[xxxxx] søger 2 studievejledere på hver 30 timer til vores studievejledningsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du vores nye studievejlederkollega? Aarhus Maskinmesterskole søger 2 studievejledere på hver 30 timer til vores studievejledningsteam

Er du vejleder, der kan møde studerende i øjenhøjde og har fokus på trivsel?

Kan du kommunikere og samarbejde med undervisere, ledere og andre samarbejdspartnere?

Kunne du tænke dig et job, hvor vi vægter et fagligt netværk og samarbejder omkring de gode løsninger af vores opgaver, som giver os mulighed for at bidrage til at uddanne unge til at skubbe den grønne omstilling fremad ude i samfundet?

Så læs endelig videre!

Vi søger snarest muligt og senest 1. december 2 studievejledere til vores vejledningsteam til gennemsnitlig 30 timer om ugen, dog forventes der fleksibilitet med spidsbelastningsperioder i forbindelse med afvikling af eksamen og studiestart (primært juni, august, december og januar).

Stilling som studievejleder for maskinmesteruddannelsen

Du vil have det primære ansvar for vejledning af studerende på maskinmesteruddannelsen, som både finder sted på vores lokationer i Aarhus, Viborg samt vores online uddannelsestilbud (fjernundervisning). Du vil have fokus på de studerendes trivsel og dermed vejledning af studerende i forbindelse med deres studiemæssige barriere (fx eksamensangst, gruppeproblematikker, livskriser mm.). Derudover forventes et tæt samarbejde mellem studievejleder for teknologerne og trivsels- og fastholdelsesvejlederen.

Stilling som studievejleder for teknologuddannelserne

Du vil have det primære ansvar for vejledning af studerende på vores 3 teknologuddannelser på vores lokationer på Navitas, i Mejlgade og på Mindet. Det kan være i forbindelse med tvivl, sårbarhed, motivation, eksamensangst, gruppeproblematikker og livskriser. Samtidig kan det være mere konkret i forhold til orlov, SPS, eksamensforsøg og reglerne for gennemførsel.

Du vil i samarbejde med uddannelseschefen for teknologuddannelserne være med til at udvikle og sikre viden om og fokus på teknologuddannelserne intern og ekstern. Der forventes et tæt samarbejde mellem studievejleder for maskinmesteruddannelsen og trivsels- og fastholdelsesvejlederen.

Fælles for begge stillinger

Konkrete opgaver:

  • Deltage i at informere og vejlede interesserede omkring alle uddannelser ved AAMS, samt deltage i informationsarrangementer.
  • Deltage i introuge på de respektive uddannelser.
  • Deltage i vejledning af studerende
  • Deltage i trivsels- og fastholdelsesinitiativer i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere
  • Deltage i udviklingen af studievejledningen
  • Holde sig orienteret og opdateret om udviklingen inden for vejledningsområdet

Lidt om dig:
Vi forventer at du:

  • Det vil være en fordel, hvis du har minimum 3-5 års erfaring med vejledning.
  • Brænder for vejledning og ser frem til mødet med de studerende, men samtidig er i stand til at sætte tid af til planlægning, afrapportering og evaluering
  • Er i stand til, i samarbejde med dine kollegaer, at planlægge din hverdag omhyggeligt, da der vil være mange opgaver, men at du samtidig trives i en fleksibel og omskiftelig hverdag
  • Har en relevant uddannelse i vejledning eller er villig til videreuddannelse
  • Er udadvendt, imødekommende, troværdig og serviceminded

Har du kendskab til personprofiler eller testværktøjer er det en fordel, men ikke et krav.

En arbejdsplads med værdier
På AAMS tager vi udgangspunkt i værdierne udvikling, åbenhed og engagement. Det er derfor vigtigt, at vi kan genfinde disse værdier hos dig. Hos os er der højt til loftet og vi arbejder i høj grad med uddelegering af ansvar til medarbejdere, og derfor forventer vi, at alle vores medarbejdere er teamplayers. Du vil i dagligdagen være en del af studieadministrationen, der - foruden studievejledningen og optagelsesvejledningen – også rummer Internationalt kontor,

IT-afdelingen, kommunikation, økonomi, teknisk afdeling og sekretær-funktionerne, mv.

Ansættelsesvilkår
Vi ansætter dig som studievejleder og aflønner dig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og din organisation. Ansættelsen sker efter ”ny løn” på et niveau, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdsugen er på 30 timer. På AAMS sætter vi en ære i at tilbyde fleksible arbejdsforhold, der spiller godt sammen med familieliv og fritidsinteresser. Vi har en flad ledelsesstruktur med mulighed for medindflydelse og deltagelse i og udvikling af faglige netværk.

Send os din ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte studieadministrationschef Steffen Schnedler Sørensen på tlf. 41 22 71 78.

ANSØG HER

https://aams.dk/ansogning-til-studievejleder-pa-aarhus-maskinmesterskole/

Ansøgningsfristen er fredag den 8. oktober kl. 12. Samtaler vil blive afholdt i uge 41 og 43.

AAMS ønsker en lige kønsfordeling og opfordrer derfor både kvinder og mænd til at søge stillingen. Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside: www.aams.dk , hvor du kan læse mere om skolen og vores uddannelser.

Om Aarhus Maskinmesterskole
Hos Aarhus Maskinmesterskole uddanner vi studerende til at lede, drifte og udvikle de systemer, vores samfund er baseret på. Vi skaber holdspillere og ledere til en fremtid i bæredygtighedens og den grønne omstillings tegn. Vi er til, fordi vi skaber de kompetencer, erhvervslivet har behov for nu og i fremtiden.

Hos os handler det ikke kun om teknik og maskiner. Vi har fokus på, at studerende både får personlige og faglige evner. Vi sætter det at samarbejde i grupper, styre og lede, skabe relationer, analysere og være nysgerrige højt på dagsordenen. Det er evner, som virksomhederne efterspørger i fremtiden. Vi prøver lærebøgerne af i praksis, og på den måde lærer vi bedst, hvordan det gøres ude i virksomhederne.

Vi uddanner maskinmestre, autoteknologer, automationsteknologer og produktionsteknologer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Århus C
  • Fredag den 08. oktober 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Århus

    Om jobbet:Trives du i et tæt tværfagligt samarbejde, og er du god til at arbejde relationelt? Vil du være med til at skabe nye veje, hvor skellet mellem familie og system bliver mindre, og hvor v..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Om jobbet:Bofællesskabet Myrholmsvej søger en socialfaglig medarbejder i en 37 timers stilling til Bofællesskabet Myrholmsvej pr. 1/9-2024 eller snarest muligt. Bofællesskabet Myrholmsvej er et lil..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Er du optaget af myndighedsarbejdet og, trives du med at sætte din faglighed i spil og gøre en forskel i, at borgen bliver mest mulig selvhjulpen i eget liv? Så er du måske vores nye kollega.Vi søg..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Rusmiddelcenter Aarhus søger 2 socialfaglige behandlere 37 timer om ugen pr. 1. oktober 2024. Du arbejder på centrets adresse i Jægergårdsgade, 8000 Aarhus C. Begge stillinger er midlertidige.O..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4