Socialrådgiver/socialformidler til Ungeteam, Jobcenter Fredericia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du ambitiøs på de unges vegne? Kan du kombinere faglighed, empati og målrettethed?
Vil du være med til at sikre at flest mulige aktivitetsparate unge og unge i ressourceforløb kommer i uddannelse?
- S
å hører vi gerne fra dig!

Vi har et ledigt barselsvikariat som sagsbehandler for unge uddannelseshjælpsmodtagere.

Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og kan dokumentere erfaring med sagsbehandling inden for beskæftigelsesområdet. Du er desuden ekspert i jobcenterets services og har et godt kendskab til den relevante lovgivning ift. unge

Det er helt afgørende, at du besidder en systematisk og proaktiv tilgang til at sikre overblik i det daglige arbejde og de enkelte borgerforløb. Du er tydelig, gennemsigtig og optaget af, hvad der skaber værdi for de unge via en tæt og inddragende dialog under hele forløbet.

Vi er nuværende tidspunkt 10 sagsbehandlere i Ungeteamet og vores arbejdsplads er i et uddannelsesmiljø.

Jobcenter Fredericia er i en spændende udvikling
Vi har fokus på mål og effekter for mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet. Vi har omlagt vores indsatser, således at vores fokus er på samtalen og virksomhedsvendt indsats. Vi er rigtig godt på vej, men vil gerne have dig med ombord, så vi kan lykkes med endnu flere unge i uddannelse.

Det er vigtigt for os at have et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, som er mange og omfatter bl.a. UU Fredericia, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, socialområdet og andre forvaltninger i kommunen.

Dine opgaver
Som sagsbehandler i Ungeteamet er din primære opgave at sikre at flest mulige unge kommer i uddannelse eller beskæftigelse. Du skal have fokus på en tidlig indsats og en uddannelsesrettet tilgang i dit samarbejde med den unge. Du skal bl.a. hjælpe de unge med at afklare deres uddannelses- / jobmål og lægge plan for at komme dertil, herunder sikre de unges ejerskab til planen. Det er vigtigt, at du sikrer god kvalitet i rådgivningen af de unge, så de hele tiden kan følge mål og plan.

Øvrige opgaver
  • Udøve den koordinerende myndighedsrolle med udgangspunkt i beskæftigelseslovgivningen for aktivitetsparate uddannelseshjælpsmodtagere og unge i ressourceforløb
  • Rådgive og formidle viden om uddannelses- / jobmuligheder ved at anvende motiverende jobrettede metoder og redskaber
  • Koordinere den unges forskellige udviklingsaktiviteter med fokus på fremdrift og progression
  • Kontinuerligt bidrage til konstruktivt og innovativt tværfagligt samarbejde med alle relevante samarbejdspartnere til gavn for den enkelte unge
  • Vejlede om ret og pligt samt træffe afgørelser og besvare klager
  • Sikre rettidig arbejdsplanlægning og logistik i indsatsen
  • Sikre et tilstrækkeligt og fagligt kvalificeret dokumentationsgrundlag, herunder forberedelse af sager til Rehabiliteringssteamet.

Dine kompetencer
Du har erfaring med myndighedssagsbehandling inden for beskæftigelsesområdet for unge med komplekse problemstillinger samt forberedelse af sager til Rehabiliteringsteamet. Du arbejder systematisk med forberedelsen af samtalen ift. den unges plan og aktuelle mål og kan udfærdige en professionel rammesætning af samtalen samt udføre en effektiv samtalestyring.

Du er omstillingsparat og har et positivt syn på at være i en organisation under løbende forandring. Du er en god teamplayer og ved, at vi først er i mål, når teamet er i mål og kan bidrage positivt til et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til uhøjtidelig humor og grin.

Øvrige kompetencer
  • Stærke kommunikative evner og har let ved relationsarbejdet
  • Autentisk og udadvendt og kan motivere, inspirere og guide, men samtidig stille krav med en anerkendende og rummelig tilgang
  • Har let ved samarbejde og er god til at finde kreative løsninger - både ved egen kraft, men også sammen med kollegaer og de unge
  • Evner at holde fokus på at den unge er aktør i eget liv med eget ansvar
  • Et ukueligt gåpåmod og aldrig giver op, da de unge har begrænsninger i arbejdsevnen
  • Selvsikker og selvstændig i opgaveløsningen og på egen hånd kan prioritere dine opgaver.

Vi tilbyder
Et job der er udfordrende og med mulighed for at kombinere dine faglige kompetencer med dit kreative sind i et team med innovativ tilgang og et højt kvalitetsniveau.

Du bliver del af en spændende udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor du får mulighed for at præge arbejdsdagen og teamets løbende udvikling sammen med dygtige, engagerede og kompetente kolleger med forskellige faglige baggrunde, som giver rig mulighed for faglig sparring i hverdagen.

Vores gode arbejdsmiljø er præget af humor, høj arbejdsmoral og stor arbejdsglæde. Hos os er der plads til godt samvær i en hektisk hverdag. Vi hjælper hinanden med at holde fokus på opgaven og på den gode historie.

Vi tilbyder endvidere
  • En arbejdsplads, hvor værdibaseret ledelse i praksis er reglen frem for undtagelsen. Det betyder høj grad af tillid og frihed under ansvar
  • Synlig ledelse tæt på den daglige drift
  • Høj grad af medbestemmelse i forhold til at præge teamets fælles mål
  • En arbejdsplads, hvor vi ikke alene har fokus på egen faglighed, men også det tværfaglige.

Vil du vide mere
Kontakt socialrådgiver Trine Falck Olesen, 2065 4130, faglig sagsbehandler Joachim Sejr, 2090 0444, faglig koordinator Jesper Nissen, 4114 5349 eller afdelingsleder Jeannette Lindved Lindberg. 2547 5379.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst

Der er tale om et fuldtids barselsvikariat.

Tiltrædelse 1. juli 2020 eller hurtigst muligt.

Send ansøgning online
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du opfordres til at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis samt øvrige relevante erfaringsbilag online.
Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk.

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 27. maj 2020.

Ansøgningsfrist 19. maj 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Fredericia
  • Tirsdag den 19. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1