Socialrådgiver i [xxxxx], Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Socialrådgiver til Det Faglige Hus

Vi søger en dygtig og erfaren socialrådgiver til hovedkontoret i Esbjerg.

Du skal hjælpe vores medlemmer, der er på kanten af arbejdsmarkedet og ved at miste deres forsørgelsesgrundlag. Der er tale om meget forskellige mennesker, hvis faglige og personlige baggrund stiller krav til dig som kommunikator og formidler, men du kan også være med til at gøre en forskel i andre menneskers liv.

Om jobbet

Som socialrådgiver bliver du en del af Social Team, hvor du får 13engagerede, dedikerede og ambitiøse kolleger. Vi hjælper medlemmerne med de spørgsmål og problemer, de har i forhold til fx sygedagpenge, fleksjob, førtidspension, revalidering og kontanthjælp.

Vores opgave er at være med til at skabe en god dialog med kommunerne og andre aktører og sikre, at medlemmernes sager bliver håndteret hurtigt, smidigt og korrekt.

Om dig
Måske arbejder du lige nu i et jobcenter som socialrådgiver og kunne tænke dig at prøve noget nyt. Har du specifik erfaring inden for sygedagpengeområdet, er det et ekstra plus. Du kan også have anden erhvervserfaring, som har givet dig kendskab til arbejdsområderne.

Som person er du struktureret, effektiv,empatisk og serviceminded, og du har gode kommunikationsevner både i skrift og tale.

Da vi indimellem også deltager i møder som bisidder for medlemmerne, er det vigtigt, at du har kørekort.

Du skal bo i nærheden af Esbjerg eller have planer om at flytte hertil.

Et godt job på en tryg arbejdsplads
Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn, der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 6 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Din ansøgning
Vi modtager gerne en ansøgning fra dig senest den 1. november 2023.Du skal sende den direkte via vores ansøgningsformular på detfagligehus.dk. Vi forventer at holde samtaler i uge 47 2023.Ansættelsesstart efter aftale.

Mere info
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte socialrådgiver Tina Søndergaard Pedersen på tlf. 8880 2069 eller socialrådgiver Lennard Thomsen på tlf. 7912 8169.

Om Det Faglige Hus
Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 209.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 220.000 tilfredse medlemmer i 2025. Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om para­graffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Esbjerg
  • Onsdag den 01. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2