Rådighedsstilling - Efterretningsofficer til Jægerkorpsets reservestyrke

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vadum

Vil du være en del af Jægerkorpsets Reservestyrke, så søger vi nu en efterretningsofficer til Jægerkorpsets reservestyrke.

Om os

Jægerkorpset er den ene af Danmarks to specialoperationsstyrker, der begge indgår som selv-stændige myndigheder i Forsvarets specialoperationskommando.
Jægerkorpset løser krævende militære opgaver for den danske stat i både ind- og udland i sam-arbejde med bl.a. andre specialoperationsstyrker fra NATO, FN eller anden sammensat koalition.
Jægerkorpsets personel er særligt uddannet og udrustet til at kunne indsættes til lands, til vands og fra luften i en bred vifte af terræn og klimatiske forhold - lige fra arktisk kulde til ørkenens gloende hede.
Jægerkorpset har base på Flyvestation Aalborg, hvor hverdagen er kendetegnet ved et meget højt
aktivitetsniveau - spændende fra alsidige uddannelses- og øvelsesaktiviteter i ind- og udland til operative deployeringer og indsættelser i nogle af verdens brændpunkter.
Har du modet og viljen, vil reservetjeneste ved Jægerkorpset give dig mulighed for at erhverve kvalifikationer og kompetencer, der hjælper dig til at realisere dine 'drømme' - uanset i hvilken ret-ning disse end måtte gå.
Jægerkorpset er som specialenhed kendt for at levere en stor effekt med et lille fodaftryk - derfor
mottoet: Plus Esse Quam Simultator - 'Mere at være end at synes'

Om stillingen

Jægerkorpset søger en løjtnant af reserven med flair for efterretningstjeneste, der designeres til at indgå i Jægerkorpsets Reservestyrke.
Som reserveofficer i Jægerkorpsets reservestyrke vil du gennemgå et uddannelsesprogram, som i omfang og indhold tilpasses dine personlige muligheder og faglige kompetencer.
Programmet kan f.eks. indeholde stabstræning, øvelsesvirksomhed og personlig udvikling inden for din mobiliseringsfunktion.
Specialisering inden for gængse fagområder og stabskompetencer vil være muligt.
Du skal kunne indkommanderes ca. 5 – 15 dage om året, eller eventuelt mere afhængigt af dine kompetencer og muligheder.

Om dig

Du er tidligere løjtnant og operatør med en taktisk specialoperationsstyrke baggrund og faglighed.
Det er ønskeligt, at du har erfaring fra internationale operationer og i udpræget grad har forståelse for helheden af opgaveløsningen.
Du er engageret og dygtig til dit fag og forstår at byde ind på opgaveløsningen. Du har stabserfaring gerne med operativt tilsnit.
Du er hurtig til at udlede essensen af komplekse problemstillinger og give velkvalificeret militærfag-lig rådgivning og anbefaling om handlemuligheder.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til løjtnant af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Ho-vedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.
Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved
aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer. Der op-tjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele ansættelsesperioden.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i
internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende,
fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan honorere Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorfuldmægtig Erik Jensen i Jægerkorpset på telefon 72 83 9012 eller via mail: [email protected].

Ved spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Jesper Bjarke på telefon 72 81 91 91 eller via mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 18. august 2019 og samtaler forventes afholdt snarest herefter.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig sende din ansøgning med tilhørende bilag
elektronisk, via linket. Vær opmærksom på, at bilag skal uploades som pdf-filer.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkring-liggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge
stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM SPECIALOPERATIONSKOMMANDOEN
Specialoperationskommandoen indgår i Forsvarskommandoen og ligger ved Aalborg. Specialoperationskommandoen er det faglige og operative kapacitetscenter for Danmarks specialoperationskapaciteter. Specialoperationskommandoen omfatter en kommandostab, Jægerkorpset og Frømandskorpset.
Chefen for Specialoperationskommandoen er overfor Forsvarschefen ansvarlig for al styrkeproduktion og –udvikling indenfor Specialoperationsområdet herunder for styrkeproduktionen og –opstillingen af et dansk kernebidrag til en NATO Composite Special Operations Component Command, der skal kunne indsætte specialstyrker i internationale operationer og virke på operativt niveau.
Det værnsfælles og tætte samarbejde på tværs af Forsvarets kapaciteter er et helt centralt element i Specialoperationskommandoens motto: Styrke Gennem Fælles Indsats

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vadum.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Vadum
  • Søndag den 18. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som smed i Vadum

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Vadum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Vadum over tid

Dato Alle jobs som smed
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0