Grønlandsktalende misbrugsbehandler til Herstedvester fængsel (tidsbegrænset)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er du uddannet misbrugsbehandler og kan du i en fængselsramme tilbyde vores grønlandske indsatte en kompetent misbrugsbehandling på deres modersmål, grønlandsk? Herstedvester Fængsel søger en grønlandsktalende misbrugsbehandler til snarlig tiltrædelse i en tidsbegrænset stilling, der ophører ved udgangen af året.

Vi forventer:

  • At du er dobbeltsproget; grønlandsk – dansk,
  • At du er uddannet misbrugsbehandler
  • At du har erhvervserfaring som misbrugsbehandler

Vi ser gerne:

  • At du har erfaring med misbrugsbehandling i en fængselsramme,
  • kan arbejde selvstændigt,
  • og at du er loyal mod de regler og retningslinjer, der gælder i et lukket fængsel

Vi tilbyder:

  • Vi kan tilbyde et alsidigt og udfordrende job med mulighed for at præge opgavetilrettelæggelsen.
  • En spændende arbejdsplads
  • Stillingen er vagtfri
  • Høj grad af tværfagligt samarbejde
  • Sundhedsordning for medarbejderne

Fængslets værdier bygger på kommunikation, ansvarlighed, ordentlighed, respekt, åbenhed, tillid, faglig kvalitet og samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er en tidsbegrænset deltidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 18 timer fordelt på 2-3 fremmødedage, efter nærmere aftale. Ansættelsen udløber 31. december 2022.

Du ansættes som misbrugsbehandler i henhold til relevant gældende overenskomst eller individuel kontrakt afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenhold med stillingsindholdet. Du skal kunne fremlægge dokumentation for uddannelse og erfaring.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen og arbejdsstedet erHerstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, 2620 Albertslund

Om Herstedvester Fængsel

Herstedvester Fængsel udgør sammen med Køge Arrest Institution Vestegnen. Herstedvester Fængsel er et lukket fængsel i sikkerhedskategori 3 med 166 pladser, hvoraf 23 pladser er i halvåbent regi. Fængslet modtager indsatte fra hele landet og fra Færøerne. Fængslet huser tillige et antal grønlandske forvarede, der er dømt efter den grønlandske kriminallov. Herstedvester Fængsel er kriminalforsorgens specialfængsel til indsatte, som har behov for psykiatrisk, psykologisk, og/eller sexologisk udredning og behandling.

Fængslet har 8 afdelinger, heraf bl.a. en visitationsafdeling til sædelighedsdømte med korte domme, en misbrugsbehandlingsafdeling med en ekstern behandlingsleverandør, en afdeling primært for grønlandske dømte samt en halvåben afdeling.

Fængslet er en del af kriminalforsorgen Sjælland, der består af i alt 4 institutioner med lukkede fængsler, åbent fængsel, samt flere arresthuse og to KiF-afdelinger, fodlænkeafdeling, ungekriminalforsorg, 1 pension og Områdekontoret i Ringsted. Området har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Ansøgning og ansættelsessamtaler

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 29. april 2022. Vi afholder løbende samtaler i ansøgningsperioden.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til enhedschef Anette Storm, tlf. 7255 6568, enhedsleder Alexander Dissing, tlf. 7255 6508, eller institutionschef Hanne Høegh Rasmussen, tlf. 7255 6504. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-enheden, tlf. 7255 5596.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Albertslund
  • Fredag den 29. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1