Faglig koordinator til uddannelsesvejledningen i Ungecenteret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Greve Kommune søger en faglig koordinator for et team af 9 uddannelsesvejledere og 2 ungeguides i kommunens Ungecenter. Du vil få ansvaret for den fortsatte faglige udvikling, og sammen med den daglige leder, ansvar for driften af uddannelsesvejledningen i Greve Kommune.

Du vil indgå i et team med lederen af ungecenteret og den faglige koordinator på beskæftigelsesdelen. Målet er at skabe en sammenhængende og koordineret indsats for at få alle unge mellem 15 og 29 år i job eller i uddannelse.

Organisatorisk

Uddannelsesvejledningen er en del af den Kommunale Ungeindsats (KUI), som er forankret i et samlet Ungecenter på Greve Rådhus med ca. 23 medarbejdere. Ud over uddannelsesvejledningen består ungecenteret af en rådgiver på voksensocialområdet, et beskæftigelsesrådgiverteam og en virksomhedskonsulent på jobcenterområdet for de 18-29-årige. Dette team har også en faglig koordinator, som vil blive din tætte kollega. Yderligere skal du være faglig leder for to ungeguides, som er ansat til at understøtte unge, der er udfordret i forhold til at komme i skole, uddannelse eller i praktik.

Som faglig koordinator skal du medvirke til at gå foran i skabelsen af en fælles kultur, hvor vi har fokus på effekten for de unge. Dette løftes blandt andet ved en løsningsorienteret tilgang til de unge, og ved at samarbejde på tværs af uddannelse, social- og beskæftigelsesområdet om at skabe helhedsorienterede indsatser for og med de unge.

Faglig koordinators opgave og profil

Sammen med lederen af ungecenteret og faglig koordinator på beskæftigelsesområdet, skal du understøtte de daglige driftsopgaver. Du skal være visionær på vejledningsområdet og samtidig kunne se vejledning i den tværfaglige kommunale ungeindsats.

Du skal varetage koordineringen af vejledningsindsatsen på både skole- og ungeområdet og skal derfor være stærk i relationer, have gode samarbejdskompetencer og blik for udvikling.

Du får ansvar for udviklingen af vejledningens serviceniveau, kernefaglighed, metoder, arbejdsområder, vedligeholdelse af arbejdsgange og samarbejdsflader med øvrige samarbejdspartnere. Derfor skal du have overblik og kunne navigere internt i organisationen og eksternt blandt andet i skoleverdenen og blandt ungdomsuddannelserne.

Du skal kunne facilitere det løbende samarbejde og udviklingen af FGUén, i samarbejde med andre kommuner og relevante netværk.

Du skal understøtte kvaliteten i medarbejdernes fagkompetencer på uddannelsesvejledningsområdet og samtidig medvirke til at skabe synergi mellem de mange fagligheder i Ungecentret. Du skal kunne supervisere og yde sparring vedrørende faglige emner, målrettet og tilpasset uddannelsesvejledergruppen og den enkelte medarbejder og situation. Du skal understøtte struktur og klarhed i opgavefordelingen. Ligeledes skal du i pressede perioder kunne tage opgaver i praksis i vejledningen.

Du kender reglerne på fagområdet og du har en stor faglig viden og erfaring med uddannelsesvejledningens opgaver. Ud over det, vil det være en fordel, at du har et vist kendskab til specialområdet.

Du skal medvirke til at systematisere og koordinere brugen af de til hver tid relevante IT-systemer som medarbejderne arbejder i. Derudover skal du på baggrund af blandt Uno-it data bidrage til analyser, og gennemførsel af eventuelle effekt- og resultatmål.

Dine personlige kompetencer
Du er en målrettet og tydelig faglig koordinator, der går foran i forhold til uddannelsesvejledningsområdet og i forhold til at implementere kerneopgaven. Du er en dygtig sparringspartner og du er positiv og ser muligheder frem for begrænsninger.

Du er overbevist om, at vi lykkes bedst i et tværfagligt samarbejde, hvor vi spiller hinanden gode. Du er tillidsskabende, inddragende, systematisk, beslutningskompetent og fagligt kompetent.

Ansættelse og vilkår
Stillingen er på 37 timer med ansættelse den 1. oktober 2022.

Din løn forhandles efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til leder Helle Thorning telefon 43978035 eller jobcenterchef Mette Munk Sauvr telefon 43978028

Vi holder ansættelsessamtaler den 29. august 2022 og glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Greve
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Borgernær visitator søges til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser. I Greve Kommune ønsker vi at sikre sammenhængende forløb og fremme den borgernære visitation i komplekse borgerforløb. Derfor er der nu en helt unik mulighed for at blive vores nye forløbsvisitator med ansættelse senest pr. 1.
    • Socialrådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ballerup

    Socialrådgiver – Erfaring med arbejdsfastholdelse Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på en afdeling i udvikling? Er du erfaren socialrådgiver med indgående kendskab til..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? En af vores gode kollegaer har valgt at læse videre, og..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Intro:Vi udvider og savner derfor en ny kollega. Har du erfaring med målgruppen – folk der er afhængige af stoffer eller alkohol og du samtidig har en uddannelsesmæssig relevant faglig baggrund..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Greve over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3