Vil du arbejde med kvalitet og Nordatlantens bedste fisk og skaldyr?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

  • Hvis svaret er ja, så har du nu muligheden for at blive en del af branchens bedste kvalitetsteam. Royal Greenland søger nemlig 2 nye kvalitetskoordinatorer til hovedkontoret i Nuuk.

Vores ambition er at blive verdens førende leverandør af nordatlantisk seafood, og i bestræbelserne på at opnå dette har kvalitetsteamet ansvar for, at vores ambitiøse kvalitetskrav indfries i Grønland. Teamet består af kvalitetsafdeling og hovedlaboratorie, som hver især har arbejdsopgaver, der understøtter dette. Kvalitetsafdelingen tager sig af produktionen på land hvor i mod laboratoriet analyserer vores produktioner fra land og på havet.

Mere om din rolle

I den ene rolle som kvalitetskoordinator 1 vil du bl.a. blive ansvarlig for opfølgning på egenkontrol og kvaliteten på de produkter, der produceres på vores fabrikker. Du skal sikre tilstedeværelse og implementering af vores egenkontrolsystem og som en del af dette kunne søge og tolke på gældende lovgivning. Du vil som en del af dine opgaver have kontakt til myndighederne i Grønland og Danmark omkring almindelige opgaver samt for nye arter der kunne have interesse for virksomheden. Du skal agere faglig sparringspartner for vores kollegaer på kysten og gennemføre interne og eksterne audits og opfølgning på disse. Du skal også varetage reklamationshåndteringen samt i samarbejde med fabrikkerne iværksætte korrigerende handlinger. Kontakten til resten af organisationen i forhold til kvaliteten vil ligeledes blive din rolle.

I den anden rolle som kvalitetskoordinator 2 vil du blive ansvarlig for at trække data ud af SAP og BW til opfølgning på kvalitetsdata samt reklamationer. Ligeledes vil det være en del af jobbet løbende at sikre, at fabrikkerne får kvalitetsdata ind i SAP. Du vil også skulle vedligeholde stamdata i SAP under fravær af vores Keyuser samt hjælpe med oplæring af nye medarbejder.

Dette omfatter oprettelse og vedligeholdelse af inspektionsplaner, produktionsvejledninger og produktspecifikationer. En anden stor del af jobbet vil være at oprette, vedligeholder og godkende alle etiketter til landbaseret produktion i Meqqit systemet. Du skal ligeledes yde support til laboratorierne i forbindelse med indtastning i SAP QM. Rollen betyder også, at du bliver problemløser i forhold til afvigelser og kvalitetsmæssige udfordringer. Sidst, men ikke mindst, skal du også være en del af vores audit team og hjælpe med både interne og eksterne audits.

Du vil få reference til henholdsvis vores kvalitetschef og i Grønland. I begge stillinger skal du forvente noget rejseaktivitet i Grønland.

Hvem er du?

For begge stillinger er det gældende, at du har dokumenteret erfaring med fødevareproduktion, kvalitet og egenkontrol. Hertil har du en uddannelse som laborant, fiskeriteknolog eller lignende.

Du har arbejdet med egenkontrol og vedligeholdelse af egenkontrol systemer. Du er en erfaren IT bruger og har dermed styr på MS Office. Erfaring med SAP eller lignende kvalitetsstyringssystem vil være en klar fordel.

Du er stabil og din arbejdsform er struktureret, detaljeorienteret og du kan bevare overblikket i en hektisk hverdag. Du arbejder selvkørende og selvstændigt, men samtidig er du en god team player. Du har et smil på læben og er ikke bange for at tage fat, når opgaverne kræver det.

Du kan kommunikere på dansk, engelsk og gerne på grønlandsk.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde 2 særdeles spændende stillinger inden for et område, som er i en rivende udvikling, og hvor du kan se resultaterne af din indsats. Du kan se frem til en alsidig hverdag med spændende og udfordrende opgaver, og du får mulighed for både personlig og faglig udvikling. Hertil hører en aflønning svarende til dine kvalifikationer og opnåede resultater. Der kan stilles personalebolig til rådighed, for hvilken der betales husleje m.v. efter gældende regler for personaleboliger i Grønland.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte kvalitetschef Dorthe Korsgaard på telefon +299 58 69 80.

Du kan søge stillingen på www.royalgreenland.com.

Mærk din ansøgning i forhold til hvilken stilling du søger – ”Kvalitetskoordinator 1” eller ”kvalitetskoordinator 2”.

Royal Greenland er en af de førende koncerner inden for fisk og skaldyr i Europa. Som en global udbyder har Royal Greenland erfaring i innovativ produktudvikling og effektiv distribution af kvalitetsprodukter. Royal Greenland er en virksomhed med dybe rødder i den grønlandske kultur. Vi har ca. 1.800 ansatte indenfor fiskeri, produktion og salg af højkvalitetsseafoodprodukter til verdensmarkedet. Koncernen råder i dag over egen trawlerflåde samt topmoderne fabrikker i Grønland, Danmark, Tyskland, Polen og Canada.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Grønland
  • Søndag den 13. oktober 2019

Lignende jobs

  • Dygtige smede søges

    Vores kunde har travlt og derfor søger vi en eller flere smede. Der er tale om et vikariat i en spændende virksomhed i Randers kommune. Vi forventer at du: Er uddannet smed Har svejsec..
    • Smed
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Pladesmed søges

    Kvalitetsbevidst pladesmed søges til værksted Hillerød Er du en dygtig og arbejdsom pladesmed med forståelse for præcision og kvalitet? [xxxxx] Vikar søger for en kunde en pladesmed til et væ..
    • Smed
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • KTI Jern og Metalskolen i Nuuk søger en Kantine me...

    KTI Jern og Metalskolen i Nuuk søger en Kantine medarbejder Kantine medhjælper gerne ernæringsassistent til KTI, Jern- og Metalskolen i NuukKTI, Jern- og Metalskolen i Nuuk, søger 1 k..
    • Smed
    • Grønland
    Få mere info
  • KTI Jern og Metalskolen i Nuuk søger en Pedel

    KTI Jern og Metalskolen i Nuuk søger en Pedel KTI, Jern- & Metalskolen søger en pedelTiltrædelsesdato: Snarest muligt eller efter aftale.Kalaallit Nunaanni Teknikkimik Ilinniarfik..
    • Smed
    • Grønland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Grønland over tid

Dato Alle jobs som smed
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2