Proaktiv, opsøgende og samskabende jobformidler til Ressourceforløb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Center for Job & Socialservice søger en jobformidler til Ressource og Afklaringsteamet – et team med stor plads til tværfaglighed, sparring og udvikling.

Det er afgørende at du brænder for at arbejde med en målgruppe med mange forskellige udfordringer og samtidig kan arbejde resultatorienteret med at finde retning sammen med borgeren. Din rolle vil dels være at støtte, udfordre og sparre med borgeren, så den enkelte opnår både motivation og de nødvendige kompetencer imod hel eller delvis selvforsørgelse, samt at servicere virksomheder med den nødvendige arbejdskraft og motivere dem til at tage socialt ansvar.

Om dig

Du har gerne en socialfaglig baggrund og/eller konkret erfaring fra lignende stillinger eventuelt fra jobcentre, aktører eller tilsvarende.

Vi forventer

Det er vigtigt at du kan arbejde struktureret, systematisk og målrettet med flere opgaver samtidigt og at du sammen med den enkelte borger, kan få formuleret konkrete job mål og udarbejde en individuel plan for udvikling af kompetencer og arbejdsevne.

Du skal kunne forhandle løntimer med arbejdsgiver i takt med optræning af borgerens kompetencer ude på virksomhederne og du skal kunne mestre en konstruktiv dialog med både borgere, virksomheder samt i samarbejdet med kolleger og øvrige samarbejdspartnere.

Vi forventer at du er god til at skabe relationer, tillid og forståelse i den konkrete opgave og at du er stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation.

Vi forventer du kan arbejde under mål og resultatstyring i forståelse af, at arbejdet er rammesat i en politisk styret organisation. Det er en fordel hvis du har erfaring fra arbejdet i et jobcenter – gerne som sagsbehandler eller virksomhedskonsulent, men med et stort ønske om at rette fokus mod arbejdsmarkedet og det gode match mellem borger og virksomhed.

Kerneopgaven

Teamets kerneopgave er at støtte borgere i at udvikle og omsætte kompetencer med det formål, at opnå størst mulig grad af selvforsørgelse ud fra princippet om, at borgeren er i centrum og selv skal have ansvaret for eget liv tilbage.

Du skal være en aktiv og opfølgende medspiller i borgerens forløb ved at holde tæt kontakt til borger, virksomhed og rådgiver. Du vil være udførende del på vigtige mentoropgaver, som at følge borger til læge eller behandling eller træne f.eks. transport til og fra virksomheden.

Du kan etablere og administrere aftaler i diverse fagsystemer (især Fasit og Vitas), samt dokumentere den progression og udvikling, som borgeren løbende opnår.

Vores tilgang til borgerne er, at vi møder dem med anerkendelse og ligeværdighed, for herigennem at skabe udvikling i samarbejdet med fokus på den beskæftigelsesrettede indsats.

Vores team

Stillingen er organiseret i Ressource og Afklaringsteamet, som består af 11 skønne mennesker - 6 rådgivere der primært sidder med målgruppen over 30 år - henholdsvis ressourceforløbsborgere og aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, 2 virksomhedskonsulenter udover dig, samt 1 faglig koordinator og 1 teamleder. Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi lægger vægt på god trivsel i hverdagen. Det betyder, at medarbejderne har indflydelse på deres eget arbejde og de betingelser, arbejdet foregår under. Hertil kommer forudsigelighed, samt social og faglig støtte fra leder og faglig koordinator.

Vi lægger også vægt på, at både arbejdspladsen og den enkelte medarbejder hele tiden udvikler sig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegialt fællesskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger. Desuden er det en vigtig værdi for os, at den enkelte kollega ikke kommer til at stå alene med opgaven.

Løn - og ansættelsesforhold

Jobbet er en fast stilling på 37 timer ugentligt. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn. Jobbet ønskes besat pr. 1. december 2023.

Vores arbejdsplads ligger tæt på motorvejen og i gåafstand fra Greve Station, hvor der er 25 min. til København.

Vi forventer du har kørekort.

Ansøgningsfrist og samtale

Ansøgningsfristen er den 9. oktober 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 12. oktober 2023.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om jobbet, kan du kontakte teamleder for Ressource og Afklaringsteamet Nanna Nørlem Dam tlf.: 24 52 46 43, mail: [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Greve

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Borgernær visitator søges til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser. I Greve Kommune ønsker vi at sikre sammenhængende forløb og fremme den borgernære visitation i komplekse borgerforløb. Derfor er der nu en helt unik mulighed for at blive vores nye forløbsvisitator med ansættelse senest pr. 1.
    • Socialrådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ballerup

    Socialrådgiver – Erfaring med arbejdsfastholdelse Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på en afdeling i udvikling? Er du erfaren socialrådgiver med indgående kendskab til..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? En af vores gode kollegaer har valgt at læse videre, og..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Intro:Vi udvider og savner derfor en ny kollega. Har du erfaring med målgruppen – folk der er afhængige af stoffer eller alkohol og du samtidig har en uddannelsesmæssig relevant faglig baggrund..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Greve over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
3. juli 2024 2
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3