Opfølgning på bevillinger af midlertidigt botilbud og socialpædagogisk støtte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Visitation og Indsats i Helsingør Kommune søger en engageret rådgiver til en spændende og specialiseret stilling i vores team, som følger op på bevillinger for borgere på midlertidige botilbud eller med socialpædagogisk støtte i eget hjem.

Vi søger to kollegaer til vores team på 4, som laver opfølgning på bevillinger af midlertidige botilbud og samarbejder om overgangen fra botilbud til egen bolig. Vi laver desuden opfølgning på socialpædagogisk støtte i eget hjem.

Du skal brænde for den regelmæssige kontakt til borgeren og for at arbejde målrettet med opfølgninger og indsatsmål samt at tilpasse indsatsen til borgerens behov og udvikling, så borgeren på sigt kan komme videre i egen bolig eller blive afklaret i forhold til et længerevarende botilbud.
Du kan være enten socialrådgiver, socialformidler eller have erfaring med arbejdet på botilbud. Vi søger dig, der trives med kontakten til borgerne og det længere forløb med regelmæssige opfølgninger. Vi forventer, at du har lysten til at være lovforvalter og ønsker at dygtiggøre dig inden for myndighedsarbejde og jura.

Vi er en afdeling, som oplever, hvordan specialisering understøtter et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø.

Rådgivergruppen består af 17 rådgivere fordelt på flere teams, som varetager opgaver vedrørende forskellige målgrupper og indsatser.

Din kerneopgave vil bestå i at følge op på bevilgede midlertidige botilbud og socialpædagogisk støtte for borgere med handicap, psykiatri- og misbrugsproblematikker.

I opfølgningsteamet overtager vi sagerne fra vores udredningsteams efter udredning, indstilling og bevilling. Når borgere med en bevilling af socialpædagogisk støtte søger andre foranstaltninger, behandles ansøgningen i udredningsteamet. På den måde sikrer vi kvaliteten og understøtter borgeren i sin udvikling ved løbende at tilpasse indsatser til borgerens behov.

Specialisering giver os mulighed for at dygtiggøre os. Vi har et stort fokus på kvalitet, og vi prioriterer udvikling og faglige drøftelser.

Vi sætter det tværfaglige samarbejde i højsædet og samarbejder med blandt andet psykiatrien, jobcenteret, visitationen og vores eksterne samt interne udførere om at skabe de bedste løsninger for borgerne inden for de lovgivningsmæssige rammer.

Hvem er du:
  • Du er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har erfaring med arbejdet på botilbud, men har lysten til myndighedsarbejdet og til at blive en dygtig lovforvalter.
  • Du er reflekterende, ansvars- og kvalitetsbevidst og synes, at det vil være spændende at være med til at udvikle.
  • Du trives i en kollegagruppe med fokus på faglighed og lovforvaltning.


Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:
  • Opfølgning på bevillinger af midlertidigt botilbud og socialpædagogisk støtte, jf. servicelovens § 107 og § 85.
  • Bidrage til at understøtte borgernes udvikling og tilpasse indsatser, så de modsvarer borgerens behov.
  • At finde den gyldne middelvej hvor borgerne får, hvad de er berettiget til, men også med blik for kommunens økonomi.


Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads med spændende arbejdsopgaver.
  • Et godt kollegialt fællesskab, hvor vi i en travl hverdag prioriterer plads til både grin og faglig sparring.
  • Mulighed for selv at kunne tilrettelægge arbejdsdagen.
  • Mulighed for hjemmearbejde.
  • Gode parkeringsforhold og gode busforbindelser fra omkringliggende stationer.
  • Supervision og kompetenceudvikling.


Løn efter gældende overenskomst.

Stillingsopslaget vil være slået op, indtil vi finder en ansøgere med de relevante kvalifikationer og vi kalder løbende egnede kandidater til samtale. Vi forventer at kunne besætte stillingerne senest pr. 1. september 2021.

For spørgsmål kan socialrådgiver Cecilia Mølgaard tlf. 41868190, socialrådgiver Lisette Andersen 25313124 eller leder Anne Kyung Nielsen 25313196 kontaktes.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Helsingør
  • Mandag den 30. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1