Værktøjsmagerlærling hos Oticon

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Smørum

Værktøjsmagerlærling hos Oticon


Brænder du for at gøre en forskel for mennesker i hele verden med høretab? Kunne du tænke dig at lære fra nogen af branchens dygtigste? Og samtidig arbejde med de nyeste teknologier inden for værktøjsmager-faget?

Så tag et kig på vores spændende mulighed som Værktøjsmagerlærling hos Oticon.

Vi leder efter en motiveret Værktøjsmagerlærling, som ønsker at være del af vores innovative team – i en spændende og højteknologisk virksomhed.

Hvis du vil vide mere om Værktøjsmageruddannelsen, kan du læse om den her: https://skivecollege.dk/eud/erhvervsuddannelser/vaerktoejsmager /

State of the art Tool Shop
Oticon er en del af Demant, og vi er placeret i Smørum lidt uden for København. Vi er én af de førende leverandører af avancerede høreapparater til hele verden. Vores Tool Shop er vores udviklingsværksted, og her sikrer vi stærke værktøjsdesigns til vores produktion i Polen og fremstilling af robuste og innovative konstruktioner til prototypestøbning. Vi deler bygning med vores ingeniørkolleger, og har derfor et tæt samarbejde med nogen af landets dygtigste ingeniører indenfor mekanik, elektronik og elektroakustik.

Vi tilbyder gode og attraktive forhold, og værdsætter din faglige- og personlige udvikling. Derfor anser vi en læreplads hos os som en perfekt start på karrieren som Værktøjsmager.

Du kommer til at mestre alle discipliner
Hos os bliver du en del af Tool Shoppen som består af 16 medarbejdere. Tool Shoppen består af 9 meget rutinerede værktøjsmagere, tre konstruktører, samt vores lærlingehold som består af tre værktøjsmagerlærlinge og én værktøjsteknikerlærling.

Uddannelsen som værktøjsmagerlærling tager 3½ år og du vil gennem dit uddannelsesforløb arbejde med alle disciplinerne der findes indenfor værktøjsmagerfaget f.eks. CNC-bearbejdning, slibning, sænk- og trådgnistning - samt opsamling og trimning af high-end støbeværktøjer.

Personlige kvalifikationer
Vi leder efter en ny kollega, som er motiveret, og har lyst til at blive en af de bedste inden for sit fag.

Vi forventer, at du er engageret, initiativrig og har en masse gå-på-mod, samt har en stor lyst til at lære - så vi sammen kan sørge for, at du får en god uddannelse i et af de mest højteknologiske firmaer i Danmark.

Vi forventer at du som minimum har afsluttet folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve med gode resultater indenfor matematik og engelsk. Har gennemgået, eller er i gang med, erhvervsuddannelsens relevant grundforløb 2 evt. suppleret med en STX eller HTX. Vi tilbyder også muligheden for at tage uddannelsen som EUX-student.

Du skal være i stand til at forstå engelsk både på skrift og i tale, da dette er vores firmasprog.

Vi giver dig muligheden
Vi sørger for, at rammerne er til stede, så du kan blive én af landets dygtigste værktøjsmagere og arbejde med de nyeste teknologier og samtidig være med til at hjælpe mennesker i hele verden med et høretab.

En kultur hvor alle løber i den samme retning, og hjælper hinanden i mål. Du vil blive mødt af passionerede og dygtige kollegaer, der engagerer sig i hinanden og hvor omgangstonen er uformel og ordentlig. En spændende hverdag, hvor du bliver udfordret, og samtidig får muligheden for at arbejde med nogle af de mest moderne bearbejdningsmetoder.

Vil du være en del af teamet?
Så send dit CV og motiverede ansøgning hurtigst muligt, da vi screener ansøgninger løbende - men ikke senere end 31. juli 2022. Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger gennem vores digitale rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere om muligheden, er du velkommen til at kontakte Tool Shop Manager Olivier-Paul Langlois på [email protected].

Vi ser frem til er høre fra dig!

About Demant

Demant is a world-leading hearing healthcare group that offers solutions and services to help people with hearing loss connect and communicate with the world around them. For more than a century, the Demant Group has played a vital part in developing innovative technologies and know-how to help improve people’s hearing and health. In every aspect, from hearing devices, hearing implants and diagnostic equipment to hearing care all over the world, Demant is active and engaged. A growing business in intelligent audio solutions for gaming and office communication is also a significant part of the Group.
The Demant Group operates in a global market with companies in more than 30 countries, employs more than 16,500 staff and generates annual revenue of DKK 16 billion. Our products are sold in more than 130 countries where we create life-changing differences through hearing health.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Smørum

Lignende jobs

  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smed/Opbygger til [xxxxx] Herlev

    Kunne du tænke dig at arbejde med kraner og spændende opbygninger? Vi søger en opbygger, som enten er lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, smed eller automekaniker/kra..
    • Smed
    • Herlev
    Få mere info
  • Svejser

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Smed
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Smørum over tid

Dato Alle jobs som smed
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0