever i brobygning fortsat er højt derefter, vil forlængelse evt. kunne komme på tale – afhængigt at personalesituationen i øvrigt.

For stillingen gælder, at du skal indgå i et lærerteam, der løser mange forskellige opgaver, som stiller krav om:

  • Lyst til og engagement i at undervise unge mennesker
  • Udfordring af elevernes faglige og personlige udvikling
  • Tæt samarbejde med forældre og virksomheder
  • Bred faglighed såvel praktisk som teoretisk
  • Fleksibelt samarbejde i lærerteamet


Din profil:

Du har en faglig uddannelse som smed.

Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner. Du har gode formuleringsevner, såvel mundtligt som skriftligt. Du er i stand til at bevare overblikket i pressede situationer. Du har lyst og evner til at omgås nutidens unge mennesker og være med til at give dem såvel en personlig som en faglig ballast.

Du har lyst til at afprøve et job som faglærer måske med henblik på at afklare, om det er noget for dig med en fast stilling på længere sigt, hvis det bliver muligt.

Løn- og ansættelsesforhold:

Ansættelsen sker i henhold til Undervisningsministeriets cirkulære af 30. juni 2000 om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler (handelsskoler og tekniske skoler), og i overens­stemmelse med ansættelsesvilkårene fastlagt i Finansministeriets cirkulære af 30. juni 2015 om aftale om arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse.

Aflønning og eventuel pensionsindbetaling fastlægges i henhold til ovenstående cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler.

Ansøgning:

Er du interesseret i stillingen, så kontakt snarest uddannelseschef Per Stig Andersen på tlf. 6155 4085 eller pr. mail [email protected] eller upload din ansøgning samt relevante bilag via linket i annoncen eller via skolens hjemmeside senest søndag, den 11. april 2021.

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder til ansættelsessamtale løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Aars
  • Søndag den 11. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som smed i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Aars over tid

Dato Alle jobs som smed
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1