Borgerrådgiver i Nordfyns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bogense

Vil du være med til at skabe mindre bøvl og mere mening for borgerne? Har du stærke forvaltningsretlige kompetencer? Går du op i retssikkerhed og god forvaltningsskik?

Så er du måske Nordfyns Kommunes nye borgerrådgiver!

Hvorfor skal Nordfyns Kommune have en borgerrådgiver?
Nordfyns Kommune har besluttet, at der skal etableres en uafhængig borgerrådgiverfunktion, som skal medvirke til at sikre en god forventningsafstemning og forståelse mellem borgere og forvaltning i konkrete sager, men også på tværs af afdelinger i kommunen.
Borgerrådgiveren skal være uafhængig af den kommunale forvaltning og er derfor ansat direkte af Kommunalbestyrelsen. Organisatorisk er borgerrådgiveren placeret i Strategi og Politik.
Borgerrådgiverfunktionens formål er at sikre borgernes retssikkerhed og styrke dialogen i sagsbehandlingen mellem borgere og ansatte i Nordfyns Kommune. Borgerrådgiveren skal gøre det lettere for kommunens borgere, brugere og erhvervsdrivende at indgå i dialog med kommunen om disse forhold.

Om jobbet
Som borgerrådgiver bliver dine opgaver at bidrage til at sikre borgernes retssikkerhed gennem dialog med borgere og kommunalt ansatte i relation til den konkrete sagsbehandling. Således medvirker du også til at sikre, at kommunens sagsbehandling sker i overensstemmelse med gældende lovgivning, god forvaltningsskik og kommunens retningslinjer.

Du bliver ansvarlig for at afdække de bedst mulige arbejdsgange og eventuelt uhensigtsmæssige mønstre i sagsbehandlingen på tværs af fagområder og bringe dem til videre behandling i organisationen via ledere på fagområdet og opfølgningsmøder med stabschefen for Strategi og Politik samt kommunaldirektøren.

Du skal yde neutral rådgivning i relation til borgerhenvendelser, yde vejledning i klagesystemet og hjælpe med at forstå konkrete afgørelser. Du skal vurdere, om Nordfyns Kommunes kommunikation med borgerne er hensigtsmæssig, for derved at forhindre eventuel fremadrettet optrapning af konflikter mellem borger og forvaltning.

Du løser dine sager i et tæt samarbejde med kommunens fagområder ved en uformel kontakt til medarbejdere og ledere. Samtidig skal du kunne agere som mægler i forbindelse med løsning af konkrete konflikter mellem borger og fagområde. Du vil i den forbindelse kunne fremkomme med forslag og anbefalinger, men du vil ikke kunne træffe eller ændre på afgørelser.

Som borgerrådgiver vil du komme til at arbejde professionelt i både uformelle og formelle rammer. Selvom vi forventer, at du kan agere meget selvstændigt og selv tilrettelægger dit arbejde, vil du i det daglige referere til Stabschef Vicki Møberg Torp, ligesom der bliver mulighed for faglig sparring med både organisationen og kommunens jurister.

Der vil desuden være mulighed for at deltage i nationalt netværk.

Har du nedenstående kompetencer?
Jobbets alsidige karakter kræver, at du kan gennemskue komplekse problemstillinger ud fra et både juridisk, forvaltningsmæssigt og et menneskeligt perspektiv.
Du skal være imødekommende og tryghedsskabende, og du skal kunne bevare overblikket i en dialogbaseret og mæglende rolle.
Derudover skal du trives i en hverdag præget af høj grad af selvstændighed.

Vi forventer, at du har:
  • Veludviklede relationelle kompetencer
  • Gode kommunikative evner – både skriftligt og mundtligt
  • Erfaring med og indsigt i kommunal sagsbehandling
  • Erfaring med kommunal borgerbetjening
  • En god portion realitetssans, mod til at stå fast og en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen
  • Er dygtig til konfliktløsning og -mægling

Vi ser helst, at du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. som jurist eller socialrådgiver.
Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra anden offentlig ansættelse og indgående viden om sagsbehandling i en offentlig organisation, samt at du har erfaring med borgerkommunikation og konfliktmægling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid med ansættelse i Strategi og Politik pr. 1. marts 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Arbejdsstedet vil være Bogense Rådhus, Østergade 23, 5400 Bogense. Det forventes dog også, at du har faste arbejdsdage på de tre borgerservicecentre i Bogense, Otterup og Søndersø. Derfor kræver jobbet, at du har kørekort.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest fredag den 7. januar 2022 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes den 14. januar 2022 (1. samtale) og 21. januar 2022 (2. samtale).

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at søge yderligere oplysninger eller drøfte dine kvalifikationer i forhold til stillingen hos stabschef Vicki Møberg Torp på telefon 51777403.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=da79898d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bogense.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Bogense
  • Fredag den 07. januar 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Fyn

    Gyldenhuset, beliggende i Langeskov, søger nyuddannede eller erfarne pædagoger og pædagogiske assistenter på 37 timer i skiftende dag- og aftenvagter og hver 2. weekend. Dette med start senest den .
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Fyn

    [xxxxx] søger to socialrådgivere/socialformidlere til to vikariater i myndighedsteamet på voksenområdet med ansættelse hurtigst muligt – og senest 1. oktober 2024. Stillingerne er norm..
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    Har du en stærk socialfaglig profil samt et ønske og motivation for at lede medarbejdere mod gode og virksomme løsninger for børn og deres familier?Brænder du for ledelse og for arbejdet med børn..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Fyn

    Erfaren beskæftigelsesrådgiver med Fagkoordinatorfunktion til Job & UddannelseHar du lyst til at blive en del af en velfungerende enhed og samtidig få muligheden for 4-dages arbejdsuge – så læs..
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Bogense

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Bogense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Bogense over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0