Senior It-sikkerhedskonsulenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du arbejde med operationel it-sikkerhed? Og vil du rådgive UFSTs organisation ift. implementering af it-sikkerhed og best-in-class sikkerhedsværktøjer til understøttelse af blandt andet SIEM, IAM og netværksovervågning og samtidig løfte dine kompetencer inden for it-sikkerhed til et højere fagligt niveau? Så har du en spændende mulighed i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST).

I en verden hvor risikobilledet konstant ændrer sig, prioriterer UFST it-sikkerhed højt, for at sikre at borgere og virksomheder har tillid til Skatteforvaltningen. Du kommer til at gøre en betydelig forskel ved at sikre stabil drift samt beskytte data i it-systemer, som berører alle borgere og virksomheder i Danmark.

Stærkt socialt fællesskab med fokus på transparent it-sikkerhed
Som Senior it-sikkerhedskonsulent bliver du ansat i vores operationelle it-sikkerhedskontor, som er en del af forretningsområdet Drift og Udvikling. Vi er et team i vækst på 7 medarbejdere. Teamet er etableret for proaktivt og kontinuerligt at forbedre den operationelle it-sikkerhed, både internt og eksternt hos vore samarbejdspartnere.

Vi kommer med forskellige baggrunde fra drift, udvikling og projektledelse og brænder alle for, at vores it-systemer skal fungere bedst muligt og naturligvis være så sikre som muligt. Vi holder fokus på transparent it-sikkerhed og løbende værdiskabelse i samarbejde med forretningen og i forhold til slutbrugeren. Sammen har vi en stor og bred erfaring, som også vil hjælpe dig til at blive én blandt de allerbedste it-sikkerhedskonsulenter.

Vi er et innovativt og moderne team med attraktive arbejdsforhold i balance med privatlivet, god struktur og introduktion til opgaverne og med plads til personlig udvikling.

Senior it-sikkerhedskonsulent med udsyn
Vi søger erfarne og ambitiøse it-sikkerhedskonsulenter, som kan kombinere viden inden for it-sikkerhed med en god teknisk indsigt for at understøtte forretningen. Dit primære ansvar bliver at rådgive UFSTs organisation m.v. i forhold til implementering af it-sikkerhed.

Teamets opgaver og ansvar
Sikkerhed i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen styres efter principperne i ISO27001 og ISO 27002 og opgaverne, vi som team udfører indenfor disse rammer, omfatter blandt andet:

  • rådgivning - vedrørende risk, it-sikkerhed og compliance til vores udviklingsprojekter og øvrige interessenter
  • risikostyring- vurdering af trusselsbilledet, udarbejdelse af sikkerhedsreviews og følge op på at identificerede risici behandles
  • sikkerhed- bidrage til den tekniske implementering af ISO 27002 i et komplekst systemlandskab bestående af mainframes og client/server-miljøer, deltagelse i tværgående operationelle it-sikkerhedsprojekter, verificere de tekniske re-etableringsplaner, krav til leverandørstyring, sikkerhedsscanninger og andre test af it-sikkerheden
  • compliance– deltage i interne it-revisioner, indhente ISAE 3000, ISAE 3402 og ISRS 4400 revisorerklæringer, ISO 27002 compliancemålinger internt og eksternt hos vores samarbejdspartnere samt følge op på at identificerede risici behandles
  • uddannelse- generel information om risk, it-sikkerhed og compliance til vores interessenter
  • rapportering- statusrapportering på de ovenfor nævnte områder.


Erfaren profil med gennemslagskraft og politisk tæft
I forhold til faglig erfaring tænker vi, du har:

  • 5-10 års erfaring med at arbejde med it-sikkerhedsrelaterede problemstillinger, f.eks. som it-sikkerhedsspecialist
  • forståelse for den rådgivende funktion, hvor man er sparringspartner for både den taktiske og den operationelle enhed
  • praktisk erfaring med ISO27001eller 27002.


I forhold til din uddannelse og personlige kompetencer tænker vi, du har:

  • en relevant videregående uddannelse
  • gode kommunikationsfærdigheder og er vant til bl.a. at udarbejde beslutningsoplæg og rapporter til ledelsen
  • en struktureret tilgang med fokus på at levere resultater i forhold til aftalte planer.

    Grundig introduktion og onboarding
    Du kan se frem til at blive en del af et team, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt, inden for et fagområde i fokus. Her får du mulighed for at påvirke en af de største offentlige organisationer på it-sikkerhedsrådet, og får mulighed for at udvikle dig i en offentlig it-organisation. Du kan glæde dig til at indgå i et introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver.

    Ansøgning og kontakt
    Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 18. marts 2020. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Frederik Nielsen på telefon 72 37 56 37. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

    Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretnings Tjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du vil kunne komme ud for at skulle arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

    Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

    Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
    ’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

    Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

    Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

    Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

    Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

  • Smed til Værkstedsarbejde i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Tag din karriere til nye højder som montør!

    Tag din karriere til nye højder som montørLige nu tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af vores kundes dynamiske team, hvor du ikke blot får et job, men bliver en del af en stor familie..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0