Vi arbejder med de unge - vil du være med? Så er det nu! Ungecentret Værkmestergade 3, søger to ungerådgivere til fas...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Myndighedscentret i Unge, Job og Uddannelse blev oprettet 1. august 2019, som led i etablering af en enhedsforvaltning i magistratsafdelingen for Sociale forhold og Beskæftigelse - Borgerens MSB - med mere enkle borgerforløb og én indgang for borgeren.
Organiseringen samler det specialiserede udsatte og handicapområde for unge i alderen 15 – 29 år, sammen med de beskæftigelsesrettede indsatser i ét driftsområde. Myndighedscentret har ansvaret for at yde støtte til udsatte og handicappede unge ud fra servicelovens bestemmelser og med fokus på en helhedsorienteret og velkoordineret sagsbehandling.
Vores nye organisering giver et nyt fundament i forhold til at skabe og udvikle gode overgange for den unge, som er et helt centralt område i det tværfaglige samarbejdet, på tværs af områderne, herunder også lovgivningsmæssigt. Vi er lidt flere end 100 ansatte.

Vi vil tættere på de unge og har derfor opnormeret området stærkt i år
Der er blevet opnormeret i år, så vi får nedbragt antallet af sager på rådgivernes sagsstammer og derved kommer tættere på de unge, hvilket betyder at vi kan yde en endnu bedre og målrettet indsats for Unge i Aarhus kommune og sikre den rette tilgang. Mindset i denne opnormering omhandler blandt andet ’Løsningsfokuseret tilgang’, fokus på imødekommende, inddragende og anerkendende tilgang, ledelse som arbejder tillidsbaseret og metodiske fundamenter som bl.a. omfatter, ’Recovery, Signs of Safety, systemisk tænkning m.fl..

Om jobbet:
Ungerådgiverens arbejdsområde er at medvirke til at styrke den tværfaglige tilgang med henblik på at skabe og udvikle gode overgange for den unge, som er i centrum for indsatsen.

Den ene stilling vil primært have fokus på unge under 18 år, dvs. udarbejde børnefaglige undersøgelser, iværksætte foranstaltninger, følge på op på handleplaner/indsatser, handle på underretninger, træffe afgørelse om efterværn, og have stort fokus på at lave en god overgang over det 18. år for de unge.

Den anden stilling retter sig mere imod arbejdet med udsatte unge og unge med socialpsykiatriske udfordringer, i alderen fra 18-29 år. Som rådgiver skal du sammen med den unge afdække behovet for støtte ifht. at modtage ydelser efter serviceloven som bl.a. omhandler SEL§ 85, 107 og 108.

Din profil:
Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. Du har erfaring fra myndighedsområdet og med målgruppen. Du har erfaring med tværfagligt samarbejde og koordination. Du formår at skabe en god kontakt, at se borgerne i øjnene og samtidig have både overblik og accept af at være ansat i en politisk styret organisation. Du trives med frihed under ansvar. Du kan stå alene i pressede situationer, og er samtidig holdspiller. Du skal være indstillet på at arbejde mere fleksibelt hen over lovgivnings-, ”diagnose”- og aldersskel samt tæt sammen med beskæftigelse og uddannelse – især det sidste også ift UJUs samlede opgave som unge-kraftcenter.

Vi tilbyder:

  • En alsidig og udfordrende hverdag i en ny organisation
  • En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og plads til humor og forskellighed
  • En arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejders kompetencer
  • Et arbejdsmiljø med ansvarsbevidste, selv- og med ledende kolleger, med et højt fagligt niveau
  • Et afvekslende, udfordrende og kreativt arbejde i samspil med mange samarbejdspartnere
  • Faglig udvikling og samarbejde med gode og faglig funderede kolleger
  • Mulighed for at gøre en afgørende forskel for udsatte unge og unge med psykiatriske udfordringer.

    Løn og ansættelsesvilkår
    Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
    Stillingerne vil blive aflønnet efter overenskomst med DS/HK.

    Vil du vide mere?
    Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Lion Rokx tlf. nr. 41854265 eller afdelingsleder Sarah Skov tlf. nr. 4185 6272.


Ansøgning
Vi glæder os til at læse din ansøgning om, hvorfor Du ønsker ansættelse hos os.
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 13. august 2021.
Samtaler forventes at blive afholdt den 23. og/eller 25. august.

Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Sociale Forhold og Beskæftigelse er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.
Forvaltningen er også ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus kommune.
De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

13-08-2021 23:59

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Århus C
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3