Klejnsmedelærlinge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hadsund

Klejnsmedelærlinge


Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.

Indtast mailadresse

Indtast en gyldig mailadresse

Hvis du allerede er oprettet som ansøger til stillingen, kan du logge direkte ind her.

AnnullerFortsætSenderAnsøg

Kan du lide udfordringer, er du klar til at yde en indsats og har du lyst til at uddanne dig inden for industriproduktion? Så er du lige den lærling, som vi leder efter!

Hvad kan vi tilbyde?

Vi søger klejnsmedelærlinge til vores smedeafdeling. Du vil komme i berøring med mange opgaver indenfor smedearbejde, svejsning, klipning af plader samt valsning og bukning af diverse emner. De mangeartede opgaver vil være med til at gøre arbejdet særdeles afvekslende, udfordrende og lærerigt, og der vil være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider travlt miljø.

Som klejnsmedelærling vil du i din læretid komme til at arbejde med følgende maskiner, som vi har til rådighed i vores produktion: kantbukker, pladesaks, manuel drejebænk, svejserobot, CNC automatsav og andet udstyr til smedearbejde.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har interessen og lysten til at lære nyt. Du har teknisk snilde og en god teknisk forståelse. Du kan arbejde selvstændigt og er selvmotiverende. Endelig formår du også at levere kvalitetsarbejde samtidig med du overholder dine deadlines.

Ansættelse

Stillingen som klejnsmedelærling kan kombineres med en EUX-uddannelse. I dit uddannelsesforløb vil vi have løbende fokus på din uddannelsesplan, og du vil få en mentor, som vil give dig faglig sparring og støtte samt være din faste kontaktperson.

I afslutningen af din læretid kan der endvidere blive mulighed for et kortere læreforløb ved vores datterselskab i Malaysia. For den rette vil der være gode muligheder for fast ansættelse efter endt uddannelse.

Ansøgning og CV

Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, og stillingen vil være med tiltrædelse efter aftale.

Ønsker du mere information om stillingen, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Morten Frank Larsen på mobil tlf. +45 61 20 05 65 eller sende en mail på [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Hadsund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som smed i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Hadsund over tid

Dato Alle jobs som smed
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1