Erfaren tjenerafløser søges til Restaurant UNICO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

På UNICO tror vi på, at mad skal være ENKELT, UNIKT og ENESTÅENDE - hver gang.

Vi fokuserer på at være gode værter for vores mange gæster, levere fleksible kvalitetsløsninger og at tage ansvar for gæstens fulde oplevelse på restauranten – også når vi har rigtig travlt. Derfor søger vi nu en erfaren og dygtig tjenerafløser, der vil være med til at skabe mindeværdige oplevelser for vores mange gæster.

Som en del af teamet på UNICO får du en spændende og udfordrende hverdag med masser af frihed under ansvar. Restauranten strækker sig over mange forskellige segmenter og din hverdag kommer til at bestå af en god blanding mellem restauranten, helaftensoplevelser og fester/selskaber – fælles for dem alle er, at du og resten af tjenerteamet i fællesskab har mulighed for at sætte jeres præg på huset og give gæsterne en helt særlig oplevelse.

LIDT OM JOBBET:

  • Timer efter ønske og behov – der vil være mulighed for både være weekend- aften og hverdagsvagter i varierende antal alt efter sæson.
  • Servering i restauranten og cafeen samt vejledning af gæster, mersalg, telefonsalg.
  • Ansvar for egne mindre selskaber, helaftensoplevelser samt restaurantvagter og cafesalg.
  • Opdækning, klargøring og det alt andet, der følger med på en restaurant, hvor vi altid har gæsten og hinanden som hovedfokus – både i og ude af huset.
  • At kunne håndtere masser af gode gæster – også når der er rigtig travlt.

LIDT OM ARBEJDSPLADSEN:

  • Du bliver del af en flad organisation, hvor vi hjælper hinanden på tværs af titler og erfaring, hvor der er plads til selvstændighed og personlighed og fokus på et godt arbejdsmiljø.
  • Du bliver en del af et tæt sammenknyttet team, hvor vi passer på hinanden og hvor samarbejde, hjælpsomhed, humor, trivsel og alle tiders kollegaer er en selvfølge.
  • Du bliver en del af en restaurant med ordnede forhold, gode personaleordninger, rabatter, sjove fællesarrangementer og løn efter kvalifikationer.

LIDT OM DIG:

  • Vi forventer, at du kommer med erfaring og faglige kvalifikationer og har flere års erfaring inden for restauration – gerne med fokus på a la carte, mad og vine.
  • Vi forventer, at du er selvstændig, fagligt stolt og formår at holde gæstens oplevelse for øje. Du kan levere service i særklasse og forstår at fleksibilitet er en del af værtskabet.
  • Vi forventer, at du er klar på at indgå i en vagtplan, hvor vi så vidt muligt tager hensyn til personlige ønsker, men at der fast indgår både aften- og weekendarbejde.
  • Vi forventer, at du er smilende, serviceminded, velsoigneret og humoristisk. Du har gode menneskekundskaber og du er ikke bange for at smøge ærmerne op og tage fat sammen med resten af teamet.


Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler. Vi modtager kun ansøgninger, CV og evt. bilag pr. mail til Lone Østergaard på [email protected],

MRK. Tjener

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Højbjerg
  • Mandag den 09. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som smed i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1