Montør/Maskinbygger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Er du smed, industriteknikker eller har en anden relevant faglig uddannelse? Har du lyst til en alsidig hverdag, hvor du skal bygge maskiner og komplette proceslinjer til fødevareindustrien? Så er du måske vores kommende kollega.

Hvad kommer du til at lave?

Du vil blive en del af vores montageafdeling, og dermed indgå i skiftende teams, der i fællesskab monterer maskiner og procesudstyr. Vi har et stort produktsortiment, og bygger alene udstyr til ordre, hvorfor din hverdag vil blive meget alsidig. Teamet har ansvar for at sikre en effektiv afvikling af montageprojektet med fokus på kvalitet og sikkerhed, herunder test og kvalitetssikring inden udstyret forlader montagen.

Dine primære opgaver vil være:

  • Maskinmontage
  • Test og kvalitetssikring if. FAT-test

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. smed, industritekniker, mekaniker eller lignende, evt. suppleret med nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver.

Som person er du team-orienteret, og formår samtidig at arbejde selvstændigt med fokus på struktur og detaljer. Du er kvalitetsbevidst med et godt overblik, og du arbejder effektivt med overholdelse af deadlines, så vi sammen når vores fælles mål.

Du udfordrer gerne arbejdsrutiner og -processer med henblik på optimering af disse, trives i et dynamisk miljø, og synes det er sjovt, når der periodevis er meget travlt.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har almene IT-færdigheder
  • Kan læse/forstå engelsk på et rimeligt niveau

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor du vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger.

Lønpakken indeholder bl.a. ansættelse på funktionærlignende vilkår. Derudover pensionsordning og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring, en god kantineordning samt adgang til en lang række personalegoder. Vi prioriterer fællesskabet højt, og vi har sociale arrangementer flere gange årligt.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 600 medarbejdere, heraf ca. 150 i Danmark, og servicerer kunder over hele verden. Vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og produktion af udstyr i Danmark, Holland og Italien. SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af THORNICO A/S, der er ejet af Christian Stadil.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Production Manager Helle Bæk Lund på telefon 29283516.

Fremsend din ansøgning, CV og andre relevante bilag via ”apply” knappen herunder senest den 16. september 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Odense SØ
  • Søndag den 16. oktober 2022

Lignende jobs

  • Smed i Odense

    Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en reparatør til vores værksted Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Smed
    • Odense
    Få mere info
  • Smed i Odense SV

    Har du hænderne skruet godt på og kan du klare fysisk hårdt arbejde? Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at blive dygtig til at slibe og polere? Vil du være med til at producere fadølshaner t..
    • Smed
    • Odense SV
    Få mere info
  • Smed i Odense C

    Vi mangler flere klejnsmede bygning/svejsning af stålkonstruktioner, trapper, altaner m.m i Odense Fast arbejde til de rigtige, løn efter aftale Ser frem til at høre fra dig. Kvalifik..
    • Smed
    • Odense C
    Få mere info
  • Smed i Odense V

    Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde me..
    • Smed
    • Odense V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som smed
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1