Beskæftigelsesrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi har gode resultater i Greve, fordi vi tror på at alle borgere på en eller anden måde kan tage aktiv del i arbejdsmarkedet, også selv om det er få timer.

Vi har fået bevilget midler til projekt Flere Skal med 2, et projekt hvor målet er at ledige borgere på kanten af arbejdsmarkedet, skal opnå hel eller delvis fodfæste på arbejdsmarkedet.

Det er vigtigt at du kan have mange bolde i luften, arbejder udviklingsorienteret og løbende formår at omstille arbejdsgange og metoder til de aktuelle behov.

Stillingen er organiseret i Ressource og Afklaringsteamet. Et forholdsvis nyt team som er etableret i forbindelse med en ny organisering. Teamet består af 11 rådgivere, 5 virksomhedskonsulenter og en faglig konsulent. Teamet varetager den almindelige sagsbehandling for målgruppen, og har fokus på det tværfaglige samarbejde, hvor det centrale er at hjælpe borgere med tilknytningen til arbejdsmarkedet

Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegaskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger.

Vores fælles faglige metode tager udgangspunkt i Empowerment og den ressourceorienterede samtale.

Dine arbejdsopgaver vil som rådgiver blandt andet bestå i udarbejdelse og opfølgning på jobplaner, afklare og koordinere nødvendige indsatser, forelægge sager for rehabiliteringsteamet og bidrage til løbende udvikling og forbedring af arbejdsgange og metoder, og herudover betyder rollen som jobformidler, at du skal kunne:

  • Medvirke til at afklare borgerens egne ressourcer og ønsker til job
  • Motivere borgeren til at opstille relevante jobområder, som borgeren kan prøve kræfter med
  • Dialog med borgeren om egne oplevede barrierer for job
  • Støtte til at mestre eventuelle barrierer, som borgeren oplever, står i vejen for job
  • At motivere og understøtte borgeren i, at en virksomhedsrettet indsats som minimum skal føre til, at borgeren opnår lønnede timer
  • Tæt samarbejde med virksomhedskonsulent om at finde rette match for den virksomhedsrettede udplacering.

Om dig:

Du har erfaring fra arbejdet som rådgiver i et jobcenter. Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og en bred og langvarig erfaring inden for dit område. Derudover forventer vi, at du brænder for at tænke i helheder og drives af, i samarbejde med borgeren, at kunne gøre en forskel for borgeren, også selvom det tager tid.

Dit arbejde med borgeren skal bygge på en tæt og tillidsbaseret relation, du skal have viden om det lokale arbejdsmarked og kunne hjælpe med at finde det rette virksomhedsmatch, som skal munde ud i ordinære ansættelsestimer.

Du mestrer motiverende samtaler og inspireres af nye tiltag, ideer og muligheder, og er ikke bange for at selv at tage initiativ og være drivkraften.

Du skal have mod på myndighedsopgaver, have interesse for og kendskab til lovgivningen og tilbud, være systematisk, have et godt overblik og ser IT som en vigtig og nødvendig del af opgaveløsningen.

Det er vigtigt at du ser beskæftigelse som en del af en helbredelse og metodevikling, og kunne trives i og være god til at skabe samarbejdsrelationer med mange forskellige aktører.

Vi tilbyder

Dig en familievenlig arbejdsplads med flekstid kun 25 min. fra Hovedbanegården, blandt gode kolleger, der har humor og som hjælper hinanden.

Stor kompetence med plads til din faglige og personlige udvikling. Du vil få en grundig oplæring, hvor din sagsstamme tilpasses dit vidensniveau og du får støtte fra en faglig konsulent.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om stillingen , kan du kontakte teamleder Helle Thorning telefon 43978035.

Løn og ansættelse

Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse frem til 31. januar 2021. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Din løn fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.

Ansøgning og samtale

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og forventer at holde ansættelsessamtaler den 27. januar 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Greve
  • Tirsdag den 21. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Greve over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1