Vi søger en erfaren og visionær leder til [xxxxx]s døgninstitution Dildhaven o...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger en erfaren og visionær leder til Herlev Kommunes døgninstitution Dildhaven og kommunens kontaktpersonkorps X-gruppen

Vi har store ambitioner på udsatte børn og unges vegne, hvorfor vi netop har samlet kommunens foranstaltningsvifte i et familiehus. Vi søger en visionær og erfaren leder for døgninstitutionen Dildhaven samt kommunens kontaktpersonkorps, som vi kalder X-gruppen. Du vil referere til lederen af Familiehuset, som udover Dildhaven og X-gruppen også består af kommunens familiekonsulenter og snart et intensivt familiebehandlingstilbud - Familieliv.

Dildhaven er en døgninstitution, der pt. er godkendt til 23 børn og unge i alderen 6-23 år med psykosociale vanskeligheder. Dildhaven har igennem de seneste år været igennem en udvikling, idet der primært har været anbragt unge, og den pædagogiske praksis har derfor også været under udvikling. Pt er der 10 unge anbragt på Dildhaven, og vi har igangsat en dialog med Socialtilsynet om justering af både målgruppe og normeringen på Dildhaven, så vi i højere grad bliver i stand til at arbejde med unge med mere komplekse problemstillinger, bl.a. indenfor autismespektret.

Du får en afgørende rolle i denne omstilling af Dildhaven og skal være med til at skabe en fast retning i den pædagogiske tilgang, som bygger videre på mange af de gode tiltag, der allerede er i gangsat. Med udgangspunkt i elementerne hjemlighed og relationspædagogik, skal du stå i spidsen for at skabe en udvikling, hvor de faglige kompetencer udvikles og udvides til også at kunne arbejde med mere komplekse problemstillinger hos de unge, herunder psykiatriske diagnoser.

X-gruppen består af 5 medarbejdere, som arbejder med unge i alderen 15-22 år, der har en kontaktpersonforanstaltning i henhold til serviceloven. De unge kan have forskellige udfordringer, så som kriminalitet, misbrug, psykisk sårbarhed, ensomhed, uddannelsesafklaring, manglende forældreopbakning og meget andet. Som leder for X-gruppen får du ansvaret for at sikre sammenhængen i indsatserne for de unge, fortsat videreudvikling af de pædagogiske indsatser og sikre et fast blik på uddannelse og selvstændighed for de unge.

Både Dildhaven og X-gruppen arbejder tæt sammen med ungesagsbehandlere, UU-vejledere, jobrådgivere, mentorer, virksomhedskonsulenter og SSP i en tværgående indsats med de unge. Et vigtigt omdrejningspunkt i arbejdet med de unge er at hjælpe de unge i uddannelse samt at arbejde målrettet med at fastholde dem heri og at gøre dem klar til en selvstændig tilværelse.

Om dig
Din ledelsesstil er tillidsskabende, resultatorienteret og motiverende. Du er en erfaren leder, som har ambitioner på dine medarbejderes vegne, og du kan skabe retning og udvikling i samarbejde med en sammensat medarbejdergruppe. Du har et stort kendskab til behandlingsarbejde med unge og familier og formår at forene et individuelt behandlingsfokus med et systemisk blik på de unges udfordringer og balancere mellem forskellige tilgange. Du er nysgerrig på udvikling og har fokus på effekten af den metodiske praksis. Videre er du skarp udi dokumentation, bidrager til et højt fagligt niveau samt er medskaber af et sundt og udviklende arbejdsfællesskab.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
  • Du har en relevant uddannelse og solid erfaring med behandlingsarbejde i forhold til unge og familier i udsatte positioner.
  • Gerne ledelseserfaring fra en døgninstitution eller et andet behandlingstilbud.
  • Du påtager dig naturligt den faglige og personalemæssige ledelse for en blandet personalegruppe med forskellige baggrunde og fagligheder.
  • Du tænker i tværfaglige løsninger for unge, og ser det som en naturlighed at tænke i netværket omkring den unge og familien.
  • Du har udprægede samarbejdsevner og formår at balancere flere forskellige perspektiver på en problemstilling.
  • Du har gode kommunikative evner både i skrift og tale, og du kan formidle faglige problemstillinger på en let forståelig og tilgængelig måde.
  • Du sikrer en balance mellem sikker drift og rum til udvikling af opgaver.
  • Du sætter retning for Dildhavens og X-gruppens arbejde og tager ansvar for prioritering og fremdrift i opgaverne.
  • Du har et positivt og helhedsorienteret menneskesyn og har fokus på anerkendende tilgang.

    Vi kan tilbyde:
    Du bliver del af en udvikling i Herlev Kommune, hvor vi har sat os for at knække koden til social mobilitet. Også for de unge, der har det allersværest. Du bliver en del af et nyt ledelsesteam, og I vil sammen skulle sætte retning og skabe sammenhæng på tværs af indsatserne i Familiehuset.

    Du bliver leder for ca. 15 dedikerede medarbejdere, primært med pædagogisk baggrund. Og du vil få mulighed for at være med til at præge og skabe et godt ungeliv for Herlevs mest sårbare unge på en arbejdsplads i rivende udvikling.

    Vi vægter et tæt og forpligtende samarbejde på tværs af kommunen, og vi har god erfaring med at finde skræddersyede løsninger for den enkelte unge. Du vil få en bred spillebane til at gribe ud i organisationen, hvor vi hver dag koncentrerer os om at få opgaven løst på tværs af organisatoriske skel.

    Løn og Ansættelsesvilkår
    Stillingen er på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
    Stillingen er til besættelse senest pr. 1. november 2019 eller snarest herefter.

    Ansøgningsfrist
    Ansøgningsfrist er den 11. oktober 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den. 23. (1. samtale) og 24. oktober 2019 (2. samtale).

    Få mere at vide
    Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til at kontakte leder af Familiehuset Anna Blicher-Hansen på tlf. 2184 1426.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Fredag den 11. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0