Klejnsmed lærling til Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Korsør

Kunne du tænke dig en uddannelse som klejnsmed, er du ansvarsbevidst og kan du lide en afvekslende og til tider travl hverdag, så er det måske dig, vi søger.

Om os

Vedligeholdelsesområde Korsør er placeret på Flådestation Korsør, og har 4 underlagte værksteder samt et Drifts- og Støtteelement.

Installationsværkstedet Korsør består af både militært og civilt personel, der alle er rutinerede medarbejdere med forskelligartet håndværksmæssige baggrunde.

Værkstedet udfører forskellige artet vedligeholdelses- og reparationsopgaver inden for el- og gyro teknik, smede- og maskinværkstedsopgaver samt maler- og tømreropgaver. Samtidig har værkstedet ansvaret for regional låseteknisk service samt et regionalt mastehold. Arbejdet foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Høj trivsel med et sikkert arbejdsmiljø for den enkelte vægtes højt på værkstedet. Vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen.

Om stillingen

Uddannelsen til Klejnsmed tager ca. 3 år og 6 måneder. Som lærling veksler du mellem erhvervsskole (hvor det passer i forhold til din bopæl og dit praktiksted) og praktik på dit tjenestested, hvor du som klejnsmed lærling tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence.

Som klejnsmed lærling vil du få en travl hverdag. Du vil komme til at arbejde med fremstilling af diverse komponenter til installation på bl.a. søværnets skibe samt på landmilitært materiel. Vi arbejder for det meste med stål, rustfast og aluminium materialer, som du gennem din læretid skal dygtiggøre dig i. Denne produktion foregår med moderne svejse- og bukketeknik. Smedene på værkstedet er certificerede svejsere og du vil blive en del af dette team, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer.

Du vil få en af smedene tilknyttet som fast mentor i uddannelsesforløbet.

Som lærling i forsvaret vil du få både faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Om dig

Vores forventninger til dig som elev er, at du har bestået folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, og har bestået grundforløbet indenfor smedfaget.

Ansvarlighed og kvalitet er en grundlæggende værdi for Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for, og være med til at præge de opgaver du bliver stillet overfor. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre, og kan arbejde selvstændigt med pålagte opgaver.

Er du over 25 år, eller bliver du det inden start på uddannelsen, skal du vedlægge en realkompetencevurdering (RKV) fra en erhvervsskole. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.

Ansvarlighed og kvalitet er blandt Forsvarets grundlæggende værdier. Derfor forventer vi, at du griber muligheden for at tage ansvar for og sætte dit aftryk på de opgaver, du bliver stillet overfor.

Det kræves, at du lægger energi i din uddannelse, at du som person er engageret og initiativrig samt kan lide at samarbejde med andre, men når situationen nødvendiggør det også evner at arbejde selvstændigt med de pålagte opgaver.

Der kan være rejseaktivitet forbundet med uddannelsen, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har kørekort til kat. B.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for
Håndværkere og teknikere og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Er du over 18 år vil lønnen det første år være 13.065,67 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år vil lønnen være 19.657,00 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, og kunne opretholde denne igennem hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Assisterende værkstedsleder, Lone Larsen på, tlf.: 72 82 26 13 eller Assisterende værk-stedsleder, Keld Daugaard, tlf.: 23 80 44 09. Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent, Mathias Fønskov, på mail [email protected]

Sådan søger du:
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 24. februar 2021. Vi forventer at afholde samtaler løbende.
Tiltrædelse vil være d. 1. april 2021 eller efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Korsør
  • Onsdag den 24. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som smed i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Korsør over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0