En ungetilsynsførende til ungekriminalforsorgen i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Har du interesse inden for området med udsatte børn og unge og vil du være en del af ungekriminalforsorgen, hvor du skal føre tilsyn med, at barnet/den unge følger den afgørelse som Ungdomskriminalitetsnævnet har truffet.

Den 1. januar 2019 trådte loven om bekæmpelse af ungdomskriminalitet i kraft. Loven indebærer blandt andet oprettelsen af et Ungdomskriminalitetsnævn, der skal træffe afgørelser om forbedringsforløb og straksreaktioner for børn og unge mellem 10-17 år, som har udført personfarlige eller andre alvorlige kriminelle handlinger.

Aktiviteter i forbedringsforløbet eller straksreaktionen, som nævnet har truffet afgørelse om, skal i praksis tilvejebringes og understøttes af barnet/den unges opholdskommune, men for at sikre, at nævnets afgørelser bliver efterkommet, er der oprettet en særlig enhed i Kriminalforsorgen, nemlig Ungekriminalforsorgen.

I praksis betyder det, at når Ungdomskriminalitetsnævnet træffer afgørelse, udpeges der en ungetilsynsførende fra ungekriminalforsorgen, som fører tilsyn med efterlevelsen af afgørelsen i to spor:

  • Et personfokuseret tilsyn, der har til hensigt at sikre, at barnet eller den unge gennemfører sit forbedringsforløb og eventuelle straksreaktion.
  • Et organisatorisk tilsyn, der har til hensigt at sikre, at kommunen iværksætter de foranstaltninger, der er truffet afgørelse om skal være indeholdt i forbedringsforløbet.

Du vil blive en del af ungekriminalforsorgens enhed i Aalborg, hvor der pt. er 4 ungetilsynsførende. Enheden i Aalborg dækker geografisk politikredsen i Nordjylland.

Dine opgaver Du vil som ungetilsynsførende skulle:

  • føre kontrol med, at barnet/den unge overholder straksreaktionen og forbedringsforløbet, og at kommunen iværksætter de besluttede foranstaltninger
  • have løbende kontakt med barnet/den unge og forældremyndighedsindehaverne, herunder gennemføre et tilsynssamtaleforløb, hvori det bl.a. vurderes, om forbedringsforløbet virker efter hensigten
  • have et tæt myndighedssamarbejde med nævn, kommune, politi samt med frivillige aktører
  • du bidrage til, at ungekriminalforsorgen har en effektiv og ensartet opfølgning på Ungdomskriminalitetsnævnets afgørelser, herunder foretage indskærpelser og indberetninger af barnet/den unge, hvis afgørelsen ikke bliver efterlevet
  • du samarbejde omkring sagerne med de andre ungetilsynsførende i enheden
  • dit arbejde leve op til de fælles krav for vejledning, opfølgning og dokumentation, som gælder på området

Om dig Du har en socialfaglig baggrund og har interesse inden for området. Du har desuden lyst og mod på at føre tilsynssamtaler med barnet/den unge i et struktureret forløb, samt kontrollere at barnet/den unge efterlever de foranstaltninger, der er fastsat af Ungdomskriminalitetsnævnet. Endelig skal du kunne sætte dig ind i reglerne på området, så du kan sørge for, at ungekriminalforsorgen navigerer rettidigt og sikkert i dem.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med unge og har erfaring med at samarbejde på tværs af myndighedsområder.

Vi forventer, at du:

  • er robust og struktureret og er klar på at samarbejde med samt rammesætte din opgave over for barnet/den unge, forældremyndighedsindehaverne og kommunerne
  • har gode skriftlige kompetencer og trives med en høj grad af dokumentation med fokus på overholdelse af tidsfrister og måltal
  • har blik for at samarbejde med de andre ungetilsynsførende, de fire andre lokale enheder, den centrale enhed i direktoratet og de relevante myndigheder uden for Kriminalforsorgen

Det er nødvendigt, at du har kørekort, da du må forvente en del rejseaktivitet i forbindelse med dine opgaver. Kriminalforsorgen har et antal fælles biler, der kan bruges til formålet.

Du kan læse mere om reformen af indsatsen mod ungdomskriminalitet på www.jm.dk.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere – HK-Stat eller i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftalen for socialrådgivere i staten.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdspladsen er beliggende Vestre Havnepromenade 7, st., 9000 Aalborg.

Stillingen er på 37 timer/uge, og tiltrædelse vil være 1. oktober 2023 eller umiddelbart herefter.

Arbejdstiden vil foregå i dagtimerne, men det må forventes, at der kan forekomme aften- og weekendarbejde.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 4. august 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister, herunder også indhente børneattest. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe originalt eksamensbevis for den ansættelsesgivende uddannelse, sammen med identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Enhedschef Winnie Callisen på telefon 7255 5308 eller ungetilsynsførende Annuette Eriksen på telefon 7255 5348.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Aalborg
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
3. januar 2025 9
2. januar 2025 10
1. januar 2025 10
31. december 2024 10
30. december 2024 10
29. december 2024 10
28. december 2024 10
27. december 2024 10
26. december 2024 10
25. december 2024 10
24. december 2024 10
23. december 2024 10
22. december 2024 10
21. december 2024 10
20. december 2024 10
19. december 2024 10
18. december 2024 11
17. december 2024 11
16. december 2024 11
15. december 2024 11
14. december 2024 11
13. december 2024 11
12. december 2024 11
11. december 2024 11
10. december 2024 11
9. december 2024 10
8. december 2024 10
7. december 2024 10
6. december 2024 10
5. december 2024 11
4. december 2024 11

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!