Konfigurations- og datamanager til NATO AEW&C Programme Management Agency (NAPMA) i Bru...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

NATO søger en kandidat til stillingen som konfigurations- og datamanager i Programstøttedivisionens logistikafdeling ved NAPMA, placeret ved NATO-hovedkvarteret i Brunssum, Holland.

En unik udfordring for såvel militære som civile med stor teknisk forståelse og interesse for data- og konfigurationsstyring ved drift og udvikling af større fly- og våbensystemer og som har mod på en spændende stilling i et alsidigt internationalt miljø.

Om os

NAPMA er placeret sammen med Joint Force Command Brunssums faciliteter i det sydlige Holland. NAPMA er projektorganisationens (NATO Airborne Early Warning and Control Management Organization (NAPMO)) udførende led for planlægning og koordination af indkøb samt projektstyring i forbindelse med moderniseringen af NATO E-3A flyene, bedre kendt som AWACS, ligesom NAPMA yder service inden for vedligeholdelse og logistisk støtte til flåden. NAPMA har således ansvaret for hele den tekniske udvikling af NATO Early Warning & Control (NAEW&C) og fokus vil i de næste mange år være på den nyligt indgåede kontrakt med Boeing om NAEW&C Final Lifetime Extension Programme (FLEP) til en samlet værdi af en milliard US dollars.

NAPMA består af 116 militære og civile medarbejdere fra alle deltagende NAPMO-lande. Størstedelen af NAPMA er placeret i Brunssum men der er tillige et par medarbejdere udstationeret i Oklahoma City, USA og Manching, Tyskland.

NAPMA er delt op i flere divisioner, hvor denne stilling er i Programme Support Division, der er ansvarlig for leverandør- og industriaftaler, testaktiviteter, logistik samt konfigurations- og datastyring.
Læs mere om organisationen og agenturet her: www.napma.nato.int

Om stillingen

Stillingen er i Logistikafdelingen, der håndterer logistik samt konfigurations- og datastyring. Chefen er pt. en tysk oberstløjtnant, der er ansat som NATO Civil på A5 - niveau.

Afdelingen udvikler og koordinerer internt og på tværs af divisionerne i NAPMA forslag og initiativer i forbindelse med konfigurations- og datastyring, ligesom der eksternt ydes støtte til koordination og forbedring af disse processer.

Som konfigurations- og datamanager i Logistikafdelingen indgår du i en sektion, hvor du har ansvar for tre medarbejdere, der assisterer dig med ekspertviden og stærke tekniske kompetencer inden for konfigurations- og datastyring. Du fungerer ligeledes som sekretær og bestyrelsesmedlem i NAPMO Single Configuration Control Board.

Du bidrager til udviklingen af koncepter og processer til støtte for dokumentation af flyenes udvikling. Du rådgiver NAPMA’s øverste ledelse vedrørende spørgsmål om data- og konfigurationsstyring, herunder udvikling og optimering af relevante processer m.v.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse – gerne som ingeniør eller officer med flyteknisk og/eller flyoperativ indsigt og du har flere års relevant erfaring med projektledelse. Du har også erfaring med materielanskaffelser og indkøb. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med Enterprise Resource Planning (ERP) eller lignende systemer. Det vil også være en fordel, hvis du har indsigt i NATO E-3A opgaver og operationer. Du kender NATO’s opgaver og organisation og du har erfaring med sagsbehandling fra en politisk styret organisation.

Du arbejder struktureret og resultatorienteret og kan tilpasse dig miljø og arbejdsforhold, der er relativt krævende og samtidig dynamiske. Du tilpasser dig hurtigt nye processer og arbejdsgange i nye teams.
Du går udpræget analytisk til værks og har ingen udfordringer med at gennemføre studier, koordination og planlægning i et multinationalt miljø med kultur- og traditionsforskelle. Du påtager dig ansvar og sætter relevante tiltag i værk, når det kan gavne processen.

Du besidder evnen til at tænke flere træk frem og er god til at sikre rettidig beslutningstagen. Du er opmærksom på de ressourcestyrende parametre i planlægningen og på den nødvendige dokumentation, der skal ligge til grund for ledelsens overvejelser og beslutninger.

Du skal kunne opbygge et tæt netværk med relevante dele af NATO og samarbejdspartnere, som du kan anvende til løbende konsultation for konstant at være på forkant med udviklingen. Du er en stærk formidler, der argumenterer sikkert på baggrund af en solid analyse, ligesom du tør udtrykke dine ideer og holdninger, også trods evt. afvigende opfattelser.

Du taler og skriver engelsk flydende.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en civil stilling i en NATO-organisation, indplaceret på niveau A4 for NATO civile. Yderligere information om løn og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til NAPMA’s HR-Office.

Stillingen er til besættelse snarest muligt, indledningsvist tidsbegrænset til tre år med mulighed for forlængelse frem til slutningen af det netop etablerede FLEP (formentlig frem til 2027).

Ansøgere skal kunne sikkerhedsgodkendes til NATO Secret og kunne opretholde denne under hele ansættelsen.

Danmark udvælger en eller flere kandidater blandt ansøgerne, som efterfølgende skal gennemgå en test (interview) i NAPMA inden endelig udvælgelse til stillingen. Samtalen i NAPMA foregår på engelsk og omfatter både relevant faglig viden, kendskab til NATO generelt og indsigt i processer og procedurer, relevante i forhold til NAPMA aktiviteter.

Der gøres opmærksom på, at dette er en stilling uden for Forsvarsministeriets ministerområde. NAPMA er imidlertid en del af NATO, hvorfor egnede tjenestemandsansatte ansøgere fra Forsvaret vil kunne bevilges tjenestefri uden løn (TUL) under hele ansættelsesperioden. Udgifter til løn, pension, ophold, evt. skole osv. er således Forsvaret uvedkommende.
NAPMA afholder udgifter forbundet med ansættelsessamtaler i Holland for de af Danmark indstillede kandidater.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte tidligere stillingsindehaver:
Rune Køhler på telefon +49 2451 63 1810, mail: [email protected] eller OL Rasmus Höjer-Jensen, Chef for Koordinationsafdelingen, Kapacitetsansvarlig Luft, Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse på telefon +45 728 15051, mail: [email protected]

Hvis du har spørgsmål til vilkårene for Tjenestefri uden løn (TUL), kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Heino Hansen, på telefon +45 728 19131

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2020. Ansøgningen skal være på engelsk og sendes elektronisk via linket ”søg stilling”.

De indledende ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 11 og 12 ved Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse, Ballerup, evt. via VTC.

Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, kan du tage dem med til en evt. samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Ballerup
  • Torsdag den 05. marts 2020

Lignende jobs

  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smed/Opbygger til [xxxxx] Herlev

    Kunne du tænke dig at arbejde med kraner og spændende opbygninger? Vi søger en opbygger, som enten er lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, smed eller automekaniker/kra..
    • Smed
    • Herlev
    Få mere info
  • Svejser

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Smed
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0