Beskæftigelsesrådgiver til Ungecenteret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

En af vore dygtige rådgivere har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kollega, der brænder for at arbejde systematisk og ressourceorienteret med uddannelses- og beskæftigelsesindsatsen. Det er vigtigt at du kan have mange bolde i luften, arbejder udviklingsorienteret og løbende formår at omstille arbejdsgange og metoder til de aktuelle behov. Endvidere er det vigtigt at du finder det tværfaglige samarbejde givende, fordi du vil blive en del af et nyt Ungecenter, med forskellige faggrupper som tilsammen skal skabe en sammenhængende og koordineret indsats for at få alle unge mellem 15 og 29 år i job eller i uddannelse.

Ungecenteret er en hel ny enhed og derfor skal du være frisk på at indgå i skabelsen af en ny kultur, hvor alle øver sig på at blive bedre til at se på effekten for de unge. Dette gøres bl.a. ved at samarbejde på tværs af social, uddannelse og beskæftigelse om at skabe helhedsorienterede indsatser for de unge - altid i et tæt samarbejde med de unge. Vi anvender blandt andet en løsningsorienteret tilgang og et fælles sprog, når vi sparrer på tværs omkring komplekse sager.

Du bliver en del af et Ungeteam, som pt består af 5 rådgivere. Teamet varetager den almindelige sagsbehandling for målgruppen, og vi er kendt for at have fokus på systematisk tværfagligt samarbejde, hvor det centrale er, at hjælpe de unge med at få etableret en tilknytning til en uddannelsesinstitution eller til en jobindsats.

Vi arbejder med udgangspunkt i LAB loven med uddannelses- og aktivitetsparate unge 18-29 år, som kan have både fysiske- og psykiske- samt sociale udfordringer. Derfor er kendskab til og interesse i at støtte unge med bl. a. personlighedsforstyrrelser, autismespektrumforstyrrelser, misbrug og sociale problematikker et must.

Vi arbejder tæt sammen med uddannelsesvejledningen, distriktspsykiatri, kriminalforsorg, misbrugscenter og diverse eksterne og interne aktører, som vi henviser til.

Vi har fokus på at samarbejde omkring overgangen fra børneområdet til voksenområdet.

Der er en del administrativt arbejde forbundet med stillingen, hvorfor det er et krav at du arbejder struktureret og formulerer dig præcist i dansk både i skrift og tale. Vores fagsystem er Fasit, så kendskab til dette vil bestemt være en fordel.

Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegaskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger.

D 1.1.2020 får vi en ny LAB-lovgivning, hvilket vil få indflydelse på hvordan fremtidens kommunale ungeindsats skal organiseres, hvorfor en ændring i stillingsindhold ikke er usandsynlig.

Om dig:

Du skal være uddannet socialrådgiver eller socialformidler og have erfaring fra arbejdet som rådgiver i et jobcenter. Derudover forventer vi, at du brænder for at samarbejde med de unge og andre fagpersoner.

Du er god til at indgå i relationer og inspireres af nye tiltag, ideer og muligheder. Du er ikke bange for at selv at tage initiativ og være drivkraften.

Du skal have mod på myndighedsopgaver, arbejde systematisk med et godt overblik, have interesse for og kendskab til lovgivningen, uddannelsesmuligheder og tilbud. Du ser IT som en vigtig og nødvendig del af opgaveløsningen.

Vi tilbyder

Dig en familievenlig arbejdsplads med flekstid kun 25 min. fra Hovedbanegården, blandt gode kolleger, der har humor og som hjælper hinanden.

Plads til din faglige og personlige udvikling. Du vil få en grundig oplæring, gode kollegaer at sparre med, samt løbende støtte fra en faglig koordinator.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Majbrit Møller, telefon 21535993, e-mail: [email protected] eller faglig koordinator Kin Vadskjær, telefon 25342756, e-mail: [email protected].

Løn og ansættelse

Den faste stilling er på 37 timer om ugen og ønskes besat fra januar 2020. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som sendes senest d. 27 oktober 2019. Vi afholder samtaler d. 30. oktober.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Greve
  • Søndag den 27. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Greve over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1