LEDIG STILLING I UNIKT TEAM. F-ACT-team for bipolar lidelse (KAG Bipolar) søger sygeplejerske eller socialrådgiver ti...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du psykiatrisk erfaring, og trives du med ambulante arbejdstider? Vi opnormerer, da vi får flere patienter i vores team, og har derfor mulighed for at byde dig velkommen i vores lille og meget velfungerende team.

Hvad er KAG Bipolar? Team KAG Bipolar er en del af Psykoterapeutisk Ambulatorium. Vi er et team, som har eksisteret i ca. 2 år med meget erfarne medarbejdere. Vi modtager patienter, der før fik behandling i et lokalt F-ACT-team/DPC/OP, og patienter henvist til et pakkeforløb for bipolar lidelse. Vi vil i de kommende år skulle ansætte flere kolleger i takt med at patienttilgangen øges.

KAG Bipolar er et forskningsprojekt, hvor klinik og forskning er knyttet tæt sammen og medarbejdere certificeres løbende. Du kan læse mere om baggrunden for oprettelsen af teamet her: https://www.psykiatri-regionh.dk/undersoegelse-og-behandling/Behandling/KAGS/KAG-Bipolar/Sider/default.aspx

Fysisk har vi vores eget afsnit, der er nyistandsat i lyse og indbydende lokaler på Brøndbyøstervej. Vi har både smukke omgivelser tæt på skov og let adgang til motorvejsnet samt eget busstoppested udenfor døren. Når vi kører hjem til vores patienter, har vi egen bil og elcykler, til de få kortere solskinsture, tilknyttet vores team - det vil derfor være et krav, at du har kørekort.

Dine arbejdsopgaver Du vil bl.a. få følgende opgaver:

  • Varetage kliniske opgaver som kontaktperson for ambulante patienter enten i hjemmet eller i ambulatoriet
  • Foretage udekørende funktion 1-2 gange om ugen alene eller sammen med en kollega, de øvrige dage vil du være i ambulatoriet i vores eget team
  • Varetage psykoedukationsgrupper sammen med en erfaren gruppeterapeut
  • Indgå i det tværfaglige teamsamarbejde, fagligt og socialt
  • Deltage i boardmøder, behandlingskonferencer, mødeaktivitet og patientforløb
  • Du skal være interesseret i administrative opgaver, da vi har en del af disse, der knytter sig til forskningsprojektet. Det er ikke et krav, men en fordel af have vis flair for teknik og IT.

Du refererer ledelsesmæssigt til afdelingsledelsen bestående af teamleder og ledende overlæge, og behandlingsmæssigt til behandlingsansvarlige læger. Vi har en uformel omgangstone og høj grad af medbestemmelse. Det betyder, at du bl.a. selv er med til at bestemme din arbejdstid og indhold med mulighed for fleksible mødetider.

Hvem er du? Du er en fagligt dygtig sygeplejerske eller socialrådgiver, der kan udføre selvstændige sygeplejerske- og kontaktpersonsopgaver. Du har erfaring indenfor hospitalspsykiatri/ambulantpsykiatri, gerne med viden om, og erfaring med bipolar lidelse samt F-ACT- modellen. Dette er dog ikke afgørende, da vi tilbyder mentorfunktion og sidemandsoplæring. Det vigtigste er, at du er interesseret i at tilegne dig viden, og har lysten til at arbejde i vores lille team. Vi har aktuelt få patienter, hvorfor vi har god tid til både dem og hinanden, og vi har fokus på kerneopgaven, som både indeholder klinisk arbejde og forskning. Er du socialrådgiver, forestiller vi os desuden at dine primære opgaver vil være forankret omkring bolig, forsørgelse, børn, netværksmøder samt brobygning til primærsektor. Foruden at du vil være en del af kontaktpersonfunktionen.

Derudover forventer vi:

Du er fagligt velfunderet. Du har en evne og nysgerrighed til at arbejde med komplekse forløb samt for sygeplejersken, erfaring med medicinadministration og kendskab til både udgående funktion og gerne misbrug.

Du arbejder selvstændigt, og har et godt overblik. Du vil indgå i et dynamisk miljø med forløb, hvor du skal arbejde selvstændigt, prioritere og turde træffe beslutninger. Det er derfor vigtigt, at du har et godt overblik og en fleksibel tilgang til arbejdsopgaverne. Der er altid mulighed for tværfaglig sparring og hjælp fra kolleger, da vi samlet er en større medarbejderstab. Du vil opleve at være en del af et team, som har et højt fagligt niveau, egen fast speciallæge i teamet og meget erfarne medarbejdere.

Du er god til at samarbejde. Teamet består af flere forskellige faggrupper; læger, sygeplejersker, recovery-mentor, psykologer, socialrådgivere og sekretærer, og det er derfor vigtigt, at du evner at arbejde tværfagligt og teambaseret.

Vi kan tilbyde
  • Muligheden for at være med til at præge den fortsatte udvikling af teamet
  • En vagtfri stilling, og med stor mulighed for at forme indhold og egen tid
  • Engagerede kolleger, som brænder for relations arbejdet, og har stor fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø
  • En arbejdsplads i udvikling med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere
  • Et lille trygt team, som på sigt vil udvikle sig større, både hvad angår antal af medarbejdere og patienter, samtidig med at vi er tilknyttet et stort ambulatorium
  • Gode forhold og høj sikkerhed. De fleste af vores pt. fremmøder i vores team, andre besøger vi i deres hjem - altid med opmærksomhed på sikkerhed og vores arbejdsmiljø. Under den nuværende pandemi varetages mange af vores konsultationer som telefonkonsultationer. Vi har stor opmærksomhed på trivsel og arbejdsmiljø generelt set.


Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er vagt- og weekendfri, og ønskes besat pr. 1. marts 2022 eller efter aftale.

Er du interesseret? Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator [email protected], eller teamleder [email protected] tlf. 38645530.

Søg via link senest 6. jan. 2022. Vi planlægger ansættelsessamtaler start januar 2022.

Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning.

Velkommen indenfor i Psykoterapeutisk Ambulatorium Psykoterapeutisk Ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet er delt i 4 teams med to afsnitsledere, der hver har ansvaret for to teams og en fælles ledende overlæge. Ambulatoriet består samlet set af ca. 70 medarbejdere. Et team varetager behandlingen af angst, depression og bipolar lidelse, et andet team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelse og PTSD, og et tredje team varetager udredning og behandling af ADHD og autisme. Endeligt har vi vores KAG bipolar F-ACT-team, hvor vi mangler dig som kollega.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Glostrup
  • Torsdag den 06. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0