Genopslag - Rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Vil du vil være med til at øge kvaliteten i indsatsen overfor socialt udsatte borgere og er du en engageret socialrådgiver/socialformidler, som har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, så søger Greve kommune, grundet en opnormering på området, en socialrådgiver/ socialformidler til myndighedsfunktionen.

Rådgiverteamet, som du vil blive en del af, er et stærkt og dynamisk team, hvor fagligheden vægtes højt. Vores vision er blandt andet at styrke og kvalificere indsatsen overfor borgere på det specialiserede socialområde for voksne.

Rådgiverteamet består af 10 rådgivere, en juridisk konsulent, en socialfaglig konsulent og en teamleder. Vi arbejder hovedsageligt indenfor Servicelovens § 85 til og med § 110. Den primære opgave er afklaring af borgerens behov for støtte samt bevilling og efterfølgende opfølgning af indsatsen. Derudover yder vi rådgivning/vejledning til voksne med komplekse sociale problemstillinger.

Teamet foretog i foråret 2020 en omstrukturering, således at alle rådgivere varetager alle §§, med undtagelse af merudgiftsområdet. Denne ændring har betydet, at der løbende er fokus på behovet for sagssparring hos den enkelte rådgiver. Derudover ønsker vi at sikre, at borgerne får det tilbud, der matcher deres behov, samt have øje for borgernes ressourcer frem for begrænsninger.

Om dig

Vi forventer at du er uddannet socialrådgiver/socialformidler, har kendskab til Lov om Social Service og den øvrige lovgivning inden for det sociale område. Du kender voksenudredningsmetoden (VUM) og har erfaring fra det specialiserede socialområde. Det sidste er dog ikke et krav.

Du brænder for at arbejde med de mest udsatte borgere i samfundet og kan håndtere deres komplekse problemstillinger.

Der er meget administrativt arbejde forbundet med stillingen, så du skal være struktureret, have solide skriftlige kompetencer og trives med en travl hverdag. Herudover har du gode samarbejdsevner, er positiv og serviceminded, samt har et stort engagement, som kan bidrage til den fælles opgaveløsning.

Det er nødvendigt, at du har kørekort.

Du får

I rådgiverteamet har vi et godt kollegialt fællesskab, hvor der er plads til at grine og have det sjovt og hjælpe hinanden.

Vi tilstræber et højt fagligt niveau, med faglig sparring og fokus på hele tiden at udvikle vores praksis. Du får dygtige kolleger, som giver dig god introduktion og oplæring. Du får flekstid og indflydelse på selv at tilrettelægge dit arbejde.

Greve Kommune er en ambitiøs og udviklingsorienteret kommune, som ligger tæt på offentlige transportmidler og motorvej.

Løn og ansættelse

Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt, senest 1. januar 2022. Lønnen forhandles efter overenskomst og er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Malene Schmidt på telefon nr. 23356390, alternativt på [email protected]

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 19. november 2021. Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 24. november 2021 og glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Greve
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Borgernær visitator søges til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser. I Greve Kommune ønsker vi at sikre sammenhængende forløb og fremme den borgernære visitation i komplekse borgerforløb. Derfor er der nu en helt unik mulighed for at blive vores nye forløbsvisitator med ansættelse senest pr. 1.
    • Socialrådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ballerup

    Socialrådgiver – Erfaring med arbejdsfastholdelse Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på en afdeling i udvikling? Er du erfaren socialrådgiver med indgående kendskab til..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? En af vores gode kollegaer har valgt at læse videre, og..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Intro:Vi udvider og savner derfor en ny kollega. Har du erfaring med målgruppen – folk der er afhængige af stoffer eller alkohol og du samtidig har en uddannelsesmæssig relevant faglig baggrund..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Greve over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3