EN HELT SÆRLIG KOORDINERENDE & PÆDAGOGISK VEJLEDER TIL EN HELT SÆRLIG OPGAVE– MÅSKE DIG?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Solvangskolen i Farum søger pr. 1. november… ja Dig, som har vejledende, koordinerende, pædagogisk, didaktisk og relationel tæft. Dig som har et særligt (over)blik og hjerte for de elever, hvor skolelivet af og til bøvler. Og ja, Dig som dine nye kollegaer søger sparring, råd og vejledning hos, så vi i fællesskab lykkes endnu bedre med kerneopgaven.

LEDETRÅD 1

Hvis du kan se dig selv i den fælles kommunale vision og vores egen definition på kerneopgaven kan du roligt gå videre til ledetråd 2;

"Alle børn og unge skal trives, udvikle sig og lære med afsæt i deres individuelle forudsætninger og som en del af sociale fællesskaber",

"At uddanne og danne fagligt, socialt kompetente og livsduelige mennesker, som en del af et læringsfællesskab,

hvor alle sikres deltagelsesmulighed",

LEDETRÅD 2

Du er lærer- og vejlederuddannet (fx LKT-vejl. (AKT), INK-vejl. og lign.) og har herudover, i dit nuværende eller tidligere job, varetaget koordinerende opgaver og fungeret som mødeleder? Hvis JA, gå direkte til ledetråd 3.

LEDETRÅD 3

Du er robust, selvledende, arbejder struktureret og kan jonglere med mange bolde i luften og gribe de fleste? Du er kommunikativ stærk, både i skrift og tale, og ikke bange for at tage bladet fra munden? Og måske vigtigst af alt, så er du tillids- og relations skabende i din vejlederpraksis og tilgang til STORE og små? Ryg 1 felt frem – nu mangler du kun ledetråd 4 & 5 – held og lykke.

LEDETRÅD 4

I stillingen som vores nye Koordinerende- og pædagogiske vejleder til vores ressourcecenter "Solsikken", kan dine primære arbejdsopgaver indsnævres til fem delområder og forhåbentlig tænker du - det er jo lige mig! Husk dog at stillingen ikke kræver en super(wo)men, for ingen er klogere end os alle.

1) Ansvarlig for Solsikkens årshjul (konkrete indsatser) fra udarbejdelse og ajourføring, over fordeling af indstillinger, prioritering, registrering/dokumentation til opfølgning.

2) Fortsat udvikle skolens trivselsstrategi, trivselskanon, antimobbe strategi og Solsikkens interne procedurer. Du vil bl.a. være ansvarlig for den nationale trivselsmåling fra start til slut, skolens fælles trivselsarrangementer, venskabsvenner, legepatruljen mv.

3) Mødeleder og facilitator ved vores interne Solsikkemøder, Vejlederforum, Åben rådgivning, Konsultativt forum og ved samarbejdsmøder med forældre og andre faggrupper.

4) Fagligvejleder, sparringspartner og opgaveansvarlig tæt på skolens 3-4 trivselspædagoger.

5) Vejlede skolens lærere ift. den pædagogiske praksis, være medpraktiserende i undervisningen, foretage observationer og give feedback. Det betyder kort og godt, at du ved hvad der virker og ser nye pædagogiske veje, tiltag og handlegreb fordi din erfaring er stor, din tålmodighed og vedholdenhed eksemplarisk og din pædagogiske værktøjskasse misundelsesværdig.

Pssst…og nej som udgangspunkt skal du ikke undervise eller have faste fag på skoleskemaet, men du skal være tæt på praksis og have overskud i hverdagen til den STORE og lille snak både med dine nye kollegaer og med de elever, som har brug for en voksen der har store ører, brede skuldre, overskud til at være betydningsbærende og en god "ven", særligt når skolelivet slår knuder.

LEDETRÅD 5

I det daglige vil du have et naturligt, udvidet og formaliseret samarbejde med skolens PPR-psykolog(er), socialrådgiver, sundhedsplejerske(r), eksterne læringsvejledere og naturligvis skolens tre afdelingsledere for hhv. Mini-, Børne-, og Ungemiljø. Dette altid med afsæt i konkrete elevsager, som du er tovholder på og I sammen skal lykkes med. Du har erfaring med og blik for udarbejdelse af handleplaner, visitationsbeskrivelser, statusudtalelser, pædagogisk notat mv.

Din nærmeste leder vil blive skolelederen, som vil være din sparringspartner ift. den organisatoriske udvikling af Solsikken. Hvis du er nået hertil betyder det, at vi kan sige…Tillykke - du har nu samlet og bestået alle 5 ledetråde og er klar til at sende os din ansøgning – vi glæder os til at modtage den.

Solvangskolen – et rart sted at være og lære

Solvangskolen i Furesø Kommune er en tresporet skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger og er organiseret i et Minimiljø (0-1. årg.), Børnemiljø (2.-5. årg.) og et Ungemiljø (6.-9. årg.).

Skolen ligger 10 minutters gang fra Farum Station og tilbyder gode rammer, naturområde og sportsfaciliteter tæt på og måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde mellem skolens ledelse og alle medarbejdere – "døren" er altid åben og der prioriteres tid til sparring når du har behov.

Du vil få eget kontor med mødefaciliteter i vores Sundhedscenter. Din årsnorm vil være fordelt over ca. 210 arbejdsdage og arbejdsugen fleksibel. Der vil indimellem være mulighed for at planlægge hjemmearbejdsdage, når der skal tænkes store tanker, koordineres og struktureres til den helt store guldmedalje.

Stillingen kan er som udgangspunkt fuld tid, men dette er ikke det springende punkt, hvis du er den rette og ønsker en mindre beskæftigelsesgrad fx 32/37 eller derimellem snakker vi om det. Ansøgningsfristen er onsdag d. 26. sep. og der afholdes samtaler onsdag d, 28. sep. fra kl 15.00. Din ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte afdelingsleder for Børnemiljøet Stine Christense på tlf. 7216 59 00 eller skoleleder Andreas Hundebøll på 7216 46 50, hvis du har spørgsmål til stillingen inden det evt. er os der stiller spørgsmålene ved en potentiel ansættelsessamtale.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3367af53)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Farum
  • Mandag den 26. september 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Hillerød

    Har du interesse for jura i socialt arbejde? Har du gode formuleringsevner? Og vil du bidrage til den store samfundsmæssige opgave med at bringe mennesker videre til et sikkert liv uden kriminalite..
    • Socialrådgiver
    • Hillerød
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordsjælland

    Får du energi af at gøre en forskel i sårbare familier? Tænker du kreativt og ressourceorienteret? Og er du klar til at tage fat på Barnets Lov? Så er her en unik mulighed for at arbejde med både b..
    • Socialrådgiver
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordsjælland

    Hos os er dit fokus ikke kun barnet/den unge med funktionsnedsættelsen. Du kommer til at arbejde med hele familien og er dermed med til at sikre viden og kontinuitet for familien.Du bliver en d..
    • Socialrådgiver
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordsjælland

    Er du den nye kollega, vi mangler til vores velfungerende myndighedsafdeling, så læs endelig videre. I Visitationen har vi tillidsbaseret ledelse, høj faglighed, og vi er supporteret af vores egen .
    • Socialrådgiver
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Farum over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0