Låsesmede til virksomhed i vækst søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup


Vil du arbejde med montage, reparation og vedligeholdelse af mekanisk sikring? Motiveres du af at yde god service og skabe tryghed hos vores kunder? Har du el-teknisk flair, og trives du med selvstændige arbejdsopgaver? Så er du måske vores nye låsesmed.


SERA Låse & Sikring ApS vækster kraftigt. Vi søger derfor en engageret og dygtig låsesmed, som kan bidrage til den fortsatte beskyttelse af vores kunders hjem og virksomheder gennem skræddersyede sikkerhedsløsninger på alle niveauer. Vores fokus er at tilbyde sikre og effektive løsninger, der står imod dagens såvel som morgendagens udfordringer.

Om jobbet
Som låsesmed hos os får du et selvstændigt job, hvor du udfører montage- og reparationsopgaver for vores kunder. Du får en dagligdag med forskellige arbejdsopgaver – bl.a. almindeligt låsearbejde, elektronisk og mekanisk sikring, montering af dørtelefonanlæg, installering af alarmsystemer og opsætning af dørlukkere, gitre og værdiskabe.

Dine primære opgaver er arbejde på mekaniske og elektriske dele alt efter dine ønsker og kvalifikationer:

  • Projektering
  • Montering og installation
  • Fejlsøgning
  • Service og vedligehold

Fælles for arbejdsopgaverne er, at du og dine kollegaer på kontoret planlægger opgaverne efter dine kompetencer og din motivation. Der er altid hjælp at hente hos dine kollegaer, som prioriterer fællesskab og faglighed højt. Skulle du komme ud for, at en opgave ”driller”, kan du derfor altid få back-up fra både dine dygtige kolleger på kontoret og fra alle vores andre teknikere.

Om dig
Jobbet er for dig, der trives i et arbejde med frihed under ansvar. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og struktureret og være god til at træffe egne beslutninger. Vi lægger derudover vægt på, at du er pålidelig og har fokus på kvalitet. Det er en fordel, hvis du også tør tage initiativ til at arbejde med nye og ukendte opgaver.

Det er vigtigt, at du er præsentabel, udadvendt og serviceminded i din kontakt med kunderne. Du skal kunne tale med alle slags mennesker, og du skal sætte en ære i altid at efterlade en glad og tilfreds kunde.

For at få succes i jobbet forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med mekanisk sikring
  • Arbejder selvstændigt og struktureret og er god til at holde styr på dine opgaver
  • Er kundeorienteret og serviceminded
  • Trives i en travl hverdag i en virksomhed i kraftig vækst
  • Taler og skriver dansk

Det vil derudover være en fordel, hvis du har erfaring med dørautomatikker, ADK, AIA eller generelt har solide el-tekniske kompetencer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling med mulighed for selv at påvirke din hverdag. Du bliver en del af et forretningsorienteret, men også uformelt og hyggeligt arbejdsmiljø, hvor du vil arbejde sammen med engagerede og fagligt stolte kolleger med hver sin tekniske ekspertise.

Vi går op i, hvordan vores ansatte har det i dagligdagen. Vi holder derfor jævnligt morgenmøder, hvor løst og fast drøftes, og hvor eventuelle ønsker og idéer fra vores ansatte vendes. Derudover holder vi jævnligt fælles hyggekomsammener og fisketure mv. for at sætte fokus på fællesskabet og sammenholdet i en til tider travl hverdag.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning.

For den rette kandidat er der her tale om en varig ansættelse med mulighed for, at du løbende kan udvikle dine kompetencer i den retning, som du synes er spændende og motiverende.

Interesseret?
Vi arbejder målrettet på hurtigst muligt at finde den rette kandidat til stillingen. Vi afholder derfor løbende ansættelsessamtaler. Så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning og dit CV på e-mail til [email protected].

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dan Birkelev på telefon: 31 12 15 12.

Du er også velkommen til at klikke ind på vores hjemmeside www.seralåse.dk, hvis du vil læse mere om de arbejdsområder, vi beskæftiger os med.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Glostrup
  • Lørdag den 06. november 2021

Lignende jobs

  • Smed i Storkøbenhavn

    Rustfaste smede søges.Vil du arbejde i en god virksomhed med stort vækstpotentiale, mange, spændende opgaver og gode kollegaer? Vores kunde søger til opstart snarest muligt to rustfast smede – en t..
    • Smed
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Smed i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smed (vikar) i Storkøbenhavn

    Trives du i et produktionsmiljø? Er det lige dig at arbejde med montage og samling af komponenter og emner? Så læs med her.[xxxxx]søger kvalificerede og friske vikarer som vil ass..
    • Smed
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Smed i København

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som smed
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1