Vi søger dygtige og engagerede socialrådgivere / socialformidlere til børne-og ungeområ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Hvis du har lyst til at komme til en afdeling under udvikling for at vi kan komme tættere på, at gøre en væsentlig forskel for Herlevs udsatte børn og unge, så søg en stilling hos os.
Her vil du blive en del af et tæt tværfagligt fællesskab, hvor vi arbejder med børnenes og familiernes ressourcer og insisterer på at arbejde med en høj kvalitet i sagerne.

Stillingerne er på 37 timer/uge og til besættelse fra 1. juni 2020 eller snarest muligt. Der er tale om faste stillinger og barselsvikariater. Den ene stilling retter sig fortrinsvis mod børneområdet fra 0-14 år og den anden stilling retter sig fortrinsvis mod ungeområdet 15-18 år plus efterværn. I den ene stilling er det en fordel, at ansøger har erfaring med § 41/§42 og § 84.

I Herlev arbejder vi ud fra en vision om, at alle børn skal trives, udvikles og indgå i fællesskaber, så de får de bedste muligheder for at realisere deres drømme og ønsker.

Som rådgiver i Børne-, Unge- og Familierådgivningen vil du blive en del af en afdeling, der har stort fokus på at inddrage familierne. Afdelingen arbejder med Åben Dialog, som er en netværksorienteret, helhedsorienteret tilgang, der inddrager relevante fagprofessionelle og private netværk i forhold til familiens situation. Formålet med Åben Dialog er at skabe mulighed for positive forandringer hos familien. Tankegangen bag Åben Dialog er, at forandringer opstår gennem dialog med netværket og ændrede måder at tale sammen på. Familien selv og familiens netværk ses som en ressource, der skal anvendes for at sikre en positiv udvikling i retning mod, at barnet får det bedre.

Du vil blive en del af en afdeling, der udgør 14-15 børne- og ungerådgivere, der fortrinsvis udarbejder børnefaglige undersøgelser og handleplaner, iværksætter indsatser og følger op på indsatserne. Børne-, Unge- og Familierådgivningen arbejder tværfagligt omkring familien og er i tæt dialog med skoler, institutioner, andre myndighedsfunktioner i kommunen, sundhedsvæsenet mv. og har et helhedsorienteret blik på familien. I det daglige kan du hente faglig sparring og opbakning fra dit makkerskab, og hvert makkerskab dækker et skoledistrikt, så vi også på den måde kan styrke det tværfaglige samarbejde og den relationelle koordinering. Vi arbejder ud fra ICS metoden og SBSYS er vores sagstyringssystem.

Børne-, Unge- og Familierådgivningen består udover børne- og ungerådgiverne af et underretningsteam, to familieplejekonsulenter, en STU koordinator, vores to tværfaglige ledere, administrative konsulenter samt en Specialrådgivning, der varetager sagsbehandlingen i forhold til handicapkompenserende ydelser til forældre, der har børn med varigt nedsat funktionsevne (0-18 år).

Afdelingen er en del af Center for Børn-, Unge og Familier, som udover Børne-, Unge- og Familierådgivningen også består af Sundhedsplejen, Tandplejen, Familiehuset son udgøres af Kernen med familiekonsulenter og døgninstitutionen Dildhaven. Implementeringen af Åben Dialog involverer en stor del af centrets øvrige afdelinger med henblik på at give medarbejderne en fælles tilgang og et fælles sprog i mødet med familien.

Det her kendetegner vores kommende rådgiver:
  • du har gerne erfaring med myndighedsarbejdet med udsatte børn og unge
  • du vægter tværprofessionelt samarbejde med fælles ansvar for opgaveløsningen
  • du ønsker samtidigt at være en del af et team, hvor der tages fælles ansvar for arbejdsopgaverne
  • du er struktureret og god til at planlægge dine opgaver
  • du trives med en travl og til tider uforudsigelig hverdag
  • du er engageret og i stand til at bevare roen i vanskelige situationer


Vi kan tilbyde dig:
  • et udfordrende og spændende arbejdsområde med indflydelse og ansvar
  • et team og en afdeling, der hjælper, støtter og bakker hinanden op
  • faglig sparring og tæt samarbejde med både kollegaer, samarbejdspartnere og tværfaglige ledere
  • tværfaglige ledere der støtter dig i de komplicerede sager
  • en afdeling, der er kendetegnet ved, at der er en uformel omgangstone og et godt socialt miljø
  • mulighed for personlig og faglig udvikling, herunder fast ekstern supervision
  • godt og engageret tværfagligt samarbejde
  • en god blanding af erfarne og relativt nyuddannede medarbejdere, som er dygtige og engagerede


Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om 37 timers stillinger med flekstid. Hvis du imidlertid har et ønske om en deltidsstilling, så lad det fremgå af din ansøgning. Løn- og ansættelse i henhold til gældende overenskomst samt efter principper om ny løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 3. april 2019 kl. 8.00. Når du søger stillingen, må du gerne vedlægge dit cv, eksamensbevis og andre relevante bilag sammen med din ansøgning.

Videre proces
Vi holder løbende ansættelsessamtaler. Vi indhenter reference fra tidligere ansættelse, hvis du bliver tilbudt stillingen. Vi indhenter også børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Børne-, Unge- og Familierådgivningen Signe Elsvor på telefon 4452 6065.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Fredag den 03. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0