Ny kollega til rådgivning og risikovurderinger inden for it-sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du nyuddannet inden for IT og interesserer du dig særligt for informationssikkerhed herunder it-sikkerhed? Eller har du et par års erfaring inden for it, fx som udvikler, arkitekt, systemejer eller lignende? Har du samtidig lyst til en karriere, hvor du bruger din erfaring til at rådgive store og små it-udviklingsprojekter om it-sikkerhed? Så tilbyder vi nu en af Danmarks mest attraktive stillinger inden for informationssikkerhed med en unik mulighed for at bidrage til, at nogle af landets største og vigtigste offentlige digitale projekter opnår et højt niveau af informationssikkerhed.

Kontoret Informationssikkerhed
I vores kontor har vi det overordnede ansvar for at fastlægge og implementere strategier, politikker og retningslinjer for informationssikkerhed i hele Skatteministeriets koncern i tæt samarbejde med kolleger på tværs af koncernen. Vi har også ansvar for rådgivning indenfor it-sikkerhed samt risikostyringen på informationssikkerhedsområdet i koncernen, dvs. udarbejdelse af årlige risikovurderinger, mitigeringsplaner og risikovurderinger i forbindelse med it-anskaffelser og it-udvikling

En del af os arbejder inden for informationssikkerhedsstyring, policy-arbejde og risikostyring, og andre af os arbejder mere teknisk inden for it-sikkerhed. Lige nu søger vi en kollega til kontorets it-sikkerhedsteam, som varetager rådgivning og risikovurderinger af en lang række forskellige digitale projekter.

Din baggrund og dine opgaver
Vi søger en ny kollega, som har en uddannelses- og/eller erhvervsmæssig baggrund inden for it og har en stærk interesse for it-sikkerhed og lyst til at lære mere om dette. Du kan være nyuddannet, med en stærk interesse for at lære om, og få erfaring med it-sikkerhed. Alternativt har du arbejdet med it-udvikling eller it-drift i et par år, eller du har arbejdet med styring af informationssikkerhed og har nu lyst til at fordybe dig i it-sikkerhed. Du er klar til at prøve kræfter med en anderledes type it-job og kan se dig selv i en rolle, hvor du ikke konfigurerer servere, designer it-systemer eller koder, men derimod er med til at vurdere sikkerhedsmæssige risici og rådgive om it-sikkerhed.

Dine opgaver bliver primært at:

  • bistå koncernens it-udviklingsprojekter og -programmer i forhold til informationssikkerhed, herunder rådgivning, implementering af regler og politikker, samt risikovurderinger
  • bidrage med en it-sikkerhedsvinkel i de årlige risikovurderinger af koncernens it-systemer og bistå med udarbejdelse af planer til håndtering af risici
  • kvalitetssikre politikker, kontroller og retningslinjer for informationssikkerhed ud fra et teknisk perspektiv
  • være med til at udarbejde sikkerhedskrav i forbindelse med udbud.

    Uanset din faglige baggrund ønsker vi, at du:
  • har organisatorisk og forretningsmæssig forståelse, så du kan forstå den kontekst, som informationssikkerhedsreglerne og risikovurderingerne skal implementeres i
  • er opsat på at kombinere din viden om it og teknologi med krav til informationssikkerhed
  • udstråler gejst og engagement i samspillet med organisationen og dine nærmeste kollegaer
  • kan arbejde selvstændigt såvel som tværfagligt i tæt samarbejde med kollegaer om opgaverne
  • tager initiativ, viser ansvar, og at du følger opgaverne til dørs.
  • Vi tilbyder dig spændende opgaver, godt kollegaskab og en fleksibel hverdag, hvor du har indflydelse på, hvordan du planlægger dine opgaver og din arbejdsdag.


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg jobbet” senest den 17. maj 2020. Samtaler afholdes løbende, og der vil evt. blive gennemført test. Dette er et genopslag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Elisabeth Rothmar telefon 72379371.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Frederiksberg
  • Søndag den 17. maj 2020

Lignende jobs

  • Smed til Værkstedsarbejde i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Tag din karriere til nye højder som montør!

    Tag din karriere til nye højder som montørLige nu tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af vores kundes dynamiske team, hvor du ikke blot får et job, men bliver en del af en stor familie..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0