Udskrivningskoordinator til Børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Ønsker du at arbejde med ’patienten først’ og gøre en forskel ved at sikre koordinering af de tværsektorielle indlæggelses –og udskrivningsforløb? Så læs videre!

Børne- og ungdomspsykiatrisk dag- og døgnafsnit søger en sygeplejerske, eller en socialrådgiver, der kan skabe sammenhæng og tryghed for patienter og pårørende i planlægning og udførelse af tværsektorielle overgange hos patienter med komplicerede udskrivelser. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1. december 2021, eller efter aftale.

Om stillingen:

Som tværsektoriel udskrivningssygeplejerske vil du blive ansat i som udskrivningskoordinator for hele børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling Åbenrå, og skal således dække koordinering af sengeafsnit både i Esbjerg og i Åbenrå. Du vil blive ansat af afdelingsledelsen, og referere til afdelingsledelsen. Din primære arbejdsplads bliver i Åbenrå, men der må påregnes dage i Esbjerg ligeledes.

I tæt samarbejde med dine kollegaer skal der sikres en daglig screening af patienter ved indlæggelsen og sikre at udskrivelsen begynder ved indlæggelsen.

For at blive en succes i funktionen, er det vigtigt, at du har flair for at vurdere patientens behov og evner at koordinere div. tiltag for at sikre bedre sektorovergange for patienter med komplekse tværsektorielle forløb. At du er garant for sammen med dine kolleger, at sikre medinddragelse af patienten og dennes eventuelle pårørende, så de føler sig velinformeret. Du bliver en nøgleperson i forhold til at sikre at relevante problemstillinger tages op og følges op i tæt samarbejde med relevante samarbejdspartnere.

Du vil fungere som sparringspartner, videndeler/rådgiver i din afdeling, samt stå for tværgående koordinering og udvikling af funktionen i samarbejde med de øvrige tværsektorielle udskrivningssygeplejersker ved psykiatrisygehuset og jeres øvrige samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du vil samtidig få et tæt og integreret samarbejde med de forløbskoordinatorer, som er ansat i psykiatrisygehuser ift. at varetage koordinering ift. patienter med misbrug og psykiatriske lidelser. Endvidere vil du indgå i et tæt samarbejde med nuværende og kommende socialsygeplejersker der ansættes på alle sygehusene som følge af budget forlig 2020.

En vigtig opgave bliver at sikre oplæring af kollegaer, således at alle har kendskab til SAM:BO- og sundhedsaftalerne. I forlængelse heraf, vil du også indgå i introduktionen af nye medarbejdere, samt have ansvar for indkaldelse og afholdelse af løbende samarbejdsmøder.

Vi forventer at du:

  • har høj faglighed og med udgangspunkt i denne er god til at vurdere patientens behov og evner.
  • har interesse i at udvikle det nære sundhedsvæsen og arbejde ud af huset
  • gerne med erfaring fra psykiatrien.
  • har indgående kendskab til tværsektorielle samarbejdsaftaler samt primære og sekundære kommunale tilbud.
  • har gode relationelle- og samarbejdskompetencer.
  • kan arbejde selvstændigt og holde overblik over mange opgaver på én gang.
  • er fleksibel og ansvarsbevidst ift. Opgaver.
  • er god til at formidle dig i skrift og tale.
    I forlængelse heraf vil det være en fordel, hvis du har erfaring som sygeplejerske fra både primær og sekundær sektor. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med SAM:BO- og sundhedsaftalerne samt kendskab til somatiske akutmodtagelser.

Om Børn- og ungdomspsykiatrisk afdeling Åbenrå:

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland er fysisk placeret på tre matrikler, og ud over ambulatorier i Vejle, Esbjerg og Aabenraa rummer afdelingen døgnafsnit i Esbjerg og i Aabenraa. Der er en eller to funktionsleder tilknyttet hvert afsnit, som i samarbejde med de faglige ledere varetager den daglige ledelse af afsnittene.

Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske.

Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionslederne, der har personaleansvar og de specialeansvarlige overlæger, der har det faglige udviklingsansvar. Sammen understøtter de medarbejderne i løsningen af kerneopgaven. Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte konstitueret oversygeplejerske Tanja Wind Kenne på mobil 24603129

Løn i henhold til gældende overenskomst, herunder psykiatritillæg.
Oplysninger om psykiatrisygehuset fås på http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm459880

Ansøgningsfrist: 21. november 2021
Ansøgningen fremsendes elektronisk med relevante bilag til nedenstående link
Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 24. november 2021
Om Psykiatrisygehuset
Psykiatriområdet er et af Region Syddanmarks fire hovedområder: sundhed, psykiatri, socialområdet og regional udvikling. Psykiatrien i Region Syddanmark yder det regionale behandlingstilbud til patienter med psykiatriske lidelser og har afdelinger og lokalpsykiatri fordelt i hele regionen. Området tæller cirka 3.000 medarbejdere, og budgettet er cirka 1.55 mia. kr. Hvert år udskrives 9.300 patienter fra psykiatrien, og der gennemføres omkring 236.000 ambulante besøg. Cirka 30.000 syddanskere er i kontakt med psykiatrien i Region Syddanmark hvert år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Aabenraa
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Vejle

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Socialrådgiver
    • Vejle
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Sydjylland

    Familierådgivningen i [xxxxx] søger børn- og ungerådgiver til arbejdet med sårbare børn og unge pr. 1. oktober 2024 eller snarest derefter i Modtagelsen. I forbindelse med at en af .
    • Socialrådgiver
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kolding

    Institution Odense og Sydøstjylland, KIF Kolding søger en faglig engageret socialrådgiver til et tidsbegrænset vikariat af 1 års varighed. Vikariat vil være i perioden 1. oktober 2024 (eller efter .
    • Socialrådgiver
    • Kolding
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Vejle

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Socialrådgiver
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1