Erfarne SAP specialister til autorisation og sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du spidskompetencer inden for autorisationer og sikkerhed i SAP og solid systemteknisk erfaring med SAP? Brænder du for at arbejde i et kontor med 19 engagerede kollegaer? Så er du måske vores nye medarbejder i denne nøgleposition som SAP sikkerhedsspecialist, hvor du får mulighed for, at være en central person i sikring af samfundsøkonomien!

Vi søger SAP specialister, der har autorisationer og sikkerhed i SAP landskabet som kompetenceområde. Du bliver en del af et team, som hovedsageligt arbejder med drift af outsourcede systemer med fokus på autorisationer og sikkerhed i SAP. Du kommer til at spille en central rolle i forhold til autorisationer, rolleopbygning og vedligehold af disse. Teamet består i dag af to dygtige medarbejdere, så der vil være gode muligheder for sparring.

Som bindeled mellem forretningsområderne og drift- og vedligeholdelsesleverandørerne, vil du være medansvarlig for at opbygge et tæt samarbejde med disse. Du vil ligeledes være medansvarlig for at sikre gennemførelse af tekniske opgaver med leverandørerne og sikre leverance af høj kvalitet.

Du indgår i et kontor med 19 kollegaer, hvor hovedparten har dybe SAP kompetencer, og hvor der er mulighed for stor spændvidde i opgaverne og gode kompetenceudviklingsmuligheder.

Kerneopgaverne vil inkludere, men ikke være begrænset til:

  • Deltage i autorisationsopgaver i SAP, herunder udvikling, opbygning og vedligeholdelse af roller.
  • Brugeradministration i test- og udviklingssystemer, samt sikre sikkerhedsniveauet i SAP overholder revisionskrav.
  • Overvåge og opgøre licensforbrug i SAP.
  • 2. level support til helpdesk, samt compliance/housekeeping opgaver.
  • Udvikling af nye og eksisterende rollekoncepter.
  • Leverandørstyring i relation til ITIL processer, herunder sikre fokus på økonomisk effektivitet og kvalitetssikring, under hensyntagen til et godt samarbejde.
  • Koordinering mellem partnere internt og eksternt, med henblik på at gennemføre forretningsbesparende initiativer.
  • Teknisk rådgivning og kvalitetssikring af forretningskrav, samt etablering af en samlet styring og understøttelse af forretningsprocesser.


Derudover vil du løbende blive involveret i projektorienterede opgaver, hvor såvel dine personlige som dine faglige kompetencer kommer i spil.

Erfaren og proaktiv profil med god struktur
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som datamatiker, datanom, cand.it, cand.scient., ingeniør eller lignende. Du har flere års erfaring med autorisationer i SAP og har arbejdet med opbygning og vedligehold af funktionsadskillelse i SAP på tværs af roller og profiler.

Desuden ser vi gerne at:

  • Du har erfaring med SAP Central User Administration.
  • Du har kendskab til sikkerhedsopsætninger i SAP Basis.
  • Det er en fordel hvis du har kendskab til flere typer SAP ERP-systemer, fx FI/CO, HR, PSCD, BW/BPC.
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med leverandørsamarbejde.


Som person arbejder du målrettet og struktureret med dine opgaver samtidig med, at du kan bevare overblikket i pressede situationer. Du er initiativrig og har gode samarbejdsevner. Du kan formidle tekniske problemstillinger præcist og tydeligt, både internt i organisationen og eksternt til leverandører.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af kontoret for Betalings- og Økonomisystemer, som har ansvaret for drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens SAP-applikationer og platforme. Vores systemer/applikationer understøtter Skatteforvaltningens processer vedrørende betaling, HR og regnskab. Opgaverne er komplekse, udfordrende og spændende og der er derfor gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil opleve kontoret som stabilt, med en positiv kultur og en bred sammensætning af forskellige baggrunde og vi værdsætter fællesskabet og samles blandt andet om motion som en fælles interesse.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet” senest 19. april 2020.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Bente Kristensen på tlf. 22 62 01 27.

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, tæt på Flintholm station.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Frederiksberg
  • Søndag den 19. april 2020

Lignende jobs

  • Smed til Værkstedsarbejde i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Tag din karriere til nye højder som montør!

    Tag din karriere til nye højder som montørLige nu tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af vores kundes dynamiske team, hvor du ikke blot får et job, men bliver en del af en stor familie..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0