Rustfri klejnsmede

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Rustfri klejnsmede til Kalundborg

Er du en dygtig rustfri smed, der har øje for detaljen og kan arbejde selvstændigt – og vil du arbejde i en afdeling, hvor faglig udvikling og god stemning er hjørnestenene..?

I HRS er vi eksperter i at udtænke og udvikle de mest optimale og effektive løsninger i rustfrit stål til særligt medicinalindustrien. Vi servicerer store kunder, som efterspørger vores unikke løsninger, og vi har et godt renommé i branchen.

Vi har travlt, og derfor søger vi dig, der er rustfri klejnsmed med hænderne skruet rigtigt på. Dig, der er pertentlig og omhyggelig, og som går op i de små, fine detaljer. Dig, der har en vindende personlighed og et smil på læben, og som er behagelig at omgås for både kunder og kollegaer. Har du samtidig gåpåmod, drive og lysten til at lære nyt, så kunne du meget vel være vores nye kollega.

Vi samler på dygtige mennesker – og vi glæder os til at få dig med ombord!

Du bliver en del af HRS Kalundborg. Vi er et dedikeret hold på 50 medarbejdere, som spænder over forskellige faggrupper; Rustfri smede og klejnsmede, 3D-konstruktører, arbejdsmænd, funktionærer samt administrationen. Du vil indgå i teamet, HRS Innovation, hvor vi hovedsageligt arbejder med egne, kreative konstruktioner.

Du skal trives med frihed under ansvar, og du skal gå selvstændigt til dine opgaver. De typer smedeopgaver, du skal løse, kræver præcision, da kravet til finish og kvalitet er tårnhøjt. Har du tynd hud på fingrene, er det kun godt, da du skal kunne mærke alle småridser og fejl på overfladen. Vi har, med andre ord, brug for dig, der er smedebranchens svar på en feinschmecker – præcis som vi er det.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv – og vores succes kan tilskrives dem!

Når du bliver en del af HRS, kommer du til at spille på hold med topprofessionelle kollegaer med tårnhøj faglighed. Service og god, tæt kundedialog er en stor del af vores daglige arbejde, og derfor er det vigtigt for os, at du er god til at omgås mennesker.

Uden vores medarbejdere er HRS bare vægge, inventar og maskiner. Det er dig og dine kollegaer, der skaber den særlige HRS-ånd, som gennemsyrer hele koncernen. Vi anerkender dig som medarbejder, og vi deler overskuddet med hinanden, når det går godt. Det gør vi, fordi vi i fællesskab har bidraget til virksomhedens succes.

Dagligdagen hos HRS

Du bliver tilknyttet én afdeling, hvor du har din daglige gang. Vi har en utrolig flad organisation med en ledelse, der er tæt på – og der er derfor kort vej til toppen. Én gang om året mødes vi på tværs af hele koncernen til en årlig firmafest.

Derudover tilbyder vi:

  • Arbejdstøj og sikkerhedssko – du sammensætter selv uniformen digitalt via et pointsystem.
  • Frugtordning og kaffe i pauserne
  • Vask af dit arbejdstøj
  • Sundhedsforsikring
  • Fast arbejde til den rette kollega.

Din arbejdsglæde er vigtig for os, og vi går højt op i videreuddannelse og faglig udvikling. Derfor ser vi kun positivt på din lyst til at udvikle dig.

Vi er i fuld gang med at bygge helt nyt, stort og topmoderne hovedkontor og værksted i Kalundborg. Dét betyder også, at du kan glæde dig til, at vi snart kan flytte ind i spritnyt smedeværksted med komplet ny maskinpark.

Onboarding – din første tid hos os

Det er vigtigt, at du får en god start i dit nye job. Derfor vil du blive koblet på en kollega, en styrmand, som introducerer dig for de andre på kontoret, viser dig huset og sikrer, at du føler dig godt tilpas. Vi har også en række tutorials for flere af vores faggrupper, som du skal igennem i den første periode, så vi sikrer, at du er klædt godt på til at løse de opgaver, du er ansat til.

Du får selvfølgelig udleveret en medarbejderhåndbog, hvor der står alt, hvad der er relevant at vide, og så får du interne nyhedsbreve to gange årligt, hvor du kan dykke endnu mere ned i, hvad der sker i HRS på tværs af afdelingerne.

Bliv en del af holdet

Kan du se dig selv i HRS? Så er du meget velkommen til at sende os en ansøgning. Hvem du er som menneske, betyder mest for os, så du skal endelige lægge os en motiveret ansøgning, selvom du ikke har et langt og tjekket CV.

Hvis du kan se dig selv i rollen som smed i HRS Kalundborg Innovation, så send ansøgning og CV via kontaktformularen på hjemmesiden https://www.hrs.as/kontakt/

Vi bestræber os på at besvare alle jobhenvendelser inden for fem arbejdsdage.

Har du spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte Koordinator Jørgen Larsen på 40 21 27 33.

Vi inviterer løbende til samtaler, så ansøg hellere i dag end i morgen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Kalundborg
  • Fredag den 13. maj 2022

Lignende jobs

  • Dygtig montør/klejnsmed til montage af større mask...

    LUBI søger for en kunde i Sorø en dygtig montør/klejnsmed til montage af større maskiner i et værkstedsmiljø. Vi søger en engageret og kvalitetsbevidst medarbejder, som er klar til at tage ansvar o..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Dygtig Klejnsmed med sans for detaljen søges

    Dygtig klejnsmed med sans for detaljen søges. Hos LUBI søger vi for en kunde en dygtig klejnsmed til værkstedsarbejde. Vi søger en detaljeorienteret medarbejder med erfaring i 135/136/138 svejsni..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Dygtige Klejnsmede til Rustfri TIG Svejsning

    Vi søger dygtige klejnsmede med speciale i rustfri TIG svejsning (141) og erfaring med HL045 svejsestilling. Jobbet vil både være i værksted og på montage, så det er nødvendigt at du har kørekort. .
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pladesmed søges!

    Pladesmed søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en dygtig pladesmed til traditionelt karosseri- og pladearbejde. Så hvis du er udlært eller har tilsvarende erfaring, og ønsker at arbejde i en s..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som smed
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2